A Kardashian-lány sem marad kizárólag reality-sztár - nővéréhez hasonlóan -, bár ő a zenei pályát választotta.
A teljes cikkhez kattints ide!
Énekesnői pályára lép Kylie Jenner
2014. szeptember 19. 17:59
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline |
A következő Katy Perry? Azért ne túlozzon. !
2014. szeptember 19. 18:00
PrettyLittleFan4új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.16. Hozzászólás: 88 Csatolások: 1 Azonosító: 226166 offline |
Kylie-nak sok sikert a zenei karrierhez.
2014. szeptember 19. 18:12
Ne már. -.- Kylie szép lány meg minden, bár nem tudom minek kellenek neki ezek a kék csíkok, de most minek neki énekesnőnek lenni? Lehet hogy tehetséges, de minden második ember az, nála sokkal tehetségesebbek is vannak, mégis ő(ke)t helyezik előtérbe a nevük miatt.
2014. szeptember 19. 18:13
Na és a következő Katy Perry? Hiszen még azt se nagyon tudjuk milyen a hangja, ne szálljon már ennyire el.
2014. szeptember 19. 18:17
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8818 Csatolások: 219475 Azonosító: 59785 offline |
A következő Katy Perry. Hát persze.
2014. szeptember 19. 18:22
Bertinaporg |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.17. Hozzászólás: 1217 Csatolások: 102 Azonosító: 219449 offline |
Manapság már akárki lehet énekesnő, még az is akinek nincs hangja. Ezt a Kardashian celebet még nem hallottam énekelni, de nem hiszem hogy nagy tehetség rejlik benne ha csak most jutott ez eszébe. Szerintem már nem tudtak újat kitalálni, úgyhogy maradt az éneklés.
2014. szeptember 19. 18:27
Katy Perry? Debütáló kislemez? WTF? Nem értem, hogy miért kell éppen színésznőnek vagy énekesnőnek mennie, már így is annyi pénze van, mint a rosseb. Miért nem tud leülni a v*lagára, mondjuk tanulni? Bár mondjuk ez egy merész kérés lenne bármelyik Kardashian vagy Jenner egyedhez.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2014. szeptember 19. 19:22
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline |
"Rátalált az életcéljára"
Sajnálom, de ez annyira szánalmasan hangzik nem tudom, hogy a nyilatkozó vagy a cikkíró hibája, de ez nagyon béna
"Mindenkinek azt mondja (hogy ő lesz a következő Katy Perry)"
Tényleg? Én meg azt mondom majd, hogy én leszek a következő Oli Sykes -.-
Amúgy tessék, ennyi:
Elkényeztetett, híres hülye azt mondja, hogy énekesnő akar lenni, erre a lehető leggyorsabban, profi énektanár, debütáló kislemez... te jó ég
Szerintem ez lett az legvidámabb és legelkeserítőbb cikkje...
Sajnálom, de ez annyira szánalmasan hangzik nem tudom, hogy a nyilatkozó vagy a cikkíró hibája, de ez nagyon béna
"Mindenkinek azt mondja (hogy ő lesz a következő Katy Perry)"
Tényleg? Én meg azt mondom majd, hogy én leszek a következő Oli Sykes -.-
Amúgy tessék, ennyi:
Elkényeztetett, híres hülye azt mondja, hogy énekesnő akar lenni, erre a lehető leggyorsabban, profi énektanár, debütáló kislemez... te jó ég
Szerintem ez lett az legvidámabb és legelkeserítőbb cikkje...
2 felhasználónak tetszik:
Szandi0820,
Reija
2014. szeptember 19. 19:27
itsChanelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.25. Hozzászólás: 158 Csatolások: 4 Azonosító: 207195 offline |
Még egy tehetségtelen, buta, autotune-királynő? Köszönjük, nem kell. Szerintem ezt maga sem gondolja komolyan, maximum unatkozik - mivel ugye iskolába járni és valami értelmeset csinálni nem hajlandó - és most ezt találta ki 'életcéljának'. Kíváncsi vagyok, meddig fog tartani a nagy énekesi karrier. Ha olyan hangja van, mint Kimnek, inkább tartsa meg magának.
2 felhasználónak tetszik:
Szandi0820,
Reija
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
Az énekesnőt nagyon szíven ütötte.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.