Összeházasodott Neil Patrick Harris és David Burtka
2014. szeptember 11. 18:24
Néhány komment láttán nem tudtam h most sírjak vagy nevessek...Én nagyon sok boldogságot kívánok nekik, és szerintem igenis megérdemlik azokat az édes gyerekeket. Biztos vagyok benne, hogy a lehető legtöbbet fogják továbbra is nyújtani nekik. Nagyon örülök, hogy megtörtént! ♥
2014. szeptember 11. 19:07
|
|
viktorya2000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.23. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 228110 offline
|
Sok boldogságot nekik!!!
2014. szeptember 11. 19:11
|
|
abogika001visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 214 Csatolások: 0 Azonosító: 204499 offline
|
Sok boldogságot nekik!!! <3
2014. szeptember 11. 21:35
|
|
Millevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.24. Hozzászólás: 445 Csatolások: 970 Azonosító: 228201 offline
|
Szerintem hihetetlenül aranyosak együtt és cseppet sem lenne helyénvalóbb, ha Neil egy nőre mosolyogna ilyen szeretettel David helyett. Én nem látok semmi megvetendőt ebben és örülök, hogy egy-két ostobán kívül mindenki gratulál nekik. Ezt én is megteszem:
Sok boldogságot nekik immár házasként. Biztos nagyon jó apák, a képek alapján ez látszik, szerintem nagyon is megérdemlik az a két tündéri manót
Sok boldogságot nekik immár házasként. Biztos nagyon jó apák, a képek alapján ez látszik, szerintem nagyon is megérdemlik az a két tündéri manót
2014. szeptember 12. 09:57
|
|
rolykelemenúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.23. Hozzászólás: 90 Csatolások: 2182 Azonosító: 206989 offline
|
Szerintem ez nagyon is normális, ők is emberek! És nagyon sok boldogságot nekik!!
2014. szeptember 12. 12:25
|
|
kankavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.04. Hozzászólás: 337 Csatolások: 57 Azonosító: 97843 offline
|
Nagyon örülök neki.Nagyon aranyosak eggyütt és az évek alatt látszott hogy milyen boldog kapcsolatban élnek.a gyerkőceik szuper arik
2 csodálatos emberről van szó
A melegek gyerekvállalásával kapcsolatos kommentekről meg annyit: Milyen gyerekkoruk lesz?valosinüeg SOKKAL boldogabb mint egy heteró házasságban élő gyermeknek.Nem hallgatjáák a szülök mindennapos veszekedését hogy az apjuk félkrekefélt a titkárnővel.ők már közel 10 éve eggyütt vannak.szeretik és megbecsülik egymást.nincsenek botrányaik,nem csalják meg egymást harmonikus kapcsolatban élnek.anyagilag és érzelmileg is mindet megadnak a gyerekeknek.vágytak ezekere a gyerekekre nem csak ugy az ölükbe pottyant mint sok heteró házasságban ahol a feleség bejelenti hogy upsz terhes vagyok a férj meg aztse tudja mit kezdjen a gyerekkel.. Mért ne érhetne fel 2 apa szeretete egy anyáéval?rengeteg rossz anya van aki elhanyagolja a gyerekét,iszik vagy elhagyja őt.ezek a dolgok náluk valoszinüeg sosem fognak megtörténni...
A melegek gyerekvállalásával kapcsolatos kommentekről meg annyit: Milyen gyerekkoruk lesz?valosinüeg SOKKAL boldogabb mint egy heteró házasságban élő gyermeknek.Nem hallgatjáák a szülök mindennapos veszekedését hogy az apjuk félkrekefélt a titkárnővel.ők már közel 10 éve eggyütt vannak.szeretik és megbecsülik egymást.nincsenek botrányaik,nem csalják meg egymást harmonikus kapcsolatban élnek.anyagilag és érzelmileg is mindet megadnak a gyerekeknek.vágytak ezekere a gyerekekre nem csak ugy az ölükbe pottyant mint sok heteró házasságban ahol a feleség bejelenti hogy upsz terhes vagyok a férj meg aztse tudja mit kezdjen a gyerekkel.. Mért ne érhetne fel 2 apa szeretete egy anyáéval?rengeteg rossz anya van aki elhanyagolja a gyerekét,iszik vagy elhagyja őt.ezek a dolgok náluk valoszinüeg sosem fognak megtörténni...
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2014. szeptember 12. 16:11
Idézet (Logan fan @ 2014.09.10. 15:08)
Dehát ezek fiúk és az egyik a nemis tudom mibe volt a comedi central-on valamelyik műsorba csak nem tudom melyikbe!
Istenem, segíts meg...
ON: Nagyon sok boldogságot nekik! ^.^ Remélem, az ő házasságuk tovább bírja, mint a maiak nagy része... sőt, szinte biztos vagyok benne.
Szandi0820
2014. szeptember 12. 16:52
|
|
JessxL0Lvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.04. Hozzászólás: 420 Csatolások: 114 Azonosító: 135665 offline
|
Undorító, ahogy elítélitek, lefujjogjátok őket csak azért, mert a saját nemükhöz vonzódnak. Ti se tudhatjátok, számotokra mit hoz a jövő. Ha lesz gyereketek, aki netán szintúgy a saját neméhez fog vonzódni (mert senki se tehet róla), akkor kitagadjátok? A saját gyereketeket lefujjognátok? Gondolkozzatok ép ésszel, emberek. Ők is csak emberek, SZERELMES emberek. Könyörgöm...
Szandi0820
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Megkezdődött a ceremóniasorozat.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?