Klippremier: Taylor Swift - Shake It Off
2014. augusztus 19. 12:21
a dal is és a klip is katasztrófa, bár mondjuk nem is vártam mást Taylor kisasszonytól
2014. augusztus 19. 12:29
|
|
AnyTimeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.04. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 230837 offline
|
Idáig 2 szám volt amit Taytől szerettem a Love Story és az I Knew You Were Trouble, és ez lesz a harmadik szám amit nem csak egyszer fogok meghallgatni. Érdekes módon tetszik a szám, olyan egyszerű de nagyszerű. Én megértem, hogy Taylor változtatni akar, hiszen Ő is változik és nem énekelhet majd 30 évesen a 15 évesek magánéleti problémáiról, másrészt mint pl. Én is ha van kedvem elhallgatom a Coutry stílusu zenét de hosszútávon elalszok rajta. És szerintem attól, hogy a countryról átváltott popra még nem feltétlenül lesz tucat, például ott van Christina Aguilera: Ő is popénekes, még sem nevezi senki sem tucatnak!
2014. augusztus 19. 12:46
|
|
blablavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.17. Hozzászólás: 319 Csatolások: 0 Azonosító: 229648 offline
|
Ez is olyan zene amilyen az utóbbi időben az összes énekestől várható : egy jó nagy szar . Nem tudom milyen zene stílust követnek , de több mint pocsék .
Rihanna 200 egyet értek !
Rihanna 200 egyet értek !
2014. augusztus 19. 13:10
Ahogyan Taylor is mondta, ez a szám egy paródia lenne. Ennek a számnak csak annyi a lényege, hogy hiába utálják, ő lerázza magáról. Nekem tetszik
2014. augusztus 19. 13:10
Alig várom, hogy ez a pop tucc-tucc zeneféleség kimenjen a divatból. Nem gondoltam volna, hogy Taylor is beáll az 'egyéniségeteladó' sorba. Jobb szerettem a country számait, de az biztos most nem divat
Nekem a klip és a szám sem jön be.
2014. augusztus 19. 13:34
A folyton csak kritizálók fricskázására tényleg tökéletes a videó, és a szám is.
Az biztos, hogy meg szoknom kell, mert első hallásra nem túlságosan myerte el a tetszésemet. Az albumot kíváncsian várom, mert úgy alapjáraton szeretem a csajszi dalszövegeit.
Idézet (LittleBlair @ 2014.08.19. 13:10)
Ahogyan Taylor is mondta, ez a szám egy paródia lenne. Ennek a számnak csak annyi a lényege, hogy hiába utálják, ő lerázza magáról. Nekem tetszik 
2014. augusztus 19. 13:53
Swift kisasszonyról nem vélekedtem eddig pozitívat, de ez a dala tök fülbemászó.
2014. augusztus 19. 14:04
nem rossz zene,a klipp vicces és szerintem a balerina ruha nagyon szép. Amúgy nem miley cryus-os.
2014. augusztus 19. 14:12
|
|
Kelsey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 2806 Csatolások: 4078 Azonosító: 130190 offline
|
Eddig nem bírtam ezt a csajt, de lehet, hogy ezután majd megváltozik?
Végre nem az a varázslatos királykisasszony imidzs. Még a hangja sem bántotta a fülem. A klip is tetszik.
Végre nem az a varázslatos királykisasszony imidzs. Még a hangja sem bántotta a fülem. A klip is tetszik.
2014. augusztus 19. 14:13
Nekem ez egyáltalán nem jött be, baromi unalmas ez a dal és a klipet sem tudom dicsérni.
2014. augusztus 19. 14:18
|
|
Ewcsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.26. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 217492 offline
|
Remélem azért mostantól nem csak ilyen dalai lesznek. Lehet, hogy támadták az eddigi slágerei miatt, mert "az exeiről írta", de azok legalább valós érzelmeket sugároznak, van mondanivalójuk. A country stílus jobban áll neki. Ja, és attól, hogy ez most másabb, lazább szám, kétlem, hogy Taylor megváltozott volna. Nem kell ledobnia a ruháit ahhoz, hogy jó legyen, és szerintem nem is akarná.
Kapcsolódó sztárok
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Kimaradt sok dolog az életéből.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.

0 felhasználónak tetszik: