Én nagyon szeretem ezt a sorozatot, kár lenne abbahagyni. :-( Viszont Ninának tényleg egy részben igaza van, hogy nem csak a Vámpírnaplóknak szentelheti az életét.
Most lehet hogy nincs igazam, de hirtelen eszembe jutott Daniel Radcliffe a Harry Potterből. Őt még sokszor ma is úgy hívják sokam, hogy Harry Potter. Akár az is lehet, hogy Nina is el akarja kerülni ezt a szituációt, meg Ian is, hogy ne Elenaként és Damonként emlegessék őket a sorozaton kívűl. Szóval én nagyon örülnék, ha a 6. évad után is lenne jövője a sorozatnak, gondolom mindenki, aki rajongó és szereti ezt a sorozatot.
Vámpírnaplók: számíthatunk 7. évadra?
2014. augusztus 18. 10:50
Nem vagyok beteges rajongója a sorozatnak, de szeretem :33 örülnék ha lenne 7. évad , de Ninának igaza van.. :/
2014. augusztus 18. 11:10
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
most tudatosult bennem hogy ők a legrégebbi kedvenc sztárjaim már a kezdetektől imádom őket...szerintem nina nem írta alá...és ugye nélküle valóban mit sem ér az egész...ezt a hatodikévadot tényleg valami eszméletren jóra kellene forgatni nekem a karakterek is unalmasak már..:/ aztán meg szerintem fejezzék be...
2014. augusztus 18. 13:08
Én még csak most fejeztem be az első évadot,így értékelhető véleményt nem tudok mondani.
2014. augusztus 18. 13:31
|
|
amanda2000₩αяяıסя† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.10. Hozzászólás: 5952 Csatolások: 116 Azonosító: 201753 offline
|
Remélem lesz 7. évad! Imádnám! <3
2014. augusztus 18. 13:55
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
Imádom a sorozatot, de amit a CW művel csak a pénz miatt az már borzalmas....hova akarják még mindig húzni??? Csináljanak végre egy normális lezárást és kész.
2014. augusztus 18. 15:43
|
|
mogyiiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.14. Hozzászólás: 107 Csatolások: 0 Azonosító: 183458 offline
|
Ajjjmáár... lehet túl hitetlen vagyok de szerintem ez megint csak azért van h legyen valami hír a tvd körül amíg el nem kezdődik a 6. évad. Szerintem itt nincs semmi komolyabb csak nagyon fel lett fújva. Ha meg tényleg nem írja alá valaki akkor meg hagyják a francba!
2014. augusztus 18. 15:56
Jó lenne ha lenne 7.évad.De a folytatás úgy nem igazán lenne jó ha Nina és Ian nem bírnák folytatni a közös munkát!
2014. augusztus 18. 17:58
|
|
tothbiankavalhalla |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.01. Hozzászólás: 2163 Csatolások: 4815 Azonosító: 42641 offline
|
őszintén szólva, nagyon remélem hogy a 6. az utolsó, mert ez a sorozat már laposabb mint a bicikli kerekem (és a humorom
)..annyira látszik már hogy a színészeknek is ki van már a töke is ezzel a vámpírosal badarsággal, hogy az valami hihetetlen
2014. augusztus 18. 18:31
|
|
Ayame.01typical teen, sorry |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 5539 Csatolások: 32 Azonosító: 159255 offline
|
Én bízom abban hogy elvállalnak még egy évadot. Előbb utóbb biztosan vége lesz, de én még nem szeretném elengedni ezt a sorozatot. Reménykedem nagyon erősen...
2014. augusztus 19. 12:17
|
nikkibella1♥"You will never lace up my Chuck Taylors" ♥ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 14.06.30. Hozzászólás: 1014 Csatolások: 422 Azonosító: 228531 offline
|
Hát jó lenne !
Már a hatodik évadot is nagyon várom :*
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
A kifutón jelentek meg a párizsi divathéten.

0 felhasználónak tetszik: