Nicki Minaj legyőzte Miley Cyrust
2014. augusztus 25. 07:51
hát igen vki tudja hogy hogyan kell legyőzni Miley-t!! de hát persze ha vkin alig van ruha annál többen nézik meg a videót!
2014. augusztus 25. 09:10
|
|
Earth Song |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.01. Hozzászólás: 867 Csatolások: 0 Azonosító: 214568 offline
|
Mindenki rajta röhög. Hát tényleg grat.
Amúgy régen amikor nem volt You Tube akkor Nicki nem ért volna semmit, mert a zene lett volna a lényeg. Szerintem (!!!) csöppet sem az a mérvadó, hogy mennyien nézik a videódat. Régen próbált volna meg karriert csinálni.
Amúgy régen amikor nem volt You Tube akkor Nicki nem ért volna semmit, mert a zene lett volna a lényeg. Szerintem (!!!) csöppet sem az a mérvadó, hogy mennyien nézik a videódat. Régen próbált volna meg karriert csinálni.
2014. augusztus 25. 09:12
|
|
Earth Song |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.01. Hozzászólás: 867 Csatolások: 0 Azonosító: 214568 offline
|
Amúgy ha ez kell az embereknek, akkor rajtuk is csak nevetni lehet (tisztelet a kivételeknek)
2014. augusztus 25. 09:33
Hát ez valami borzalmas klip és még a szám is szörnyű.....ennél még a Wrecking Vall is visszafogottabb szerintem.
2014. augusztus 25. 09:49
|
mbgamesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.01. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 170369 offline
|
Nicki Minaj legyőzte Mileyt? Inkább a rohadt nagy, gusztustalan pi...ja győzte le. Ez a dal egy nagy rakás szar és a videó is az. Lesz majd egyszer olyan, hogy nem a csupasz seggével akarja valaki eladni magát? Mert már nagyon unalmas.
2014. augusztus 25. 10:16
|
sztárlexikon XDúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.14. Hozzászólás: 43 Csatolások: 0 Azonosító: 231510 offline
|
Én nem bírom Miley de most inkább ő mint ez a nagy valogu valaki aki tudom ki de ilyet ....
2014. augusztus 25. 10:41
|
|
Haya8visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.16. Hozzászólás: 101 Csatolások: 1 Azonosító: 229576 offline
|
-.-
Hát egy valamit nem értek:Mért a segg??Mért szeretik azt a fiuk??Onnan jön ki a szar,tiszta undor!Míért azt a részt szeretik legjobban ami a legkoszosabb??
Egybk.Nicki Undórító részemről ennyi!Nem ujdonság..-.-
Hát egy valamit nem értek:Mért a segg??Mért szeretik azt a fiuk??Onnan jön ki a szar,tiszta undor!Míért azt a részt szeretik legjobban ami a legkoszosabb??
Egybk.Nicki Undórító részemről ennyi!Nem ujdonság..-.-
2014. augusztus 25. 11:03
Hogy tetszhet bárkinek is ez a zene..jó meg értem,hogy mindenkinek más az ízlése,de akkor is miért érdekli azaz embereket,hogy Minaj kisasszony a seggét rázza egy folytában?!A Wrecking Ball sokkal jobb mint ez a förtelem.(Elnézést kérek azoktól az emberektől akik szeretik ezt a zenét!).
2014. augusztus 25. 12:22
|
nikkibella1♥"You will never lace up my Chuck Taylors" ♥ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 14.06.30. Hozzászólás: 1014 Csatolások: 422 Azonosító: 228531 offline
|
Ez a dal legyozte a Wrecking Ball-t
OMG! A közeleébe sem mehet Miley-hoz Nicki Minaj ! Mert csakis Miley-t akarja utánzoni a klipben hogy majdnem meztelen !"
2014. augusztus 25. 12:41
Ez tud mást csinálni azon kívül hogy seggét rázza?
2014. augusztus 25. 13:13
|
|
kami98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.30. Hozzászólás: 1305 Csatolások: 0 Azonosító: 137470 offline
|
Nem tud meghatni egyik no sem
Mindketto undorito dolgokat csinal
A klippet eletemben nem lattam, a zenet eletemben nem hallottam, de nem is szandekozom meghallgatni/nezni
Szoval nagyon nem izgat:))
Mindketto undorito dolgokat csinal
A klippet eletemben nem lattam, a zenet eletemben nem hallottam, de nem is szandekozom meghallgatni/nezni
Szoval nagyon nem izgat:))
Szerelmes képeken az Off Campus sztárjai - már biztos, hogy együtt vannak
Szerelmes képeken az Off Campus sztárjai - már biztos, hogy együtt vannak
Itt a bizonyíték a románcra.
Taylor Swift és Travis Kelce fontos kérést intézett az esküvői vendégeikhez
Taylor Swift és Travis Kelce fontos kérést intézett az esküvői vendégeikhez
Volt egy kérésünk minden vendéghez.
Millie Bobby Brown a Stranger Things befejezése után folyamatosan kereste a volt kollégáit - kiderült, mitől rettegett
Millie Bobby Brown a Stranger Things befejezése után folyamatosan kereste a volt kollégáit - kiderült, mitől rettegett
10 évet töltött a sorozattal.
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
A kifutón jelentek meg a párizsi divathéten.
Zendaya bőrruhájával cáfolta a terhességi pletykákat
Zendaya bőrruhájával cáfolta a terhességi pletykákat
Azt pletykálták, hogy a színésznő terhes.
Blackpink Lisája felfedte, miért változtatta meg a nevét
Blackpink Lisája felfedte, miért változtatta meg a nevét
13 éves volt, amikor így döntött.

0 felhasználónak tetszik: