Nagyot kaszál a One Direction a 5SOS sikerével
2014. október 08. 18:25
Supernatural19új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.21. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 229869 offline |
Annyira imádom, hogy az 1D egyre lejjebb süllyed....
2014. október 08. 18:39
bitchina |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.25. Hozzászólás: 2464 Csatolások: 13048 Azonosító: 210361 offline |
Kétlem, hogy már olyan nagy lenne a két banda közt a barátság, mint amilyen tavaly volt. Az a legjobb az egészben, hogy itt írják páran, hogy mennyire különbözik a két banda. Én nem látom a különbséget, a 5SOS - fiúk és a rajongói hiszik csak ezt. Anno a Big Time Rush is sokat kaszált, csak mert az egyik turnéjukon előzenekar volt a One Direction. Ennyi.
2014. október 08. 18:40
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3781 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline |
Miért kaszál nagyot a 1D a 5SOS sikerével?? Ezt nem értem benne...Remélem a srácok (1 Direction) olyan bandát választanak előzenekarként, akik legalább olyan jók mint a 5 Seconds of Summer.
2014. október 08. 18:47
Az a helyzet, hogy kezdetben sokkal jobban voltak - véleményem szerint - mint most. A 5SOS felkapott lett, amit egyrészt megértek, egyrészt nem. Régen sokkal jobb dalokat írtak, most meg egy popbandának felelnek meg, de ők annyira állítják, hogy a Green Day meg hasonlók stílusát követik, hogy az már nevetséges, az ehhez hű rajongók meg méginkább. A One Direction jól csinálta, látta bennük a tehetséget és ezt ki is használták.
2014. október 08. 19:06
szjg love forevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 449 Csatolások: 0 Azonosító: 200702 offline |
az 1D egy tipikus pop banda el kell isnerni hogy hatalmas sikerrel.nem ítélem el őket de nem annyira jók mint amennyire állítják őket.5SOS imádlak titeket srácok a jövő Nirvan,Green day,The rolling stones és egy ici-pici poppal kevert bandája.legjobbak vagytok caak így tovább
2014. október 08. 19:17
DirectionerLLHNZúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.07. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 228958 offline |
Ácsi,ácsi,ácsi!!...Mi a franc?..mi az hogy "Nemhogy éhező vagy szegény emberekre fordítanák" "Csak a pénz számít nekik"...ebből is látszik hogy mindenki dumál a levegőbe és azt sem tudja mi van...Anno Ghana..most a Where We Are turné bevételéből 240 millió(!!!)forintnak megfelelő összeget adakoztak a rákellenes csoportnak!..és ezen kívül még kitudja miről nem tudunk. Ja és ez az 5SOS dolog is egy "ismeretlen" személytől származik. Neki lehet is hinni!!..De mindegy hiába mondom úgyis nektek van igazatok.
2014. október 08. 19:26
pappluca69visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.28. Hozzászólás: 140 Csatolások: 0 Azonosító: 233889 offline |
jó,erről az egészről megvan mindenkinek a véleménye! ki kit szeret meg stb. és ahogy olvastam a kommenteket sokan ugyan úgy látjátok ezt az egészet ahogy én is! csak a pénz, az 1D süllyed lefele.. és nem mondom , hogy a 5SOS-nek nincsen hibája , de most sokat köszönhetnek a 5SOS-nek! de láttam néhány lenéző hozzászólást is! amivel nem nagyon értek egyet de mind1. csak nem tudom , hogy másoknak az , hogy 'esne' ha a kedvencét lehordanám egy senkiházinak meg egy tehetségtelen majomnak! azért mert a 5SOS pár éve kezdte el ezt az egész sztárosdit úgy mint az 1D! és igen mindenkinek kellenek jó kapcsolatok , hogy előre lépjen a szakmájában és sikeres és népszerű legyen! Justin Bieber , hogy lett ilyen sikeres?/de már róla se lehet olyan nagyon sok mindet hallani./ ő is Ushernek köszönheti! ennyi a véleményem erről az egészről dióhéjban!
2014. október 08. 19:52
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline |
Idézet (DirectionerLLHNZ @ 2014.10.08. 19:17)
Ácsi,ácsi,ácsi!!...Mi a franc?..mi az hogy "Nemhogy éhező vagy szegény emberekre fordítanák" "Csak a pénz számít nekik"...ebből is látszik hogy mindenki dumál a levegőbe és azt sem tudja mi van...Anno Ghana..most a Where We Are turné bevételéből 240 millió(!!!)forintnak megfelelő összeget adakoztak a rákellenes csoportnak!..és ezen kívül még kitudja miről nem tudunk. Ja és ez az 5SOS dolog is egy "ismeretlen" személytől származik. Neki lehet is hinni!!..De mindegy hiába mondom úgyis nektek van igazatok.
az elvakultság beszél belőled. Csak hogy tudj róla, ezek a közös jótékonykodások amiket felsoroltál, az mind a menedzseren keresztül ment, tehát nem ők találták ki h húúú most elmegyünk Ghánába és jótékonykodunk egyet, hanem a menedzser, ha ő azt mondja menni kell akkor menni is kell. Ez is az üzlet része, ugyanis fontos a megkreált imidzs fenttartása, hogy ők milyen jószívűek, közben meg megvolt játszva az egész. Most jöhetsz azzal hogy "elsírták magukat ezt nem lehet megjátszani" Ebben igazad is van, ők is emberből vannak, meghatódhatnak ők is, de nem önszántukból mentek, hanem mert azt mondták nekik, ez volt a munkájuk része, a menedzser szervezte meg. A lényeg igen is a jótékonykodás volt, de figyelni kell a szándékot is, vagyis hogy tényleg jószívűségből vagy a látszat kedvéért. Ezeket a jótékonykodásokat érdekes módon mindig nagydobra verik, és egy halom kamerával mentek. És most megint jöhetsz azzal, hogy "jaj a filmükbe kellett és azért" Ez a film is egy nagy marketing, ezzel is nagyot kaszáltak, sőt az az egész egy megjátszott szarság, amit látsz benne, egy megkreált imidzs. Ennyi. Nem ismered az igazi énjüket teljesen, mert nagyon sokszor megjátszák magukat és nehéz kiszűrni, hogy valódi vagy hamis. Külön-külön sosem jótékonykodnak, oké hozd csak fel Louis focis jótékonykodásait mert arról is tudok. Nos, az is egy marketing volt, azt sem Louis találta ki, hanem a csapat igazgatója. Tehát ugyanezen az elven alapul ez is mint az előző. Odaszerződött a csapathoz és ki tudja mi állt a szerződésében, tehát azt kell csinálnia amit a főnök mond.
És megint dumálhatsz azzal "nem tudsz róluk semmit, csak beszélsz a levegőbe" Közlöm hogy egy olyan ember írta ezt a kommentet, aki régen szerette őket, csak hát közben rájöttem mi is a valóság, bár akkor is tudtam, csak még magamnak sem akartam bevallani az elfogultság miatt. Egyszer majd te is rájössz
2014. október 08. 20:02
hazza08 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.10. Hozzászólás: 674 Csatolások: 0 Azonosító: 197566 offline |
Ez a "Ha már úgyis kell egy előzenekar, aki megnyitja a műsorukat a turné állomásain, akkor miért ne olyasvalakiket vigyenek, akikkel pénzügyileg is jól járnak?” szöveg nagyon pénzéhes.
2014. október 08. 20:20
Váó..Bár,szerintem az 5sos jobb a 1D-nél:D
De mindegy..
De mindegy..
2014. október 08. 20:21
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2037 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline |
Imááádom :3
2014. október 08. 20:41
TianaBlack |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.28. Hozzászólás: 672 Csatolások: 36 Azonosító: 212599 offline |
Emberek! A személyes vélemény egy dolog és tiszteletben is tartom, de az kicsit túlzás, hogy már 6 nem túl szép hangnemű privát üzenetet kaptam a cikkem miatt! Én csak a tényeket közöltem. Imádom az 5SOS-t és a 1D-t is (ha ez esetleg nem jött volna le valakinek), de nem akartam senkinek sem a pártjára állni, ezért elfogulatlanul, nyersen közöltem a hírt. Ezért nem engem kell utálni! Nagy rajongó vagyok, de emellett képes vagyok tisztán is látni a dolgokat. A sztárvilág nagy részben csak a pénz körül forog, a srácok életébe szerintem pedig egyikőnk sem lát bele igazán. Nem tudhatunk semmit, csak a külső infókból táplálkozunk. Remélem sikerült átadnom a lényeget. Persze tisztelet a kivételnek!
2014. október 08. 20:43
Sofi ChanNephilim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 4954 Csatolások: 539 Azonosító: 195516 offline |
Már néha gusztustalan amit művelnek..
Egyetértek itt Lambika-val meg másokkal is így-úgy, mert ez már tényleg sok, viszont szerintem ezt is ugyanúgy a management döntötte el, mint ahogy általában mindent..
Egyetértek itt Lambika-val meg másokkal is így-úgy, mert ez már tényleg sok, viszont szerintem ezt is ugyanúgy a management döntötte el, mint ahogy általában mindent..
2014. október 08. 21:01
DylanSmith |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 202974 offline |
Az egész csak arról szól, semmi más csak pénz. Minden egyes turné, új lemez, új parfüm, szemüveg stb.stb. csak is arról szól, hogy a rajongokból megszedjék magukat. Ők és az egész menagment!!
2014. október 08. 21:02
Dojcy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.03. Hozzászólás: 1072 Csatolások: 51 Azonosító: 92123 offline |
nem mintha lenne beleszólásuk abba, hogy mit csináljanak a bandával, azt nem fogják fel sokan, hogy ez az egész One Direction egy mesterségesen összegányolt banda, amihez az alapján választották ki a tagokat, hogy minél szélesebb körben bejöjjenek a tiniknek, az egész az üzlet körül forog....
2014. október 08. 21:22
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline |
ebbe szerintem ők nem igen szólnak bele...ott a menedzsmentek meg ezek intézik ezeket és szerintem őket nem nagyon érdekli ez...bár money az egy dolog,hogy elvileg a 1D-nek köszönhetik a jobban a hírnevüket a 5sos,de akkor se adnék ezért még pénzt...amúgy meg tényleg úgy nézz ki,hogy a 1D és a 5sos jó barátságban vannak,szóval...
2014. október 08. 21:22
BlackRose69|100% CUTE| |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.21. Hozzászólás: 1123 Csatolások: 145 Azonosító: 196491 offline |
Már komolyan!Ahogy gondolják, de ne higgyék aztán, hogy ezt mindenki elhiszi...
2014. október 08. 21:34
Csöppségvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.30. Hozzászólás: 470 Csatolások: 0 Azonosító: 214375 offline |
Szerintem maradjunk annyiban, hogy mind a két banda jól járt. Hisz szerintem senki sem tudná, hogy ki a 5SOS ha nem lenne a 1D, a 1D meg ebből hasznot húzott. Bár szerintem nem igazán ők hanem a menedzserek, meg azok akik a háttérben irányítják a dolgokat.
Amúgy meg min kell így meglepődni? Manapság már minden a pénzről szól, nem kell ezen fennakadni. Sajnálatos dolog az igazság, és egyesek számára (gondolok itt egyes Directionerekre) nem felfogható információ, de lássuk be van benne ráció.
Bár én is szeretem mind két bandát, attól még én kilátok a rózsaszín köd mögül.
Amúgy meg min kell így meglepődni? Manapság már minden a pénzről szól, nem kell ezen fennakadni. Sajnálatos dolog az igazság, és egyesek számára (gondolok itt egyes Directionerekre) nem felfogható információ, de lássuk be van benne ráció.
Bár én is szeretem mind két bandát, attól még én kilátok a rózsaszín köd mögül.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.