Starity

Nagyot kaszál a One Direction a 5SOS sikerével

6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. október 08. 18:17 #41
AshBenzo
AshBenzo
új tag

Státuszitsashbenzo
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 24
Csatolások: 0
Azonosító: 232190
Csak a pénzre mennek?
2014. október 08. 18:25 #42
Supernatural19
Supernatural19
új tag

StátuszMiért?
Hozzászólás: 10
Azonosító: 229869
Annyira imádom, hogy az 1D egyre lejjebb süllyed....
2014. október 08. 18:39 #43
bitchina
bitchina
Hozzászólás: 2464
Csatolások: 13048
Azonosító: 210361
Kétlem, hogy már olyan nagy lenne a két banda közt a barátság, mint amilyen tavaly volt. pardon.gif Az a legjobb az egészben, hogy itt írják páran, hogy mennyire különbözik a két banda. Én nem látom a különbséget, a 5SOS - fiúk és a rajongói hiszik csak ezt. Anno a Big Time Rush is sokat kaszált, csak mert az egyik turnéjukon előzenekar volt a One Direction. Ennyi. rolleyes.gif
2014. október 08. 18:40 #44
Dorina1024
Dorina1024
høgh

Státuszmood: fuck everybody
Hozzászólás: 3781
Csatolások: 1047
Azonosító: 191824
Miért kaszál nagyot a 1D a 5SOS sikerével?? Ezt nem értem benne...Remélem a srácok (1 Direction) olyan bandát választanak előzenekarként, akik legalább olyan jók mint a 5 Seconds of Summer.
2014. október 08. 18:43 #45
- törölt felhasználó -    
hát óké smileeee.gif ha nekik oké akkor nekem is
2014. október 08. 18:47 #46
- törölt felhasználó -    
Az a helyzet, hogy kezdetben sokkal jobban voltak - véleményem szerint - mint most. A 5SOS felkapott lett, amit egyrészt megértek, egyrészt nem. Régen sokkal jobb dalokat írtak, most meg egy popbandának felelnek meg, de ők annyira állítják, hogy a Green Day meg hasonlók stílusát követik, hogy az már nevetséges, az ehhez hű rajongók meg méginkább. A One Direction jól csinálta, látta bennük a tehetséget és ezt ki is használták. wink.gif
2014. október 08. 19:06 #47
szjg love forever
szjg love forever
visszatérő vendég

Státuszsounds live feels live W/bests
Hozzászólás: 449
Azonosító: 200702
az 1D egy tipikus pop banda el kell isnerni hogy hatalmas sikerrel.nem ítélem el őket de nem annyira jók mint amennyire állítják őket.5SOS imádlak titeket srácok a jövő Nirvan,Green day,The rolling stones és egy ici-pici poppal kevert bandája.legjobbak vagytok caak így tovább
2014. október 08. 19:17 #48
DirectionerLLHNZ
DirectionerLLHNZ
új tag
Hozzászólás: 3
Azonosító: 228958
Ácsi,ácsi,ácsi!!...Mi a franc?..mi az hogy "Nemhogy éhező vagy szegény emberekre fordítanák" "Csak a pénz számít nekik"...ebből is látszik hogy mindenki dumál a levegőbe és azt sem tudja mi van...Anno Ghana..most a Where We Are turné bevételéből 240 millió(!!!)forintnak megfelelő összeget adakoztak a rákellenes csoportnak!..és ezen kívül még kitudja miről nem tudunk. Ja és ez az 5SOS dolog is egy "ismeretlen" személytől származik. Neki lehet is hinni!!..De mindegy hiába mondom úgyis nektek van igazatok.wink.gif
2014. október 08. 19:26 #49
pappluca69
pappluca69
visszatérő vendég

StátuszAhol akarat van, ott út is van.
Hozzászólás: 140
Azonosító: 233889
jó,erről az egészről megvan mindenkinek a véleménye! ki kit szeret meg stb. és ahogy olvastam a kommenteket sokan ugyan úgy látjátok ezt az egészet ahogy én is! csak a pénz, az 1D süllyed lefele.. és nem mondom , hogy a 5SOS-nek nincsen hibája , de most sokat köszönhetnek a 5SOS-nek! de láttam néhány lenéző hozzászólást is! amivel nem nagyon értek egyet de mind1.smileeee.gif csak nem tudom , hogy másoknak az , hogy 'esne' ha a kedvencét lehordanám egy senkiházinak meg egy tehetségtelen majomnak!wink.gif azért mert a 5SOS pár éve kezdte el ezt az egész sztárosdit úgy mint az 1D! és igen mindenkinek kellenek jó kapcsolatok , hogy előre lépjen a szakmájában és sikeres és népszerű legyen! Justin Bieber , hogy lett ilyen sikeres?/de már róla se lehet olyan nagyon sok mindet hallani./ ő is Ushernek köszönheti! ennyi a véleményem erről az egészről dióhéjban!smileeee.gifsmileeee.gif
2014. október 08. 19:52 #50
Lambika
Lambika
Cseh Banán

Státuszoktóberes prágai mazochista drogos majom
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 6194
Csatolások: 363
Azonosító: 135613
Idézet (DirectionerLLHNZ @ 2014.10.08. 19:17)
Ácsi,ácsi,ácsi!!...Mi a franc?..mi az hogy "Nemhogy éhező vagy szegény emberekre fordítanák" "Csak a pénz számít nekik"...ebből is látszik hogy mindenki dumál a levegőbe és azt sem tudja mi van...Anno Ghana..most a Where We Are turné bevételéből 240 millió(!!!)forintnak megfelelő összeget adakoztak a rákellenes csoportnak!..és ezen kívül még kitudja miről nem tudunk. Ja és ez az 5SOS dolog  is egy "ismeretlen" személytől származik. Neki lehet is hinni!!..De mindegy hiába mondom úgyis nektek van igazatok.wink.gif

az elvakultság beszél belőled. Csak hogy tudj róla, ezek a közös jótékonykodások amiket felsoroltál, az mind a menedzseren keresztül ment, tehát nem ők találták ki h húúú most elmegyünk Ghánába és jótékonykodunk egyet, hanem a menedzser, ha ő azt mondja menni kell akkor menni is kell. Ez is az üzlet része, ugyanis fontos a megkreált imidzs fenttartása, hogy ők milyen jószívűek, közben meg megvolt játszva az egész. Most jöhetsz azzal hogy "elsírták magukat ezt nem lehet megjátszani" Ebben igazad is van, ők is emberből vannak, meghatódhatnak ők is, de nem önszántukból mentek, hanem mert azt mondták nekik, ez volt a munkájuk része, a menedzser szervezte meg. A lényeg igen is a jótékonykodás volt, de figyelni kell a szándékot is, vagyis hogy tényleg jószívűségből vagy a látszat kedvéért. Ezeket a jótékonykodásokat érdekes módon mindig nagydobra verik, és egy halom kamerával mentek. És most megint jöhetsz azzal, hogy "jaj a filmükbe kellett és azért" Ez a film is egy nagy marketing, ezzel is nagyot kaszáltak, sőt az az egész egy megjátszott szarság, amit látsz benne, egy megkreált imidzs. Ennyi. Nem ismered az igazi énjüket teljesen, mert nagyon sokszor megjátszák magukat és nehéz kiszűrni, hogy valódi vagy hamis. Külön-külön sosem jótékonykodnak, oké hozd csak fel Louis focis jótékonykodásait mert arról is tudok. Nos, az is egy marketing volt, azt sem Louis találta ki, hanem a csapat igazgatója. Tehát ugyanezen az elven alapul ez is mint az előző. Odaszerződött a csapathoz és ki tudja mi állt a szerződésében, tehát azt kell csinálnia amit a főnök mond.
És megint dumálhatsz azzal "nem tudsz róluk semmit, csak beszélsz a levegőbe" Közlöm hogy egy olyan ember írta ezt a kommentet, aki régen szerette őket, csak hát közben rájöttem mi is a valóság, bár akkor is tudtam, csak még magamnak sem akartam bevallani az elfogultság miatt. Egyszer majd te is rájössz
2014. október 08. 20:02 #51
hazza08
hazza08

Státusz"Ebben az életben vagy ölsz, vagy meghalsz..vagy meghalsz és ölsz.." -TWD
Hozzászólás: 674
Azonosító: 197566
Ez a "Ha már úgyis kell egy előzenekar, aki megnyitja a műsorukat a turné állomásain, akkor miért ne olyasvalakiket vigyenek, akikkel pénzügyileg is jól járnak?” szöveg nagyon pénzéhes.
2014. október 08. 20:20 #52
- törölt felhasználó -    
Váó..Bár,szerintem az 5sos jobb a 1D-nél:D biggrin.gif biggrin.gif
De mindegy..
2014. október 08. 20:21 #53
laaura_love
laaura_love
Te voltál a béke az örök háborúban!

StátuszLaissons le passé au passé - Hagyjuk a múltat a múltban
Hozzászólás: 2037
Azonosító: 227220
Imááádom :3
2014. október 08. 20:41 #54
TianaBlack
TianaBlack

StátuszYou'll only win if you don't give up. Cause love is war and war is love.
Hozzászólás: 672
Csatolások: 36
Azonosító: 212599
Emberek! A személyes vélemény egy dolog és tiszteletben is tartom, de az kicsit túlzás, hogy már 6 nem túl szép hangnemű privát üzenetet kaptam a cikkem miatt! Én csak a tényeket közöltem. Imádom az 5SOS-t és a 1D-t is (ha ez esetleg nem jött volna le valakinek), de nem akartam senkinek sem a pártjára állni, ezért elfogulatlanul, nyersen közöltem a hírt. Ezért nem engem kell utálni! Nagy rajongó vagyok, de emellett képes vagyok tisztán is látni a dolgokat. A sztárvilág nagy részben csak a pénz körül forog, a srácok életébe szerintem pedig egyikőnk sem lát bele igazán. Nem tudhatunk semmit, csak a külső infókból táplálkozunk. Remélem sikerült átadnom a lényeget. Persze tisztelet a kivételnek! smileeee.gif
2014. október 08. 20:43 #55
Sofi Chan
Sofi Chan
Nephilim

Státuszkeep it to urself cause no one cares at all.
Hozzászólás: 4954
Csatolások: 539
Azonosító: 195516
Már néha gusztustalan amit művelnek..
Egyetértek itt Lambika-val meg másokkal is így-úgy, mert ez már tényleg sok, viszont szerintem ezt is ugyanúgy a management döntötte el, mint ahogy általában mindent.. rolleyes.gif
2014. október 08. 21:01 #56
DylanSmith
DylanSmith
Hozzászólás: 768
Azonosító: 202974
Az egész csak arról szól, semmi más csak pénz. Minden egyes turné, új lemez, új parfüm, szemüveg stb.stb. csak is arról szól, hogy a rajongokból megszedjék magukat. Ők és az egész menagment!!
2014. október 08. 21:02 #57
Dojcy
Dojcy
Hozzászólás: 1072
Csatolások: 51
Azonosító: 92123
nem mintha lenne beleszólásuk abba, hogy mit csináljanak a bandával, azt nem fogják fel sokan, hogy ez az egész One Direction egy mesterségesen összegányolt banda, amihez az alapján választották ki a tagokat, hogy minél szélesebb körben bejöjjenek a tiniknek, az egész az üzlet körül forog....
2014. október 08. 21:22 #58
peaceandlove
peaceandlove
Hozzászólás: 1625
Azonosító: 233941
ebbe szerintem ők nem igen szólnak bele...ott a menedzsmentek meg ezek intézik ezeket és szerintem őket nem nagyon érdekli ez...bár money smileeee.gif az egy dolog,hogy elvileg a 1D-nek köszönhetik a jobban a hírnevüket a 5sos,de akkor se adnék ezért még pénzt...amúgy meg tényleg úgy nézz ki,hogy a 1D és a 5sos jó barátságban vannak,szóval...
2014. október 08. 21:22 #59
BlackRose69
BlackRose69
|100% CUTE|

StátuszWrite your life & Read the chapters
Hozzászólás: 1123
Csatolások: 145
Azonosító: 196491
Már komolyan!Ahogy gondolják, de ne higgyék aztán, hogy ezt mindenki elhiszi...
2014. október 08. 21:34 #60
Csöppség
Csöppség
visszatérő vendég

StátuszSic Parvis Magna
Hozzászólás: 470
Azonosító: 214375
Szerintem maradjunk annyiban, hogy mind a két banda jól járt. Hisz szerintem senki sem tudná, hogy ki a 5SOS ha nem lenne a 1D, a 1D meg ebből hasznot húzott. Bár szerintem nem igazán ők hanem a menedzserek, meg azok akik a háttérben irányítják a dolgokat.
Amúgy meg min kell így meglepődni? Manapság már minden a pénzről szól, nem kell ezen fennakadni. Sajnálatos dolog az igazság, és egyesek számára (gondolok itt egyes Directionerekre) nem felfogható információ, de lássuk be van benne ráció.
Bár én is szeretem mind két bandát, attól még én kilátok a rózsaszín köd mögül.
6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!