Elszeretném kérni Roshon Fegan lapját, mivel 8 hónapja nem volt szerkesztve!
Előre is köszönöm
Adatlapos topik 2.
2015. augusztus 26. 10:53
Bogiii5visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.16. Hozzászólás: 441 Csatolások: 2019 Azonosító: 244934 offline |
Idézet (Bogiii5 @ 2015.08.26. 10:40)
Szeretném elkérniőt mert nincs szerkesztője és őt mivel több mint hat hónapja volt szerkesztve.
Előre is köszönöm
Előre is köszönöm
1 felhasználónak tetszik:
_ToTo_
2015. augusztus 26. 11:20
Domi05Mгş. Ơβгเεŋ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.22. Hozzászólás: 5264 Csatolások: 52 Azonosító: 233671 offline |
Kedves ToTo!
Elkészültem a CS36-os csomaggal L.L. Junior lapjáért.
Valamint, az előző csomagból kifolyólag kapott Bruna Hort lapjával is végeztem.
További szép napot!
Elkészültem a CS36-os csomaggal L.L. Junior lapjáért.
Valamint, az előző csomagból kifolyólag kapott Bruna Hort lapjával is végeztem.
További szép napot!
_ToTo_
2015. augusztus 26. 13:06
ScreamQueensITZY? ITZY! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.11. Hozzászólás: 1007 Csatolások: 1457 Azonosító: 246374 offline |
Halihó el szeretném kérni Sammi Hanratty és Sophie Cookson adatlapját mert nincsen szerkesztőjük és én szívesen szerkeszteném őket.
_ToTo_
2015. augusztus 26. 17:11
El szeretném kérni Kirstin Maldonado lapját, mert vagy két éve volt utoljára szerkesztve, és életrajza sincs. Köszönöm!
Kirstin Maldonado jelenleg a Pentatonix a capella együttes tagja. Ő alapította a bandát Scott Hoyinggal, és Mitch Grassival együtt. Jelenleg az új albumán dolgoznak. Arlingtonban született Texas államban. Félig mexikói, és az oklahomai egyetemen végzett. Gimnazista korában három évig volt a Texas All State Choir tagja.
Kirstin Maldonado jelenleg a Pentatonix a capella együttes tagja. Ő alapította a bandát Scott Hoyinggal, és Mitch Grassival együtt. Jelenleg az új albumán dolgoznak. Arlingtonban született Texas államban. Félig mexikói, és az oklahomai egyetemen végzett. Gimnazista korában három évig volt a Texas All State Choir tagja.
_ToTo_
2015. augusztus 26. 17:24
Joyorsikaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.13. Hozzászólás: 75 Csatolások: 10 Azonosító: 211706 offline |
Idézet (Shenayla @ 2015.08.21. 15:29)
Sziasztok! Bessie/ToTo!
És szeretném elkérni Ela lapját, írtam volna a szerkesztőjének, hogy cseréli e, de le van tiltva az üzenetküldés és tegnap rányomott a szerkesztés gombra de csak képet cserélt.
Ela 1992. július 25-én született Mexikóban. Egy húga van. 2011-től a Televisa színiiskolájában, a Centro de Educación Artística-ban tanult. 2010-ben szerepelt egy Garnier reklámban, Mexikóban.
2013-ban debütált színésznőként a Gossip Girl mexikói változatában a Gossip Girl: Acapulco-ban, melyben Jenny Parra-t alakította. Szintén 2013-ban feltűnt a Niñas mal - Vad angyalok című sorozat egy epizódjában, itt Flavia szerepében volt látható.
2014-ben megkapta Pedro Damian, Muchacha italiana viene a casarse - Fiorella című telenovellájában a hősnő, Fiorella (Livia Brito) húgának Giannának a szerepét.
Ela 2015. májusában debütált a színházban a Gélidas Caricias című darabban, melynek premierje május 21-én volt, Mexikóvárosban a Teatro en Cortoban.
Köszönöm!
És szeretném elkérni Ela lapját, írtam volna a szerkesztőjének, hogy cseréli e, de le van tiltva az üzenetküldés és tegnap rányomott a szerkesztés gombra de csak képet cserélt.
Ela 1992. július 25-én született Mexikóban. Egy húga van. 2011-től a Televisa színiiskolájában, a Centro de Educación Artística-ban tanult. 2010-ben szerepelt egy Garnier reklámban, Mexikóban.
2013-ban debütált színésznőként a Gossip Girl mexikói változatában a Gossip Girl: Acapulco-ban, melyben Jenny Parra-t alakította. Szintén 2013-ban feltűnt a Niñas mal - Vad angyalok című sorozat egy epizódjában, itt Flavia szerepében volt látható.
2014-ben megkapta Pedro Damian, Muchacha italiana viene a casarse - Fiorella című telenovellájában a hősnő, Fiorella (Livia Brito) húgának Giannának a szerepét.
Ela 2015. májusában debütált a színházban a Gélidas Caricias című darabban, melynek premierje május 21-én volt, Mexikóvárosban a Teatro en Cortoban.
Köszönöm!
És engem megkérdezni nem kéellene e hogy odaadnám? Talán cseréről lehetett volna szó... de könyörgöm 13 éves vagyok és van 100x szor fontosabb dolgom mint hogy a gép előtt ülni! Mivel kezdő vagyok ebben a témában, ezért még nem tudom hogy mi merre hány méter és ez nagyon rosszul esett hogy csak igy elvettétek a Kedvenc sztárom adatlapját! Ez nagyon nem fer, de megtanultam! És lehet üzit írni Shenayla mert nem vagy letiltva! Lécci kövire szólj! Gracias!
2015. augusztus 26. 17:34
ShenaylaSheyka |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 3667 Csatolások: 40063 Azonosító: 158683 offline |
Ha annyira nagy kedvenced akkor miért nem volt sem életrajza sem filmográfiája?
És "könyörgöm" inkább nézd meg a beállításaidat mert próbáltam neked üzenetet írni csere ügyben is és a tegnapi leveledre is válaszoltam volna - mint ahogy mindenkinek válaszolok aki nekem levelet ír - ha nem lenne letiltva az üzenetküldés. Olvasd el az adatlapot szerkesztésének szabályait ne hisztizz!!!!
Egyébként pedig ha rendben lett volna a lap nem csatoltak volna hozzam a szerkesztők.
És "könyörgöm" inkább nézd meg a beállításaidat mert próbáltam neked üzenetet írni csere ügyben is és a tegnapi leveledre is válaszoltam volna - mint ahogy mindenkinek válaszolok aki nekem levelet ír - ha nem lenne letiltva az üzenetküldés. Olvasd el az adatlapot szerkesztésének szabályait ne hisztizz!!!!
Egyébként pedig ha rendben lett volna a lap nem csatoltak volna hozzam a szerkesztők.
Idézet (Joyorsika @ 2015.08.26. 17:24)
És engem megkérdezni nem kéellene e hogy odaadnám? Talán cseréről lehetett volna szó... de könyörgöm 13 éves vagyok és van 100x szor fontosabb dolgom mint hogy a gép előtt ülni! Mivel kezdő vagyok ebben a témában, ezért még nem tudom hogy mi merre hány méter és ez nagyon rosszul esett hogy csak igy elvettétek a Kedvenc sztárom adatlapját! Ez nagyon nem fer, de megtanultam! És lehet üzit írni Shenayla mert nem vagy letiltva! Lécci kövire szólj! Gracias!
2015. augusztus 26. 18:55
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8818 Csatolások: 219465 Azonosító: 59785 offline |
2015. augusztus 26. 20:40
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy elkérhetném-e az ő: Linkelt szöveg adatlapját, mivel régen volt frissítve, és a szerkesztője is inaktív egy ideje, és az ő: Linkelt szöveg adatlapját Starity profilról.
Előre is köszönöm!
Szeretném megkérdezni, hogy elkérhetném-e az ő: Linkelt szöveg adatlapját, mivel régen volt frissítve, és a szerkesztője is inaktív egy ideje, és az ő: Linkelt szöveg adatlapját Starity profilról.
Előre is köszönöm!
_ToTo_
2015. augusztus 27. 08:44
Kedves Moderátorok!
Szeretném elkérni ezt: Linkelt szöveg az adatlapot, mivel két éve nincs szerkesztve és a szerkesztője sem aktív, ezt: Linkelt szöveg és ezt: Linkelt szöveg az adatlapod Starity profilról.
Előre is köszönöm!
Szeretném elkérni ezt: Linkelt szöveg az adatlapot, mivel két éve nincs szerkesztve és a szerkesztője sem aktív, ezt: Linkelt szöveg és ezt: Linkelt szöveg az adatlapod Starity profilról.
Előre is köszönöm!
_ToTo_
2015. augusztus 27. 16:34
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline |
Hali! No, nálam még tavalyról maradtak csomagos lapok, akkor azt mondtam, hogy nyugodtan legyenek nálam, majd idővel rendbeszedem őket... De nyilvánvalóan nem lesz meg a lelkierőm, úgyhogy most mégis csak megválnék tőlük.
Ezek még olyanok, amik rendben vannak, csak még nem pakoltattam el őket, úgyhogy szerintem mehetnek is Starity-profilra:
Benyó Miklós
Christopher Meloni
Kristen Cloke
Sarah Edwards
A többit viszont egyenesen bele is lehetne rögtön válogatni valamilyen csomagba, mert max. rájuk néztem:
Maja Keuc
Ott Lepland
Donny Montell
Joe Cocker
Santiago Segura
Pataki Ági
Amiee Richards
Jonathan Breck
James Durbin
Fernanda Brandão
Alexandra Kamp-Groeneveld
Alessia
És ha már erre jártam: Dichen Lachman lapjával szívesen foglalkoznék, ha előttem még nem kérték.
Ezek még olyanok, amik rendben vannak, csak még nem pakoltattam el őket, úgyhogy szerintem mehetnek is Starity-profilra:
Benyó Miklós
Christopher Meloni
Kristen Cloke
Sarah Edwards
A többit viszont egyenesen bele is lehetne rögtön válogatni valamilyen csomagba, mert max. rájuk néztem:
Maja Keuc
Ott Lepland
Donny Montell
Joe Cocker
Santiago Segura
Pataki Ági
Amiee Richards
Jonathan Breck
James Durbin
Fernanda Brandão
Alexandra Kamp-Groeneveld
Alessia
És ha már erre jártam: Dichen Lachman lapjával szívesen foglalkoznék, ha előttem még nem kérték.
_ToTo_
2015. augusztus 27. 17:42
Sziasztok!
Szeretném elkérni Han Seung Yun lapját, ugyanis nincs szerkesztője. Valamint szeretném még elkérni Sam Carter lapját, ugyanis egy éve nem nyúltak a laphoz és a szerkesztője sem lépett fel már egy éve.
Előre is köszönöm!
Szeretném elkérni Han Seung Yun lapját, ugyanis nincs szerkesztője. Valamint szeretném még elkérni Sam Carter lapját, ugyanis egy éve nem nyúltak a laphoz és a szerkesztője sem lépett fel már egy éve.
Előre is köszönöm!
2015. augusztus 27. 19:16
Nina 10posh tea drinker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 5961 Csatolások: 2199 Azonosító: 191214 offline |
Kedves moderátorok!
Szeretném elkérni a Starity profilról Rachel Vincent adatlapját, ha nem gond.
Elõre is köszönöm.
Szeretném elkérni a Starity profilról Rachel Vincent adatlapját, ha nem gond.
Elõre is köszönöm.
_ToTo_
2015. augusztus 28. 00:57
Niki0718Kilencedik év...... |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.16. Hozzászólás: 3955 Csatolások: 63254 Azonosító: 236119 offline |
Kedves Moderátorok !!
Szeretném elkérni ezt a lapot, ugyanis lejárt + az idei adatok nagy része is hiányzik.
Köszönöm
Szeretném elkérni ezt a lapot, ugyanis lejárt + az idei adatok nagy része is hiányzik.
Köszönöm
_ToTo_
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Családon belüli erőszak áldozata volt.
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
Az énekesnőt nagyon szíven ütötte.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.