Demi Lovato beismerő vallomást tett
2014. augusztus 26. 16:27
Demi annyira gyönyörű és mindig tud inspirálni mindenkit!
2014. augusztus 26. 16:51
HemmoDianxúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.28. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 230385 offline |
Gyönyörű!! Igazi példakép! <3
2014. augusztus 26. 16:55
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3781 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline |
Demi mindig is gyönyörű volt. És az is marad. Teljesen átérzem amit Demi átélt, hisz én, megmondom őszintén, utálom magamat. Nekem is tisztán látszik a csípőcsontom, mégsem vagyok megelégedve magammal.
Kicsit, azért, már uncsi, hogy mindig csak megköszöni a rajongóinak, hogy van neki, meg a többi. Újabbat már nem tud kitalálni?
Kicsit, azért, már uncsi, hogy mindig csak megköszöni a rajongóinak, hogy van neki, meg a többi. Újabbat már nem tud kitalálni?
2014. augusztus 26. 17:00
Végülis lehet, hogy ezerszer elmondta/leírta/nyilatkozta már ezt, de még mindig jobb ezt hajtani, mint rossz példát mutatni. Ő legalább biztató szavakat intéz a fiatalokhoz. Mondjuk a másik oldalról és női nézve, láttam már szebb nőt, mint ő...
A cím meg teljesen úgy hangzik, mintha legalább egy gyilkosságot vallott volna be.
A cím meg teljesen úgy hangzik, mintha legalább egy gyilkosságot vallott volna be.
2014. augusztus 26. 17:02
MegaBibuskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.06. Hozzászólás: 294 Csatolások: 0 Azonosító: 182644 offline |
Teljesen igaza van
2014. augusztus 26. 17:07
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline |
Demi mindig el tud rukkolni,valami nagy igazsággal,ezért szeretem annyira
2014. augusztus 26. 17:07
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline |
Már olvastam ez instagramján ezt a kis vallomást. Meg kell hagyni, szép "beszéd" volt. Amúgy a második képen a legjobb szerintem, mert imádom, ha valakinek szép, hosszú a haja, és ott olyan jó volt, meg barna, ami neki a legjobban áll. De a mostani piros ruciban is nagyon dögös volt, bár a dekoltázson egy picit lehetett volna igazítani, és még jobb lenne.
1 felhasználónak tetszik:
Midnight Memories
2014. augusztus 26. 17:08
AndiSalvatorevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.09. Hozzászólás: 116 Csatolások: 0 Azonosító: 223976 offline |
Beismerő vallomás hát szakadok, mintha bűncselekményt követett volna el vagy ilyesmi. Jobb címötlet nem volt? A második és az utolsó képen egy igazi istennő!!
A más emberek testrészeit kritizáló emberek miatt van annyi mindenkinek testképzavara, nekem sincs feszes hasam, feszes mellem és feszes combom, van rajtam felesleg és mivel neten látom, ahogy a hírességeket az ilyenek miatt szétszedik a számítógép mögött ülők a fórumokon, én sem tudom magam elengedni pl a strandon és folyamatosan feszengek, mert azok a gondolatok üldöznek, hogy rólam is ezeket gondolják biztos, köszönöm ezeknek az embereknek, hogy elveszik más magabiztosságát és elérik, hogy csúnyának érezzük magunkat!!
A más emberek testrészeit kritizáló emberek miatt van annyi mindenkinek testképzavara, nekem sincs feszes hasam, feszes mellem és feszes combom, van rajtam felesleg és mivel neten látom, ahogy a hírességeket az ilyenek miatt szétszedik a számítógép mögött ülők a fórumokon, én sem tudom magam elengedni pl a strandon és folyamatosan feszengek, mert azok a gondolatok üldöznek, hogy rólam is ezeket gondolják biztos, köszönöm ezeknek az embereknek, hogy elveszik más magabiztosságát és elérik, hogy csúnyának érezzük magunkat!!
2014. augusztus 26. 17:13
Egyetértek michiyochan-nal. Hiába emlegeti ezt sokszor, azért még mindig jobb mintha a rosszat mutatná.
2014. augusztus 26. 17:14
Lovato sose volt kövér! Mindigis jó alakja volt!.. Demii..♥
2014. augusztus 26. 17:16
woow Demi állati jól néz ki. nem értem mi nem tetszett magán, mindig is olyan akartam lenni mint ő.
2014. augusztus 26. 17:17
Mindig is gyönyörű alakja volt.Azt a vallomást már olvastam.Hát esküszöm...gyönyörület írt!Most olvastam ki a könyvét!Annyira szépeket ír benne!Imádom,Demit!
2014. augusztus 26. 17:20
Remekül néz ki és nagyon jó példát mutat, nem a legelső képen kell tetszenie magának ahol véknyabbnak látszott.
2014. augusztus 26. 17:21
Zuchinii9 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.26. Hozzászólás: 662 Csatolások: 15 Azonosító: 194713 offline |
AndiSalvatore, igazad van! Az a sok ember, aki valamiért különbnek gondolják magukat másoknál, a számítógép előtt, vagy még rosszabb: élőben is a szemedbe mondják, hogy kövér vagy, csak azért, mert unatkoznak. Demi már nem veszi őket figyelembe - szerencsére -, de sok olyan ember van még a világon (nem csak sztár), aki ugyanolyan önértékelési zavarral küzd ezek miatt az emberek miatt, mint amivel ő küzdött néhány évvel ezelőtt. Szánalmas rájuk (a zaklatókra) nézve, de nagyon nehéz leküzdeni és figyelmen kívül hagyni őket - főleg mivel előtte az önbizalmunkat is megtépázták. :/
1 felhasználónak tetszik:
AndiSalvatore
2014. augusztus 26. 17:25
AndiSalvatorevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.09. Hozzászólás: 116 Csatolások: 0 Azonosító: 223976 offline |
Idézet (Zuchinii9 @ 2014.08.26. 17:21)
AndiSalvatore, igazad van! Az a sok ember, aki valamiért különbnek gondolják magukat másoknál, a számítógép előtt, vagy még rosszabb: élőben is a szemedbe mondják, hogy kövér vagy, csak azért, mert unatkoznak. Demi már nem veszi őket figyelembe - szerencsére -, de sok olyan ember van még a világon (nem csak sztár), aki ugyanolyan önértékelési zavarral küzd ezek miatt az emberek miatt, mint amivel ő küzdött néhány évvel ezelőtt. Szánalmas rájuk (a zaklatókra) nézve, de nagyon nehéz leküzdeni és figyelmen kívül hagyni őket - főleg mivel előtte az önbizalmunkat is megtépázták. :/
Az biztos! És még az szégyelli és érzi rosszul magát akinek a külsejére a megjegyzéseket teszik, pedig nem annak a személynek kellene szégyellnie magát, hanem aki mások külsejét bántja, és egy idő után ez teljesen tönkreteszi az önérzetét. Hány ilyen ismerősöm van akik szégyellik a saját testüket, köztük én is.
2014. augusztus 26. 17:29
Szerintem Demi mindig is szép volt és az is marad.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.