Halihó!
Én szeretném elvállalni a CS 91-et Chris Brown lapjáért.
Adatlapos topik 2.
2015. augusztus 03. 10:38
DarknessMisanthrope Vegan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 8003 Csatolások: 8879 Azonosító: 175987 offline |
Helló!
Elkérném őt , illetve az alábbi lapokat korábban én szerkesztettem, (írtam nekik életrajzot) majd lemondtam róluk, de azóta is változatlanok, még egy firssités sem került rájuk, így elkérném még: 1, 2, 3.
Elkérném őt , illetve az alábbi lapokat korábban én szerkesztettem, (írtam nekik életrajzot) majd lemondtam róluk, de azóta is változatlanok, még egy firssités sem került rájuk, így elkérném még: 1, 2, 3.
1 felhasználónak tetszik:
_ToTo_
2015. augusztus 03. 13:48
Sziasztok!
Elnézést a zavarásért, de megint egy kéréssel fordulnék hozzátok.
Légyszíves csatoljátok Louis Armstrong adatlapját Dorc. Szabó-hoz, mert nekiadtam.
Köszönöm!
Elnézést a zavarásért, de megint egy kéréssel fordulnék hozzátok.
Légyszíves csatoljátok Louis Armstrong adatlapját Dorc. Szabó-hoz, mert nekiadtam.
Köszönöm!
_ToTo_
2015. augusztus 03. 14:35
Bogiii5visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.16. Hozzászólás: 441 Csatolások: 2019 Azonosító: 244934 offline |
http://starity.hu/sztarok/gusztos-bence/ - Nincs szerkesztője
_ToTo_
2015. augusztus 03. 16:38
Sziasztok!
Amennyiben még senki nem kérte el előttem, szeretném elkérni James D'arcy adatlapját. Mivel nincs életrajza írtam egy pár sorosat, amit természetesen bővíteni fogok. Előre is köszönöm.
James D’arcy, született Simon D’arcy, 1975. augusztus 24-én látta meg a napvilágot Amersham városában, Buckinghamshire-ben. Tanulmányait, a Christ’s Hospital elnevezésű bentlakásos iskolában végezte, ezt követően egy évet Ausztráliában töltött, ahol egy drámaiskolában dolgozott. Az ott töltött idő alatt kezdett komolyabban érdeklődni a színészet iránt. Londonba való visszatérte után felvételt nyert a London Academy of Music and Dramatic Art 3 éves kurzusára, melyet 1995-ben sikeresen befejezett. Első szerepét az 1996-os Silent Witness című filmben kapta. Azóta számos filmben és sorozatban feltűnt. Napjainkban a Marvel Agent Carter című sorozatában alakítja Edwin Jarvis karakterét. Jelenleg a sorozat második évadán munkálkodik.
Amennyiben még senki nem kérte el előttem, szeretném elkérni James D'arcy adatlapját. Mivel nincs életrajza írtam egy pár sorosat, amit természetesen bővíteni fogok. Előre is köszönöm.
James D’arcy, született Simon D’arcy, 1975. augusztus 24-én látta meg a napvilágot Amersham városában, Buckinghamshire-ben. Tanulmányait, a Christ’s Hospital elnevezésű bentlakásos iskolában végezte, ezt követően egy évet Ausztráliában töltött, ahol egy drámaiskolában dolgozott. Az ott töltött idő alatt kezdett komolyabban érdeklődni a színészet iránt. Londonba való visszatérte után felvételt nyert a London Academy of Music and Dramatic Art 3 éves kurzusára, melyet 1995-ben sikeresen befejezett. Első szerepét az 1996-os Silent Witness című filmben kapta. Azóta számos filmben és sorozatban feltűnt. Napjainkban a Marvel Agent Carter című sorozatában alakítja Edwin Jarvis karakterét. Jelenleg a sorozat második évadán munkálkodik.
_ToTo_
2015. augusztus 03. 18:11
goldman |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.26. Hozzászólás: 2469 Csatolások: 6673 Azonosító: 67315 offline |
Sziasztok. Ha nincs semmi akadálya, akkor szeretném elkérni ezt a lapot http://starity.hu/sztarok/-charlie-puth/
Köszönöm.
Köszönöm.
_ToTo_
2015. augusztus 03. 21:34
ShenaylaSheyka |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 3667 Csatolások: 40063 Azonosító: 158683 offline |
Sziasztok!
Szeretném elkérni ezt a lapot, mert bár nemrégen lett rányomva az életrajza nem túl acélos. Illetve elkérném még Manuel és Mimi lapját.
Köszönöm!
Szeretném elkérni ezt a lapot, mert bár nemrégen lett rányomva az életrajza nem túl acélos. Illetve elkérném még Manuel és Mimi lapját.
Köszönöm!
_ToTo_
2015. augusztus 03. 22:04
Domi05Mгş. Ơβгเεŋ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.22. Hozzászólás: 5264 Csatolások: 52 Azonosító: 233671 offline |
Üdv!
Szeretnék elkérni egy 1000 fölötti lapot, mégpedig Ed Helms lapját, mivel több, mint 2 éve nem volt szerkesztve! Ha nem megoldható, akkor kérlek jelezzétek! Köszönöm!
További szép estét!
Szeretnék elkérni egy 1000 fölötti lapot, mégpedig Ed Helms lapját, mivel több, mint 2 éve nem volt szerkesztve! Ha nem megoldható, akkor kérlek jelezzétek! Köszönöm!
További szép estét!
_ToTo_
2015. augusztus 04. 09:38
Sziasztok!
Legyetek szívesek átcsatolni hozzám Sofia Carson és Naomi Sequeira lapjait, mivel Lilla06 nekem adta őket. Köszönjük szépen!
Legyetek szívesek átcsatolni hozzám Sofia Carson és Naomi Sequeira lapjait, mivel Lilla06 nekem adta őket. Köszönjük szépen!
2015. augusztus 04. 10:40
Sziasztok!
Találtam egy szerkesztő nélküli ezer alatti lapot, Patrick Stumpét.
Találtam egy szerkesztő nélküli ezer alatti lapot, Patrick Stumpét.
_ToTo_
2015. augusztus 04. 12:04
Sziasztok!
RockerLány nekem ajándékozta Horváth Tamás lapját, kérlek csatoljátok át hozzám. Nagyon szépen köszönöm!
RockerLány nekem ajándékozta Horváth Tamás lapját, kérlek csatoljátok át hozzám. Nagyon szépen köszönöm!
_ToTo_
2015. augusztus 04. 16:56
Üdv! Elszeretném kérni az alábbi lapokat, mivel az összesnél lejárt a határidő.
- Katie Leung
- Billi Bruno
- Valentina Frione
Remélem még a mai nap folyamán megkaphatom őket, ugyanis holnap már nem tudom frissíteni a lapokat egészen Vasárnapig.
- Katie Leung
- Billi Bruno
- Valentina Frione
Remélem még a mai nap folyamán megkaphatom őket, ugyanis holnap már nem tudom frissíteni a lapokat egészen Vasárnapig.
_ToTo_
2015. augusztus 04. 17:18
Blaniic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.13. Hozzászólás: 689 Csatolások: 1083 Azonosító: 173309 offline |
Nagyon szívesen szerkeszteném Raven Goodwin és Buddy Handleson adatlapját. Ha nincs semmi akadálya elkérném őket. (1000 feletti)
_ToTo_
2015. augusztus 04. 23:04
awwparadiseHalf-Blood Princess ♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.14. Hozzászólás: 2890 Csatolások: 222 Azonosító: 231501 offline |
Idézet (Bontorendo @ 2015.08.04. 16:56)
Üdv! Elszeretném kérni az alábbi lapokat, mivel az összesnél lejárt a határidő.
- Katie Leung
- Billi Bruno
- Valentina Frione
- Katie Leung
- Billi Bruno
- Valentina Frione
már bocs, de Katie Leungról minden megtalálható információ jelen van az adatlapján. ha esetleg találtál újdonságot akkor hallgatlag és frissítem, de ha nem, akkor szerintem nem szép dolog csak úgy elkérni, mert "lejárt".
_ToTo_
2015. augusztus 05. 10:57
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline |
Idézet (Dorc. Szabó @ 2015.08.05. 02:09)
sziasztok!smileeee.gif
tudom, hogy rossz topikba irok, de sehol se találtam friss ezzel foglalkozó topikot :/
szeretnék itt starity-n felhasználónevet változtatni, valahogyan lehetséges? smileeee.gif
tudom, hogy rossz topikba irok, de sehol se találtam friss ezzel foglalkozó topikot :/
szeretnék itt starity-n felhasználónevet változtatni, valahogyan lehetséges? smileeee.gif
Nem lehet (tudtommal)
_ToTo_
2015. augusztus 05. 11:48
idoneTimmy Tim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.20. Hozzászólás: 25033 Csatolások: 2325857 Azonosító: 180890 offline |
Kedves _ToTo_!
Kérlek a következő lapokat csatold hozzájuk:
Az ő lapját hozzá
Az ő lapját hozzá
Az ő lapját pedig hozzá
Köszönöm
Kérlek a következő lapokat csatold hozzájuk:
Az ő lapját hozzá
Az ő lapját hozzá
Az ő lapját pedig hozzá
Köszönöm
2 felhasználónak tetszik:
_ToTo_,
Direction Rajongo6
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Családon belüli erőszak áldozata volt.
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
Az énekesnőt nagyon szíven ütötte.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.