Lucy rajongói a napokban aggódni kezdtek kedvencükért, hiszen a legújabb hírek szerint az énekesnő is csalódott, amiért második kislemeze nem a várt sikert hozta.
A teljes cikkhez kattints ide!
Bukás lenne a Lie a Little Better?
2014. szeptember 10. 17:27
lucymharding |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.22. Hozzászólás: 1524 Csatolások: 14577 Azonosító: 229927 offline |
2014. szeptember 10. 17:30
rozykah 123456789új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.09. Hozzászólás: 40 Csatolások: 0 Azonosító: 231166 offline |
Nem ismerem öt
2014. szeptember 10. 17:33
A mai világban az emberek nagy része inkább ingyen letölti az albumokat, hiszen nem mindenki engedheti meg magának, hogy 4000-5000 forintokat kiadjon egy lemezért. Egyébként szerintem vannak jó dalok az albumon, amiket rendszeresen hallgatok, és Lucynak kellemes hangja van.
2014. szeptember 10. 17:33
Rajongó1409visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.14. Hozzászólás: 410 Csatolások: 0 Azonosító: 209297 offline |
Nagyon imadom ot is meg a videoklipjeit is
2014. szeptember 10. 17:36
Gesztenye2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.23. Hozzászólás: 424 Csatolások: 0 Azonosító: 206949 offline |
Szerintem ez nem rossz. Azért is valószínű volt hogy nem nézik majd meg annyian, mivel sokan úgy ismerik mint egy színésznő, s nem mint énekesnők. Nem azért mondom, hogy rossz lenne, a Lie A Little Better számot imádtam, sőt. Es néztem is a klippet. De mondjuk nem nagy szám szóval azért néztem mert hallgattam és annyi. De egyébként meg ahhoz, hogy a zenei pályán IS befusosn valaki nagy szerencse kell, sok sikert neki a továbbiakban.
2014. szeptember 10. 17:40
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline |
Tényleg nem lett a legjobb. A You Sound Good To Me jobban tetszik.
2014. szeptember 10. 17:42
Hm..én szeretem Lucít,de nem hallgatom.Bocsi....
2014. szeptember 10. 17:44
Nekem pedig tetszett ez a szám. De azért ne feledjük el, hogy ő első sorban színésznő.
2014. szeptember 10. 17:50
Szerintem a cikkíró is rajongó és ő sem érti.
Én sem költök szívesen albumokra, amit le is lehet költeni, vagy kiírni CD-re.
Én sem költök szívesen albumokra, amit le is lehet költeni, vagy kiírni CD-re.
2014. szeptember 10. 17:59
Ezért miért kellett cikket írni erről????? O.o Semmi nem bizonyítja, hogy bukás lenne, sőt még a cikk saját magát is megcáfolja...
És azért vannak olyan előadók akik majdnem ugyan ekkora megtekintést tudhatnak csak magukénak, de még mindig a pályán vannak. Most mit vártak, hogy azért mert színésznő és szeretik a sorozatát, több millió rajongója lesz a zenében is?? A PLL-t főként a 14-18 éves korosztály nézi, és ezt a korosztályt főként a divatzene érdekli (tisztelet a kivételnek, de tényleg) és nem a pop-country.
És még annyit, nincs semmi bajom Lucy-val, csak a véleményem mondtam el, innentől kezdve nem kérek utálkozást.
És azért vannak olyan előadók akik majdnem ugyan ekkora megtekintést tudhatnak csak magukénak, de még mindig a pályán vannak. Most mit vártak, hogy azért mert színésznő és szeretik a sorozatát, több millió rajongója lesz a zenében is?? A PLL-t főként a 14-18 éves korosztály nézi, és ezt a korosztályt főként a divatzene érdekli (tisztelet a kivételnek, de tényleg) és nem a pop-country.
És még annyit, nincs semmi bajom Lucy-val, csak a véleményem mondtam el, innentől kezdve nem kérek utálkozást.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2014. szeptember 10. 18:26
Az albumát nem hallgattam még meg, majd ha úgy adódik, meghallgatom. Egyébként engem nem nyűgözött le a Lie Little Better c. dala.
2014. szeptember 10. 18:32
RutaPrimroseLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 697 Csatolások: 5 Azonosító: 202135 offline |
Én imádom a Lie A Little Bettert, viszont belehallgattam a Road Between néhány dalába, és sajnos engem nem nagyon fogott meg. :/
2014. szeptember 10. 18:36
Nemtudom hogy mekkora lesz a nézettség 8 hónap után, de Lucy ezek után sem fogja feladni. Ez nem egy szörnyen rossz nézettség, és a kritikák többsége is pozitív. Én rajongóm érte bármi is történjék és a kislemez is csodálatos! ♥
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.