Minden jel arra utal, hogy megvan az első halálos áldozata a legújabb őrületnek. Egy 18 éves skót fiú vasárnap este belfulladt egy bányatóba miután részt vett a jeges vödör kihívásban.
A teljes cikkhez kattints ide!
Tragédiával végződött az Ice Bucket Challenge
2014. augusztus 26. 09:48
Én is megcsináltam,és azért elég fagyos egy élmény.Én nem adományoztam,csak magamra öntöttem,mert a drága jó barátnőm kihívott. De ez azért gurva,de ha a fiatalok közül sokan belementek akkor ez lehet nem is az IBC miatt van
2014. augusztus 26. 09:49
Czuppon Mónikavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.21. Hozzászólás: 396 Csatolások: 562 Azonosító: 90871 offline |
A jegesvizes kihívás a hírességek(!!!) kihívása jótékony célért!Az ,hogy idióta tinik és neve sincs celebjeink ezt saját ön reklámra használják elég gáz....
2014. augusztus 26. 09:53
LDreamP♓︎ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.22. Hozzászólás: 2134 Csatolások: 39159 Azonosító: 190192 offline |
Először is részvétem a srác miatt!
Másodszor; az egyáltalán nem igaz, hogy a sztárok csak úgy öntik magukra a vizet és közben nem adakoznak, mert több híreség is mindkettőt megcsinálta már. Adakozott, de közben elválalta a jeges fürdős kihívást.
Másodszor; az egyáltalán nem igaz, hogy a sztárok csak úgy öntik magukra a vizet és közben nem adakoznak, mert több híreség is mindkettőt megcsinálta már. Adakozott, de közben elválalta a jeges fürdős kihívást.
2014. augusztus 26. 09:53
Sajt200 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.01. Hozzászólás: 626 Csatolások: 0 Azonosító: 196987 offline |
Ja amúgy én azt nem értem hogy miért kell erre fogni? Ez a kihívás arról szól, hogy magadra önts egy vödör vizet, nem pedig beleugrani egy tóba... látszik hogy mindenki felül akarja múlni a másikat...
2014. augusztus 26. 09:55
norsk engel95% anxiety 5% girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.10. Hozzászólás: 1905 Csatolások: 0 Azonosító: 203513 offline |
Már vártam mikor fog megjelenni egy ilyen cikk.. Úgy néz ki abból az idióta sörös kihívásból nem tanultak.
2014. augusztus 26. 09:59
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline |
Egyrészt ez a hírességek reszortja, másrészt szerintem az nem baj, hogy a magyarok másoknak ajánlanak fel összegeket, hisz ezzel is csak segítenek a betegeknek. Az meg, hogy a világon a hírességeken kívül kik és hol és minek csinálják, ez egyáltalán nem releváns, hacsak nem adakoznak, ámbár ezt nem hiszem. Az a baj, hogy ha valami elindul egy céllal a sztárvilágban akkor azt tuti, hogy a tinik kiforgatják és trendet csinálnak belőle. Tisztelet (a még sok) kivételnek. A cikkhez szólva egyébként: egyáltalán nem derült ki biztosan, hogy a dolog forrása a kihívás volt... naponta fulladnak meg emberek, akkor ezt mindig rá lehetne fogni az ilyen halálesetekre. És már ne is haragudjon a világ, de jó hogy nem egy jótékony cél érdekében elkezdődött kampány lesz a hibás azért, hogy egyes idióta emberek képesek az életüket veszélyeztetni emiatt... Ez egyéni probléma. Ha valaki például szívbeteg és belehal egy ilyenbe, az is csak az ő hibája, hiszen mindenkinek saját magának kell gondolnia a következményekre!
Majomka03pull the trigger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 1397 Csatolások: 0 Azonosító: 202119 offline |
Részvétel.Egyetértek nagyrész mindenkivel. Mármint milyen idióta ugrik be egy tóba. Egy vödör vízről volt szó. Nem egy tóról! Annyi sütnivalója csak lehetett, hogy azért kel magukra önteniük CSAK egy vödör vízet, mert egy tóba ugrás megárt. -.-
arianaforever mi az, hogy ,,én vagyok az első, jó cikk let?????
Egyeber haláláról szól egy elég szomorú cikk. Nem értem mit talász ebben viccesnek???
arianaforever mi az, hogy ,,én vagyok az első, jó cikk let?????
Egyeber haláláról szól egy elég szomorú cikk. Nem értem mit talász ebben viccesnek???
Betti90~Simply Perfect~ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 5824 Csatolások: 42466 Azonosító: 176552 offline |
A facebookot már elárasztották az ismerősök videói és nem hiszem, hogy annyira utalgatnák a pénz, csak jó viccnek tartják az egészet. Amerikában egy jó ügy érdekében kezdték el és itt Mo. egy nagy vicc lett belőle.
2014. augusztus 26. 10:05
Hát ez durva... De az, hogy csak poénból leöntögeted magad, és kiteszel a Facebook-ra vagy 3 videót, hogy te most milyen menő vagy...Ezt sztároknak találták ki, hogy adományozzanak.
2014. augusztus 26. 10:07
LiveLoveLifeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.26. Hozzászólás: 95 Csatolások: 0 Azonosító: 232245 offline |
"ezért hazánk celebjei átvették az irányítást, és inkább már a saját maguk által megjelölt alapítványoknak ajánlottak fel húszezer forintos összegeket."
Mert amúgy nem teljesen mindegy, hogy melyik alapítványnak utalják a pénzt, ha adakoznak?
Mert amúgy nem teljesen mindegy, hogy melyik alapítványnak utalják a pénzt, ha adakoznak?
2014. augusztus 26. 10:07
elavan2000Bexi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.05. Hozzászólás: 1074 Csatolások: 9 Azonosító: 218658 offline |
Sajnálom őt, de ennek semmi köze az IBC-hez, egy vödör vizet kell magadra önteni, nem életveszélyes tavakban fürdeni.
2014. augusztus 26. 10:08
Rocket |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.07. Hozzászólás: 644 Csatolások: 0 Azonosító: 223869 offline |
Részvétem a srác családjának!
Erre pedig számítani lehetett. A magamutogató cölöbmajmok a saját hasznukra fordítva menősködnek, és figyelembe se veszik az egész kampány eredeti célját. Adományozás nélkül az egész sz*rt se ér. Ráadásul ismeretlenek is azt akarják csinálni, mennek a hülyék után, és teljesen feleslegesen megteszik. Hol van olyankor a segíteniakarás? Charlie Sheen csinálta jól, aki víz helyett a pénzt öntötte magára, amit aztán odaadott. Meg Obama, aki megírta a csekket, aztán szevasztok. Ezt kell tenni, ebből lesz jó a sok betegnek.
Erre pedig számítani lehetett. A magamutogató cölöbmajmok a saját hasznukra fordítva menősködnek, és figyelembe se veszik az egész kampány eredeti célját. Adományozás nélkül az egész sz*rt se ér. Ráadásul ismeretlenek is azt akarják csinálni, mennek a hülyék után, és teljesen feleslegesen megteszik. Hol van olyankor a segíteniakarás? Charlie Sheen csinálta jól, aki víz helyett a pénzt öntötte magára, amit aztán odaadott. Meg Obama, aki megírta a csekket, aztán szevasztok. Ezt kell tenni, ebből lesz jó a sok betegnek.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2014. augusztus 26. 10:15
Pinky Lilimythical beast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 44 Azonosító: 208704 offline |
Ebből látszik, hogy mindenki sz*r magasról a szabályokra, csak azt akarják, hogy több megtekintést kapjanak. -.- Részvétel.
2014. augusztus 26. 10:17
Regina Horanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.18. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 231733 offline |
Sajnálom , látszik hogy nagyon eldurvult!
2014. augusztus 26. 10:18
erről az új mániáról az a véleményem, hogy sz*rt sem ér. akik kitalálták, azok adományoztak, de legutóbb az egyik ismerősöm kirakta "ha nem csináljátok meg 24 óra alatt jöttök egy tábla milka csokival" TESSÉK?!) mióta ez a lényege?!
ez az egész arról szól, hogy "legyőzze' a másikat, "keményebb" legyen..
természetesen sajnálom az esetet, és részvétem!
de azért gondoljunk már bele.... egy vödör vízről volt szó, nem egy tóról....)
ez az egész arról szól, hogy "legyőzze' a másikat, "keményebb" legyen..
természetesen sajnálom az esetet, és részvétem!
de azért gondoljunk már bele.... egy vödör vízről volt szó, nem egy tóról....)
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.