Elnézést a kellemetlenségért! Akkor módosítom a dolgokat.
Tehát őket kértem, nekik
van életrajzuk és a szerkesztési idejük is lejárt/starity profilon van, csak nem lett csatolva:
2015. december 21.:
Yara Martinez
Matt Passmore
2016. február 07.:
Hal Sparks
Őket, kértem, de
nem volt életrajzuk, tehát mos pótlom:
2015. december 21.:
Michael Rady
1981. Augusztus 20.-án született Philadelphiában. 2010 Május 22-én meghzasodott Rachael Kemery és 2012. Július 21.-én megszületett az első fiúk Ellington.
A Négyen egy gatyában című filmben vált híressé. Első több részes szerepe, Doug Stephens volt a Szvingerek című sorozatban. Azóta felbukkant már, például a Mentalistában vagy a Jane the Virgin-ben.
2016. január 14.:
Tyrel Jackson Williams
1997. március 16.-n született New York-ban. Van két testvére, Tyler James Williams és Tylen Jacob Williams. Első nagyobb szerepe 2006-os filmben, az Anyám nyakán-ban alakított Jeffrey volt. Első nagyobb sorozat szerepe Tyrone volt a The Backyardigans-ben.
Legfrissebb szerepe pedig a Laborpatkányok egyik főszereplője, Leo Dooley.
2016. február 07.:
Billy Gardell
William "Billy" Gardell 1969. augusztus 20.-án született Pittsburgban. Amerikai stand-up comedis, színész és szinkronszínész.
A Férjek gyöngye és az Amynek ítélve sorozatokban szerepelt elsőnek.
Az áttörést az Igen, drágám!, A nevem Earl és a Mike és Molly című sorozatok jelentették
Nyambi Nyambi
1979. április 23.-án született Oklahomában. NewYork-ban színészi egyetemre járt. Ez után pedig adminisztratív vezetőnek tanult tovább az oklahomai egyetemen.
A Mike és Molly című sorozatban vált híressé.
2016. február 13. (ma):
Alberto Fernández de Rosa
Már gyerekkora óta színészkedik. Magyarországon a Violetta című sorozatnak köszönhetően vált ismertté, mint Antonio. Azóta pedig az Isten áldjon, Esperanza! című sorozatban is láthatjuk őt. Akik még szeretik az argentín sorozatokat, találkozhattak már vele a Guapas-ban is.