Újabb részletek kerültek nyilvánosságra Leiner Laura regényéről
2014. szeptember 17. 12:48
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline |
Nem ítélkezek elsőre, lehet hogy ezúttal jó kis sztorit hoz össze, és végre elrugaszkodik az SZJG-től. Lehetőleg jó messzire. Nyilván itt az lesz a fő dilemma, hogy Rebeka hogyan jut el a csúcsig, és milyen viszontagságok érik, hogyan birkózik meg a hírnévvel... STB. És remélem ezúttal egy igazán belevaló, életrevaló főszereplőt kreált, és nem rinyáló szerencsétlenséget...
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2014. szeptember 17. 16:10
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1653 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline |
Már várom.
2014. szeptember 17. 16:40
laura011501visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.27. Hozzászólás: 179 Csatolások: 0 Azonosító: 184818 offline |
Nagyon várom már <3
2014. szeptember 17. 17:12
pankavril hayleyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.18. Hozzászólás: 53 Csatolások: 0 Azonosító: 227870 offline |
Jaj de várom!
2014. szeptember 17. 17:22
lucymharding |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.22. Hozzászólás: 1524 Csatolások: 14577 Azonosító: 229927 offline |
kivancsian varom, remelem sikerult ismet valami jot alkotni neki
2014. szeptember 17. 17:33
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline |
Pont a napokban gondolkoztam azon, hogy képtelen lennék már elolvasni a Szent Johanna Gimit. Vagyis nem olyan lelkesedéssel olvasnám, mint anno, hanem átlapozgatnám, mert ez uncsi, ez sablonos stb. (talán az ötödiket kivéve, mert az nagyon tetszett) A Bábelt azt szeretem, de a legutolsó könyve az valami katasztrófa volt, ott porosodik a polcomon tök régóta. Ez a történet pedig nagyon nem tetszik. Tényleg nagyon sablonos és picit már erőltetettnek érzem. Pedig kedvelem Laurát, de lehet, hogy jobb lenne neki egy kis pihenő, hogy összeszedhesse a gondolatait, utána pedig írhatna egy normális könyvet. Ami nem ilyen tiniregényféle.
2014. szeptember 17. 18:10
WayerDirectionerGirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.17. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 233484 offline |
#szeretjukazirononket <333 már nagyon várom!!
2014. szeptember 17. 18:36
Dorcy1999But still, like dust, I'll rise. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.09. Hozzászólás: 1686 Csatolások: 7 Azonosító: 216577 offline |
Leiner Luara ismét bebizonyította számomra, hogy nem nevezhetMagyarország legjobb írnónőjének, ahogy sokan nevezik. A regényei sablonosak, unalmasak, egyedüli pozitívum, hogy jó a nőnek a humorérzéke. De ez az utolsó könyv, hát ez tényleg olyan, mintha csak egy fanfictiont olvasna az ember.
2014. szeptember 17. 19:34
Basszus emberek, tudjátok mennyi munka egy könyvet megírni??!
Nem értelek benneteket. Nem vagyok bunkó, nem arra törekszem, de azért lehetne bennetek annyi csöpp kedvesség, hogy gratuláljatok Laurának.
Nem olvastátok, nem ismeritek Laurát. Biztos, jaj elolvastátok, nem tetszettek a könyvei.... ez van. De akkor nem kell kiírni. Laura tiniregényeket ír, olynakról ír, ami a mai életben megtörténik, megtörténhet. Például egy szakítás, egy fesztivál, egy iskola, szerelem, csalódás..
Ja és a sablon. Komolyan, iskolába jár egy csaj, aki beleszeret egy srácba, és nyűglődik. Nem, nem erről szól. Aki nem olvasta végig, nem tudja, milyen érzelmeket, meg történeteket ír le még benne. Mióta sablon az, hogy több éve az egész osztály képes minden pénteken találkozni egy garázsban? Mert aki olvasta az SzJG-t az tudja ezt. Laura képes feleleveníteni olyan történeteket, olyan érzelmeket, amiket nem tud minden ember. Ő nem magának írja a könyveket. Ő azért írja, mert reménykedik abban, hogy az emberek elolvassák, megértik, szeretik, és átérzik azt, amit ő szavakba ejtett. Ha sablonosan írna, megérteném és nem olvasnám el. De akkor mit írjon?? Sci-fit, horrort?? Nem. Ő tiniknek ír, tiniknek, olyanokat, amivel találkozhatnak az életben.
LOVE LL♥
Nem értelek benneteket. Nem vagyok bunkó, nem arra törekszem, de azért lehetne bennetek annyi csöpp kedvesség, hogy gratuláljatok Laurának.
Nem olvastátok, nem ismeritek Laurát. Biztos, jaj elolvastátok, nem tetszettek a könyvei.... ez van. De akkor nem kell kiírni. Laura tiniregényeket ír, olynakról ír, ami a mai életben megtörténik, megtörténhet. Például egy szakítás, egy fesztivál, egy iskola, szerelem, csalódás..
Ja és a sablon. Komolyan, iskolába jár egy csaj, aki beleszeret egy srácba, és nyűglődik. Nem, nem erről szól. Aki nem olvasta végig, nem tudja, milyen érzelmeket, meg történeteket ír le még benne. Mióta sablon az, hogy több éve az egész osztály képes minden pénteken találkozni egy garázsban? Mert aki olvasta az SzJG-t az tudja ezt. Laura képes feleleveníteni olyan történeteket, olyan érzelmeket, amiket nem tud minden ember. Ő nem magának írja a könyveket. Ő azért írja, mert reménykedik abban, hogy az emberek elolvassák, megértik, szeretik, és átérzik azt, amit ő szavakba ejtett. Ha sablonosan írna, megérteném és nem olvasnám el. De akkor mit írjon?? Sci-fit, horrort?? Nem. Ő tiniknek ír, tiniknek, olyanokat, amivel találkozhatnak az életben.
LOVE LL♥
2014. szeptember 17. 19:43
Vercsifercsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.14. Hozzászólás: 106 Csatolások: 0 Azonosító: 216776 offline |
Már nem azért, de olvastam egy könyvet, aminek az a címe hogy YouTube sztár lettem, és annak tök ugyan ez a sztorija...
2014. szeptember 18. 15:19
Fuckit.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.16. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 233437 offline |
Én olvastam az eddigi összes könyvét és tetszett mindegyik viszont szerintem kb. ugyanazok voltak, ugyanolyan szereplők, ugyanaz a stílus... szóval ezt már nem várom annyira... :/
2014. szeptember 18. 20:55
Horváth Grétavisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 12.08.14. Hozzászólás: 430 Csatolások: 32 Azonosító: 183443 offline |
Remelem jo lesz
2014. szeptember 19. 10:10
couch.potato |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.31. Hozzászólás: 552 Csatolások: 1 Azonosító: 182055 offline |
annyi ilyen blogot olvastam már -.-
2014. szeptember 19. 10:12
Már alig vártam hogy megjelenjen egy új könyve. Biztos hogy elolvasom és remélem jó lesz.
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Angelina Jolie újra szerelmes! Brit rapperbe szeretett bele!
Angelina Jolie újra szerelmes! Brit rapperbe szeretett bele!
Kiderült, ki lehet az új választott.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.