Dalpremier: CeCe Frey - Dead 2 Me
2014. október 14. 00:21
|
|
BrielleTreasureúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.29. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 186868 offline
|
Igazad van Szandi
Azon is csodálkoztam, hogy hogy-hogy Bea Millert rakta be maga elé? Nem olyan rossz ő sem, de annyira nem szerettem... a Fith Harmony számára viszont megérkezett a várva várt sikerük, bár lassan a lánybandákból Dunát lehetne rekeszteni
Kár, hogy nem sikerült CeCe-nek előbb kiadnia az albumát, mert akkor tuti ő is lehetett volna előzenekar (habár, mivel nem írt alá senkinek...) de a remény még él
2014. október 14. 01:05
Idézet (BrielleTreasure @ 2014.10.14. 00:21)
Igazad van Szandi
Azon is csodálkoztam, hogy hogy-hogy Bea Millert rakta be maga elé? Nem olyan rossz ő sem, de annyira nem szerettem... a Fith Harmony számára viszont megérkezett a várva várt sikerük, bár lassan a lánybandákból Dunát lehetne rekeszteni
Kár, hogy nem sikerült CeCe-nek előbb kiadnia az albumát, mert akkor tuti ő is lehetett volna előzenekar (habár, mivel nem írt alá senkinek...) de a remény még él 
Az a baj, hogy Bea Millerrel ugyanaz a menedzserük/lemezkiadójuk, így Deminek nem volt túl sok beleszólása, már csak azután tudta meg, hogy el volt minden rendezve... A Fifth Harmonynak pedig baromi nagy mázlijuk van Simonnal... De CeCenek ebből a helyzetből lesz a legszebb majd a sikereket elérni, és így majd még büszkébbek lehetünk rá, mert Ő legalább tényleg keményen megdolgozik érte
2014. október 23. 19:54
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
Nagyon jó dal *o*
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Lesifotókon háborodtak fel az emberek.
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Mindenki szorít neki.
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Készült néhány lesifotó a dolgozó színészekről.
Kiderült, mit gondol Brad Pitt arról, hogy a gyermekei megválnak a nevétől
Kiderült, mit gondol Brad Pitt arról, hogy a gyermekei megválnak a nevétől
Többen is elhagyták a Pittet a nevükből.
Fenékfogdosás és nagy mosolyok: Ryan Reynolds és Blake Lively kamaszokként viselkedtek a randijukon
Fenékfogdosás és nagy mosolyok: Ryan Reynolds és Blake Lively kamaszokként viselkedtek a randijukon
Dúl köztük a szerelem.
Újabb szakítás az Off Campus háza táján?
Újabb szakítás az Off Campus háza táján?
Új szakítási pletyka kapott szárnyra.

0 felhasználónak tetszik: