Demi Lovato beismerő vallomást tett
2014. augusztus 26. 16:27
Demi annyira gyönyörű és mindig tud inspirálni mindenkit!
2014. augusztus 26. 16:51
HemmoDianxúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.28. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 230385 offline |
Gyönyörű!! Igazi példakép! <3
2014. augusztus 26. 16:55
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3781 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline |
Demi mindig is gyönyörű volt. És az is marad. Teljesen átérzem amit Demi átélt, hisz én, megmondom őszintén, utálom magamat. Nekem is tisztán látszik a csípőcsontom, mégsem vagyok megelégedve magammal.
Kicsit, azért, már uncsi, hogy mindig csak megköszöni a rajongóinak, hogy van neki, meg a többi. Újabbat már nem tud kitalálni?
Kicsit, azért, már uncsi, hogy mindig csak megköszöni a rajongóinak, hogy van neki, meg a többi. Újabbat már nem tud kitalálni?
2014. augusztus 26. 17:00
Végülis lehet, hogy ezerszer elmondta/leírta/nyilatkozta már ezt, de még mindig jobb ezt hajtani, mint rossz példát mutatni. Ő legalább biztató szavakat intéz a fiatalokhoz. Mondjuk a másik oldalról és női nézve, láttam már szebb nőt, mint ő...
A cím meg teljesen úgy hangzik, mintha legalább egy gyilkosságot vallott volna be.
A cím meg teljesen úgy hangzik, mintha legalább egy gyilkosságot vallott volna be.
2014. augusztus 26. 17:02
MegaBibuskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.06. Hozzászólás: 294 Csatolások: 0 Azonosító: 182644 offline |
Teljesen igaza van
2014. augusztus 26. 17:07
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline |
Demi mindig el tud rukkolni,valami nagy igazsággal,ezért szeretem annyira
2014. augusztus 26. 17:07
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline |
Már olvastam ez instagramján ezt a kis vallomást. Meg kell hagyni, szép "beszéd" volt. Amúgy a második képen a legjobb szerintem, mert imádom, ha valakinek szép, hosszú a haja, és ott olyan jó volt, meg barna, ami neki a legjobban áll. De a mostani piros ruciban is nagyon dögös volt, bár a dekoltázson egy picit lehetett volna igazítani, és még jobb lenne.
1 felhasználónak tetszik:
Midnight Memories
2014. augusztus 26. 17:08
AndiSalvatorevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.09. Hozzászólás: 116 Csatolások: 0 Azonosító: 223976 offline |
Beismerő vallomás hát szakadok, mintha bűncselekményt követett volna el vagy ilyesmi. Jobb címötlet nem volt? A második és az utolsó képen egy igazi istennő!!
A más emberek testrészeit kritizáló emberek miatt van annyi mindenkinek testképzavara, nekem sincs feszes hasam, feszes mellem és feszes combom, van rajtam felesleg és mivel neten látom, ahogy a hírességeket az ilyenek miatt szétszedik a számítógép mögött ülők a fórumokon, én sem tudom magam elengedni pl a strandon és folyamatosan feszengek, mert azok a gondolatok üldöznek, hogy rólam is ezeket gondolják biztos, köszönöm ezeknek az embereknek, hogy elveszik más magabiztosságát és elérik, hogy csúnyának érezzük magunkat!!
A más emberek testrészeit kritizáló emberek miatt van annyi mindenkinek testképzavara, nekem sincs feszes hasam, feszes mellem és feszes combom, van rajtam felesleg és mivel neten látom, ahogy a hírességeket az ilyenek miatt szétszedik a számítógép mögött ülők a fórumokon, én sem tudom magam elengedni pl a strandon és folyamatosan feszengek, mert azok a gondolatok üldöznek, hogy rólam is ezeket gondolják biztos, köszönöm ezeknek az embereknek, hogy elveszik más magabiztosságát és elérik, hogy csúnyának érezzük magunkat!!
2014. augusztus 26. 17:13
Egyetértek michiyochan-nal. Hiába emlegeti ezt sokszor, azért még mindig jobb mintha a rosszat mutatná.
2014. augusztus 26. 17:14
Lovato sose volt kövér! Mindigis jó alakja volt!.. Demii..♥
2014. augusztus 26. 17:16
woow Demi állati jól néz ki. nem értem mi nem tetszett magán, mindig is olyan akartam lenni mint ő.
2014. augusztus 26. 17:17
Mindig is gyönyörű alakja volt.Azt a vallomást már olvastam.Hát esküszöm...gyönyörület írt!Most olvastam ki a könyvét!Annyira szépeket ír benne!Imádom,Demit!
2014. augusztus 26. 17:20
Remekül néz ki és nagyon jó példát mutat, nem a legelső képen kell tetszenie magának ahol véknyabbnak látszott.
2014. augusztus 26. 17:21
Zuchinii9 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.26. Hozzászólás: 662 Csatolások: 15 Azonosító: 194713 offline |
AndiSalvatore, igazad van! Az a sok ember, aki valamiért különbnek gondolják magukat másoknál, a számítógép előtt, vagy még rosszabb: élőben is a szemedbe mondják, hogy kövér vagy, csak azért, mert unatkoznak. Demi már nem veszi őket figyelembe - szerencsére -, de sok olyan ember van még a világon (nem csak sztár), aki ugyanolyan önértékelési zavarral küzd ezek miatt az emberek miatt, mint amivel ő küzdött néhány évvel ezelőtt. Szánalmas rájuk (a zaklatókra) nézve, de nagyon nehéz leküzdeni és figyelmen kívül hagyni őket - főleg mivel előtte az önbizalmunkat is megtépázták. :/
1 felhasználónak tetszik:
AndiSalvatore
2014. augusztus 26. 17:25
AndiSalvatorevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.09. Hozzászólás: 116 Csatolások: 0 Azonosító: 223976 offline |
Idézet (Zuchinii9 @ 2014.08.26. 17:21)
AndiSalvatore, igazad van! Az a sok ember, aki valamiért különbnek gondolják magukat másoknál, a számítógép előtt, vagy még rosszabb: élőben is a szemedbe mondják, hogy kövér vagy, csak azért, mert unatkoznak. Demi már nem veszi őket figyelembe - szerencsére -, de sok olyan ember van még a világon (nem csak sztár), aki ugyanolyan önértékelési zavarral küzd ezek miatt az emberek miatt, mint amivel ő küzdött néhány évvel ezelőtt. Szánalmas rájuk (a zaklatókra) nézve, de nagyon nehéz leküzdeni és figyelmen kívül hagyni őket - főleg mivel előtte az önbizalmunkat is megtépázták. :/
Az biztos! És még az szégyelli és érzi rosszul magát akinek a külsejére a megjegyzéseket teszik, pedig nem annak a személynek kellene szégyellnie magát, hanem aki mások külsejét bántja, és egy idő után ez teljesen tönkreteszi az önérzetét. Hány ilyen ismerősöm van akik szégyellik a saját testüket, köztük én is.
2014. augusztus 26. 17:29
Szerintem Demi mindig is szép volt és az is marad.
Kapcsolódó sztárok
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
"Haha" - Jenna Dewan vőlegénye kinevette Channing Tatum és Zoe Kravitz szakítását?
"Haha" - Jenna Dewan vőlegénye kinevette Channing Tatum és Zoe Kravitz szakítását?
Nagyon kinevette őket.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.