Robert Pattinson újra szerelmes!
2014. szeptember 21. 20:10
Én nem tudom,hogy ez igaz-e vagy sem.De szerintem nem.
2014. szeptember 21. 20:16
|
|
Horváth Grétavisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 12.08.14. Hozzászólás: 430 Csatolások: 32 Azonosító: 183443 offline
|
Szerintem nem illenek össze..
2014. szeptember 21. 23:11
|
DMKriszúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.02. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 228665 offline
|
Meg hogy nem illenek ossze es csunya... Nem kell elso latasra itelni! Ti hogy ereznetek magatokat peldaul, ha ti lennetek Robert Pattinson baratnoje, vagy valaki masnak s mindenki rosszat mondana rolatok? Es vegyetek azt is figyelemben, hogy a csaj tok jo fej lehet, ahogy megfigyelem, hogy mennyire becsuletes :"az énekesnő szeretne „alacsonyan repülni”, ami a kapcsolatukat illeti, mivel távol áll tőle, hogy Robert Pattinson barátnőjeként váljon ismertté." Es ne iteljetek el a nemzetisegeert es a kulsejeert! Ti hogy ereznetek magatokat a helyeben, ha ilyeneket olvasnatok, vagy hallanatok magatokrol amit eppen most mondtok rola? Nem akarok megserteni a fanokat es a Robsten teamet, de nem mi dontjuk el, hogy kedvenceik kit valasszanak es kit nem, ha igazan szeretjuk a kedvenceikent akkor oruljunk annak, hogy boldogak, nem? Gondolkozzatok egy kicsit! Mar abbol a tenybol amit idezet gyanant irtam le, latszik, hogy a csaj jobb Kristennel. Ne ertsetek felre, mert en is szerettem a Robsten parat, de Kristen lejaratta magat, csalodtam benne, Robert nem ezt erdemelte tole, most legalabb hagyjatok, hogy eljen boldogan! Az o szive, az o elete, az o erzelmei, azt csinal amit akar!
2014. szeptember 21. 23:55
|
|
Lianda♥♥ chingu ♥♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.20. Hozzászólás: 1481 Csatolások: 377 Azonosító: 233579 offline
|
Na most úgy igazán engem nem érdekel hogy kivel jár kell
Úgy is csak a filmbeli szerepléséért nézem Robert Pattisont és nem azért hogy kivel jár
Mindenki szíve joga hogy kivel akar járni és senkinek semmi köze hozá !
2014. szeptember 22. 13:59
|
|
MUCI1985új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.09. Hozzászólás: 33 Csatolások: 0 Azonosító: 175178 offline
|
Szerintem ezt a Kristenes dolgot hagyni kéne már /megjegyzem én nem szeretem a színésznőt/.Jól néztek ki együtt,szerintem Rob szerette is sok elkapott fotóikról is ez jön le.De vége ,Kristen jócskán megfizetett a hibájáért bántották őt eleget,a karrierjét is megtépázta a dolog + a sok dühöngő rajongó.Még mai napig sokan utálják a ballépéséért de ember elkövetett egy hibát,és túllépett rajta.Nem olyan rossz színésznő ő egyébként,ahogy sokan beakarják állítani szerintem ,ezért örülök hogy a karrierje túlélte.Szóval Robertnek is ideje hogy újrakezdje,és legyen egy tartós kapcsolata és lecsengjenek a régi dolgok,ahányan utálják Kristent inkább örülniük kéne hogy Rob újra boldog mással....
2014. szeptember 22. 15:00
Hát először is nem illenek össze másodszor a csaj borzalmas!
2014. szeptember 22. 15:53
|
|
Ariella2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 1170 Csatolások: 0 Azonosító: 229442 offline
|
Hát, hajrá. Bár, Kristen után, ez a csaj valóban... Új? A hasonlóság kb. a nemúk, aztán ennyi.
2014. szeptember 22. 15:53
Mi a büdös f***ért kommentel az aki nem szereti a Pattinson vs . Stewart kapcsolata cikkeket ????
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
Megbetegedett a forgatáson.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Nagyon nagy barátoknak tűntek.
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Nagyon szerelmes a híresség.

0 felhasználónak tetszik: