Klippremier: Taylor Swift - Shake It Off
2014. augusztus 19. 18:21
érdekes videoklipp. nem rossz, de a szám nem tetszik.
2014. augusztus 19. 18:28
|
|
Directioner4evörúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.20. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 221494 offline
|
a klipp fura, de a szám nemrossz.
2014. augusztus 19. 18:54
Na ez nagyon jó fej volt
a végén még megkedvelem!
Hallelujah, hogy végre megszabadult attól az idétlen countrytól.
Hallelujah, hogy végre megszabadult attól az idétlen countrytól.
2014. augusztus 19. 20:38
|
|
kovacsviki999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.22. Hozzászólás: 215 Csatolások: 0 Azonosító: 184269 offline
|
Nekem nem tetszik...
2014. augusztus 19. 21:05
|
|
punigundel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.13. Hozzászólás: 807 Csatolások: 31 Azonosító: 213404 offline
|
A számot nem írnám Taylor legjobb dalai közé de nem rossz. A klipp azonban...eleve egy balettruhában az ember lánya ne rázza magát úgy mint egy idegbeteg! A balett=a kecsességgel, és az, hogy Taylor úgy mozgott ebben az amúgy gyönyörű ruhában, mint akit megrázott az áram, egyáltalán nem illik a balett szelleméhez. Nehogy azt higgyétek, én értem, hogy ez "poén" akart lenni, de nekem nem jött át! Az még oké volt, hogy a menő hip-hop ruciban rappelést tetettet de kérem szépen a balett ruciban csak kecsesen
Egyszóval nekem nagyon nem jön be ez a klip, főleg a vége felé twerkelő fenekek.
2014. augusztus 19. 21:06
A klip elég érdekes, a száma most még annyira nem jön be, de késöbb ugyis tetszeni fog.
2014. augusztus 19. 21:15
|
|
Sztárvadászvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 187 Csatolások: 0 Azonosító: 229428 offline
|
A változás lehet jó is...de itt nem jött be.
A klippet nézve nem igazán foglalkoztam Taylorral, inkább arra gondoltam, h azt a sok tehetséges táncost senki sem ismeri, pedig mennyit dolgoznak (nem mintha Taylor nem) de az igazságtalan. Tudom h Taynek nem ez volt a szándéka mégis olyan mintha kigúnyolná őket.
A klippet nézve nem igazán foglalkoztam Taylorral, inkább arra gondoltam, h azt a sok tehetséges táncost senki sem ismeri, pedig mennyit dolgoznak (nem mintha Taylor nem) de az igazságtalan. Tudom h Taynek nem ez volt a szándéka mégis olyan mintha kigúnyolná őket.
2014. augusztus 19. 22:37
|
|
Betti90~Simply Perfect~ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 5814 Csatolások: 42466 Azonosító: 176552 offline
|
A dal eleje elég jól kezdődik aztán kicsit ellaposodik a dal. Egy kicsit hiányolom belőle a Taylor stílust a country-t, kezd ő is olyan átlag énekesnővé válni. A klip amúgy nem rossz meg jól néz ki balerina ruhában
Kapcsolódó sztárok
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Lesifotókon háborodtak fel az emberek.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Meglepő dolgot árult el.
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Mindenki szorít neki.
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Készült néhány lesifotó a dolgozó színészekről.
Kiderült, mit gondol Brad Pitt arról, hogy a gyermekei megválnak a nevétől
Kiderült, mit gondol Brad Pitt arról, hogy a gyermekei megválnak a nevétől
Többen is elhagyták a Pittet a nevükből.

0 felhasználónak tetszik: