Sziasztok!
Szeretném elkérni ezt a lapot,mert 2014-ben volt utoljára szerkesztve. Előre is köszönöm a csatolást!
Adatlapos topik 2.
2015. július 20. 15:37
Wiaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.02. Hozzászólás: 157 Csatolások: 0 Azonosító: 205110 offline |
Sziasztok.
Nem tudom, hogy lehetséges-e de szeretném elkérni Max Carver és Charlie Carver adatlapját ugyanis már fél éve nem voltak szerkesztve és a szerkesztőjuk sem aktív 3 hónapja. Próbáltam levelet írni a szerkesztőjének de nem engedett levelet kuldeni neki. Amennyiben nem lehetséges elkérni a lapokat akkor elnézést szeretnék kérni, ha pedig megkaphatom akkor nagyon szépen köszönöm.
Nem tudom, hogy lehetséges-e de szeretném elkérni Max Carver és Charlie Carver adatlapját ugyanis már fél éve nem voltak szerkesztve és a szerkesztőjuk sem aktív 3 hónapja. Próbáltam levelet írni a szerkesztőjének de nem engedett levelet kuldeni neki. Amennyiben nem lehetséges elkérni a lapokat akkor elnézést szeretnék kérni, ha pedig megkaphatom akkor nagyon szépen köszönöm.
1 felhasználónak tetszik:
_ToTo_
2015. július 20. 23:05
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Kedves Toto!
Nekem se erőm, se kedvem átnézni azt, hogy melyik csomagot kérték már, szóval a kérés az lenne, hogy csatolj hozzám egyet, hogy Robin Tunney-t szerkeszthessem a közel jövőben!
Előre is köszi!
Nekem se erőm, se kedvem átnézni azt, hogy melyik csomagot kérték már, szóval a kérés az lenne, hogy csatolj hozzám egyet, hogy Robin Tunney-t szerkeszthessem a közel jövőben!
Előre is köszi!
_ToTo_
2015. július 21. 08:40
DarknessMisanthrope Vegan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 8003 Csatolások: 8879 Azonosító: 175987 offline |
Helló!
Úgy láttam, Michaela Conlin lapjáért még senki sem jelentkezett, szabad 1000 feletti külföldiért csomagot nem találtam, így amennyiben lehetséges a 36-38-71-72-73-ból kérnék el 2-3 csomagot a lapért. Ha ez nem lehetséges (vagy elkerülte a figyelmem és jelentkeztek érte), akkor természetesen tárgytalan (és várok majd az új csomagokra, amennyiben "szabad").
Úgy láttam, Michaela Conlin lapjáért még senki sem jelentkezett, szabad 1000 feletti külföldiért csomagot nem találtam, így amennyiben lehetséges a 36-38-71-72-73-ból kérnék el 2-3 csomagot a lapért. Ha ez nem lehetséges (vagy elkerülte a figyelmem és jelentkeztek érte), akkor természetesen tárgytalan (és várok majd az új csomagokra, amennyiben "szabad").
2015. július 21. 11:02
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6086 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline |
Kedves moderátorok!
Legyetek szívesek Colin Morgan lapját idone nevű felhasználóhoz csatolni,ugyanis neki adtam.
Köszönöm!
Legyetek szívesek Colin Morgan lapját idone nevű felhasználóhoz csatolni,ugyanis neki adtam.
Köszönöm!
2015. július 21. 11:50
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3781 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline |
Kedves Toto!
Én a CS82 csomagot vállalnám el Calum Hood lapjáért.
Én a CS82 csomagot vállalnám el Calum Hood lapjáért.
_ToTo_
2015. július 21. 12:19
Gabe LoganPrince of Playstation Platinum♛ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3343 Csatolások: 30 Azonosító: 210618 offline |
Helló mindenkinek!
Lenne egy olyan kérésem,hogy Ronaldo de Assis Moreira csak simán Ronaldinho néven szerepeljen,ugyanis mindenhol így ismert.
Köszönöm szépen!
Lenne egy olyan kérésem,hogy Ronaldo de Assis Moreira csak simán Ronaldinho néven szerepeljen,ugyanis mindenhol így ismert.
Köszönöm szépen!
_ToTo_
2015. július 22. 08:29
Kedves ToTo & Bessie!
Kérlek csatoljátok hozzám Sasha Pivavrova lapját, mert LaTasha nekem adta. Előre is nagyon szépen köszönjük!
Kérlek csatoljátok hozzám Sasha Pivavrova lapját, mert LaTasha nekem adta. Előre is nagyon szépen köszönjük!
_ToTo_
2015. július 22. 14:58
Tsuki |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.30. Hozzászólás: 592 Csatolások: 72 Azonosító: 230471 offline |
Sziasztok! Szeretném elkérni az Ő adatlapját. Hiszen nem csak régen volt szerkesztve, hanem a profilképe is 2005-ös, és 2012 óta nincsenek róla friss információk. + A neve is rosszul van írva, ha megtenné valaki átírná fent a Shano-t Sano-ra?
Előre köszönöm, további szép napot!
Előre köszönöm, további szép napot!
_ToTo_
2015. július 22. 16:44
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline |
Elkészültem az adatlapcsomagommal amit Tobey Maguire-ért vállaltam.
Ha találtok benne hibát vagy egyébb javítandó dolgot ami felett elsiklottam nyugodtan szóljatok.
Melissa O'Neil
Gene Simmons (nála nem engedett képet cserélni valami miatt.
Paul STanley(össze-vissza voltak az infók róla,imdb-es oldalt tartottam fő forrásként vagy a sztár saját oldalán lévő infókat)
Anna Belknap (szintén mint az előzőnél)
Sihell Ferry
Agustina Cabo (Itt nehézségekbe ütköztem a spanyollal,bár ott sem volt túl sok infó róla)
Getter Jani (még észtül is fordítottam )
Kristina Schmidt (alig volt róla valami infó még németül is)
Luis Merlo
Raven Goddwin
Omarion
Sam Neill
Ha találtok benne hibát vagy egyébb javítandó dolgot ami felett elsiklottam nyugodtan szóljatok.
Melissa O'Neil
Gene Simmons (nála nem engedett képet cserélni valami miatt.
Paul STanley(össze-vissza voltak az infók róla,imdb-es oldalt tartottam fő forrásként vagy a sztár saját oldalán lévő infókat)
Anna Belknap (szintén mint az előzőnél)
Sihell Ferry
Agustina Cabo (Itt nehézségekbe ütköztem a spanyollal,bár ott sem volt túl sok infó róla)
Getter Jani (még észtül is fordítottam )
Kristina Schmidt (alig volt róla valami infó még németül is)
Luis Merlo
Raven Goddwin
Omarion
Sam Neill
_ToTo_
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Családon belüli erőszak áldozata volt.
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
Az énekesnőt nagyon szíven ütötte.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.