Az eredeti Disney-hercegnők II.
2014. szeptember 08. 11:17
kicsit ijesztőek,de nagyon tetszik a cikk,és hát az emberek jobban szeretik a boldog meséket,de remek,hogy cikk is készült az igazságról
2014. szeptember 08. 21:59
|
|
CsajSziiiii 14új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.22. Hozzászólás: 79 Csatolások: 0 Azonosító: 232011 offline
|
Fura cikk
^-^ 8:
2014. szeptember 10. 10:05
|
|
Millevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.24. Hozzászólás: 445 Csatolások: 970 Azonosító: 228201 offline
|
Jaj, de örülök, hogy ilyenekkel nem akkor rombolták le a Disney mesék köré épített álomképem, amikor kicsi voltam.
Bár a Pocahontas (2) már törpeként sem tetszett, mert míg az első részben dúlt a love és készek voltak meghalni egymásért John Smith-szel, addig a második rész végén a Pocahontas egy másik angolba szeretett bele John pedig egy hajót választott a hőn szeretett lány helyett. EZ NEM KISGYEREKEKNEK SZÓLÓ TÖRTÉNET!
Amúgy az eredeti tényleg durvább, csakúgy mint bármelyik másiknál...
Bár a Pocahontas (2) már törpeként sem tetszett, mert míg az első részben dúlt a love és készek voltak meghalni egymásért John Smith-szel, addig a második rész végén a Pocahontas egy másik angolba szeretett bele John pedig egy hajót választott a hőn szeretett lány helyett. EZ NEM KISGYEREKEKNEK SZÓLÓ TÖRTÉNET!
2014. szeptember 10. 16:22
Hát... ez elég érdekes.
Disney meséből horror, horrorból Disney mese.
Disney meséből horror, horrorból Disney mese.
2014. szeptember 20. 09:35
|
|
csabcsi5visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.08. Hozzászólás: 217 Csatolások: 150 Azonosító: 229015 offline
|
ncskcsk ezt irta:Az újabb disney hercegnős mesék eredeti történeteit még nem ismertem, érdekes volt elolvasni. Köszönet a cikkért.
eggyet értek vele én is et irtam volna szo szerint
eggyet értek vele én is et irtam volna szo szerint
2014. szeptember 20. 13:44
|
|
petra1024visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.29. Hozzászólás: 302 Csatolások: 0 Azonosító: 217823 offline
|
Jaj, de örülök, hogy ilyenekkel nem akkor rombolták le a Disney mesék köré épített álomképem, amikor kicsi voltam.
Forrás: http://starity.hu/magazin/51805-az-eredeti-disney-hercegnok-ii/#ixzz3Dr6HaBlm Egyetértek !
Forrás: http://starity.hu/magazin/51805-az-eredeti-disney-hercegnok-ii/#ixzz3Dr6HaBlm Egyetértek !
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
Megbetegedett a forgatáson.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Nagyon szerelmes a híresség.
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Nagyon nagy barátoknak tűntek.
Taylor Swift már tavaly elmagyarázta, miért fog ekkora esküvőt tartani
Taylor Swift már tavaly elmagyarázta, miért fog ekkora esküvőt tartani
Van egy egyszerű magyarázata.
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Kiderült, milyen volt a meghívó.

0 felhasználónak tetszik: