Elhunyt Robin Williams
2014. augusztus 12. 17:51
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Hát ez hihetetlen.
Mindenki meghal mostanában.
Szerettem egy-két filmjét. Nagyon sajnálom, hogy problémái voltak és így kellett meghalnia.
2014. augusztus 12. 18:01
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Meg reggel olvastam facebookon es ugy meglepodtem
Olyan sok vicces filmjei voltak amiket en is felnottem.
Belole egyaltalan nem neztem volna ki, hogy gondjai lennenek foleg drogos-alkoholos :/
Sajnalom a feleseget es a csaladtagokat..nehez lehet nekik.
R.I.P
Belole egyaltalan nem neztem volna ki, hogy gondjai lennenek foleg drogos-alkoholos :/
Sajnalom a feleseget es a csaladtagokat..nehez lehet nekik.
R.I.P
2014. augusztus 12. 18:04
|
|
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3777 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline
|
Még most is felfoghatatlan, hogy már több dolgon is törtem a fejemet, és mikor felléptem ide, vagy apukámmal beszéltem-és ezt is kibeszéltük-,hogy ez a nagyszerű komikus, színész, és ember odafentről figyeli, hogy mi történik itt lent. Óriási feszteség ez a színészi világban. Még a felvételek között ott villog a Rumlis vakáció, amit még nem néztem meg, és olyan rossz lesz, hogy nevetek majd, hogy mi történik benne, miközben Robin Williams, a tökéletes színész és komikus, nincs közöttünk, és nem várhatjuk az újabbnál újabb vicceit, bolondságait.
R.I.P Robin Williams.
R.I.P Robin Williams.
2014. augusztus 12. 18:21
|
|
vamphannavámpircsaj ;) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.09. Hozzászólás: 2337 Csatolások: 1 Azonosító: 165036 offline
|
Hihetetlen hogy a legnagyobb szineszek sorra halnak meg. Nem hittem volna Robin-rol hogy drgozok,ivott es depresszioban szenvedett. Nagyon sajnalom a csaladjat is.
Kivancsian varom a toxikologiai vizsgalatokat hogy tenyleg ongyilkos volt-e.
Kivancsian varom a toxikologiai vizsgalatokat hogy tenyleg ongyilkos volt-e.
2014. augusztus 12. 18:28
|
|
ivi1998új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.09. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 199862 offline
|
El sem hiszem hogy már megint elvesztettem egy kedvenc színészem...Mindig megnevettetett a filmjeivel,imádtam mert baromi jól játszotta a szerepeit.Nyugodjék békében
2014. augusztus 12. 18:30
A legnagyobb mosoly mögött is sok rossz dolog lehet. Sajnálom őt. RIP Robin Williams.
2014. augusztus 12. 18:33
Nem is tudtam hogy depressziós volt. Őszinte részvétem a családnak. R.I.P. Robin Williams
2014. augusztus 12. 18:42
|
|
Guardian Angelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 196 Csatolások: 0 Azonosító: 158925 offline
|
Nyugodjon békében!
Kapcsolódó sztárok
Olasz étteremben evett Selena Gomez és Benny Blanco - megszólalt a tulajdonos, milyen emberek valójában
Olasz étteremben evett Selena Gomez és Benny Blanco - megszólalt a tulajdonos, milyen emberek valójában
Az étterem tulajdonosa elmondta, hogyan viselkedtek.
Interjú közben hányta el magát Tom Holland
Interjú közben hányta el magát Tom Holland
Interjú közben távozott a gyomra tartalma.
Amy Winehouse anyja elárulta, hogy mi okozta a lánya vesztét
Amy Winehouse anyja elárulta, hogy mi okozta a lánya vesztét
15 éve halt meg az énekesnő.
Balesetben halt meg a Godzilla Kong ellen 18 éves sztárja
Balesetben halt meg a Godzilla Kong ellen 18 éves sztárja
Elhunyt Kaylee Hottle amerikai színésznő.
Olvadozik az internet Tom Holland és Zendaya aranyos pillanatától
Olvadozik az internet Tom Holland és Zendaya aranyos pillanatától
Imádják a párosukat a közösségi médiában.

0 felhasználónak tetszik: