Összeházasodott Neil Patrick Harris és David Burtka
2014. szeptember 10. 18:06
|
|
Reka1126új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.04. Hozzászólás: 51 Csatolások: 0 Azonosító: 197178 offline
|
En eszmdletlenul szeretem NPH-t,es sok boldogsagot kivanok neki.Azt en sem tartom jo otletnek,hogy a meleg paroknak gyermekuk legyen.A hazassaggal nincs bajom,bar regen ellene voltam,most ugy vagyok vele,hogy tegyek,ha boldogok,de a gyerekvallalassal nem ertek egyet.Szerintem ez nem jo a gyerekeknek.De ettol fuggetlenul nagyon sok boldogsagot kivanok nekik<3
2014. szeptember 10. 18:11
|
|
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline
|
Gratulálok! Sok-sok boldogságot nekik!
Bizonyos hozzászólások felett inkább elsiklom, mielőtt agyérgörcsöt kapok...
Bizonyos hozzászólások felett inkább elsiklom, mielőtt agyérgörcsöt kapok...
2014. szeptember 10. 18:16
|
|
Cintia99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 1099 Csatolások: 0 Azonosító: 148309 offline
|
Idézet (rozykah 123456789 @ 2014.09.10. 17:28)
Fúúúj de ez két pasi
Gratulálok a példamutató megnyilvánulásodhoz!
Erre az emberek nagy része csak annyit tudna mondani, hogy "Ha nem tudsz értelmeset mondani, akkor inkább meg se szólalj!"
Ez most tökéletesen ideillik.
2014. szeptember 10. 18:27
|
|
Asteliaℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 19003 Csatolások: 19660 Azonosító: 168141 offline
|
Idézet (rozykah 123456789 @ 2014.09.10. 17:28)
Fúúúj de ez két pasi
Ez aztán az értelmes megnyilvánulás! Csak gratulálni tudok!
1 felhasználónak tetszik:
JBT1
2014. szeptember 10. 18:40
Idézet (Logan fan @ 2014.09.10. 15:08)
Dehát ezek fiúk és az egyik a nemis tudom mibe volt a comedi central-on valamelyik műsorba csak nem tudom melyikbe!
Ebből a kommentedből is látszik, hogy el sem olvastad a cikket, csak fröcsögni jöttél ide. Az Így jártam anyátokkal című sorozatban szerepelt a Comedy(!) Centralon, azt már nem is teszem hozzá, hogy a 21. században a fiataloknak legalább a címét kéne ismerniük a sorozatnak, ez már majdnem afféle modern alapműveltség. De nem is ez az, ami a legjobban zavart a kommentedben.
És ha fiúk? Jaj, most mi lesz? Csodálom, hogy az 1940-es években van internetkapcsolatod, merthogy akkor vélekedtek így az emberek, mint te, és még néhány kommentelő, akiknek jobb lett volna megtartaniuk a véleményüket maguknak, minthogy ennyire lejáratják magukat a témával kapcsolatban. (Igazából ez már nem is kéne, hogy "téma" legyen, de mindegy.) Amíg ez a két ember szereti egymást, ráadásul jó apák, megküzdöttek a hasonlókkal, mint te, és évekig vártak arra, hogy megpecsételhessék a szerelmüket, miért ne házasodhatnának össze? Hm? ((Vagy nem kívánod nekik a boldogságot?)) Amilyen rendes ember NPH és David, ők azok az emberek, akik talán a legjobban megérdemlik, hogy boldogak legyenek.
Én őszintén gratulálok nekik!
2014. szeptember 10. 18:41
Bocsánat, de nem hagyhattam szó nélkül, a korlátoltság néha kihoz a sodromból.
2014. szeptember 10. 19:07
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
Sok boldogságot!!
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Megkezdődött a ceremóniasorozat.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?