Üdv
Megbeszéltünk 2 taggal néhány átcsatolást, szóval hozzá az alábbi lapok kerülnek:
http://starity.hu/sztarok/koo-jun-hoe/
http://starity.hu/sztarok/jo-eun-ae/
http://starity.hu/sztarok/kim-na-hyun-/
Hozzá pedig ő:
http://starity.hu/sztarok/zhou-mi/
Köszönjük!
Adatlapos topik 2.
2016. július 05. 14:56
2 felhasználónak tetszik:
duracell,
TokyoGhoullel
2016. július 05. 16:40
Astronomergirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.11. Hozzászólás: 4130 Csatolások: 1568 Azonosító: 255584 offline |
Kedves Moderátorok!
El szeretném kérni Németh Borbála lapját, ha lehetséges. Előre is köszönöm!
https://starity.hu/sztarok/nemeth-borbala/
El szeretném kérni Németh Borbála lapját, ha lehetséges. Előre is köszönöm!
https://starity.hu/sztarok/nemeth-borbala/
1 felhasználónak tetszik:
duracell
2016. július 05. 19:48
Rose Rowanliving doll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.05. Hozzászólás: 3045 Csatolások: 2846 Azonosító: 257763 offline |
Üdv!
Át tudnátok rakni a lapokat innen hozzám?
Többször nem váltok profilt! remélem
Előre is nagyon szépen köszönöm!
Át tudnátok rakni a lapokat innen hozzám?
Többször nem váltok profilt! remélem
Előre is nagyon szépen köszönöm!
duracell
2016. július 05. 20:34
Sellőgirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.02. Hozzászólás: 279 Csatolások: 53 Azonosító: 192991 offline |
Kedves Moderátorok!
Szeretném a meglévő két adatlapomat hozzá csatoltatni: http://starity.hu/profil/176552-betti90/
Előre is köszönöm!
Szeretném a meglévő két adatlapomat hozzá csatoltatni: http://starity.hu/profil/176552-betti90/
Előre is köszönöm!
2016. július 05. 21:23
Sziasztok!
Szeretném elkérni Yim Da Young és Xuan Yi adatlapját.
Im Da Young életrajza
Amit tudni kell róla
Im Da Young egy dél-koreai énekesnő. A Starship Entertainment alatt megalakult Cosmic Girls (WJSN) nevezetű 12 tagú lány banda tagja. A csapat 2016 februárjában debütált Mo Mo Mo címet viselő kislemezükkel. Da Young pedig, mint 4. főénekes és a csapat maknaeja foglal helyet a csapatban.
Életrajz
Da Young 1999. május 14-én született a dél-koreai Jeju-szigeten.
2011-ben Do Young mindössze 12 évesen benevezett a Kpop Star első évadjába, ahol végül a legjobb tízbe már nem került be.
Ezt követően került be gyakornoknak a Starship Entertainmenthez, ahol 2015. december 10-én hivatalosan is bemutatták, mint a cég készülő új lánycsapatának egyik tagja. Végül 2016. február 25-én debütált Da Young a 12 fős Cosmic Girls tagjaként. Csapaton belül ő a 4. főénekes, illetve legfiatalabbként ő viseli a maknae címet is. Illetve a főcsapat mellett a lányokat 4 különböző alegységbe osztották szét. DaYoung a Wonder Unit tagja, melynek Cheng Xiao és Bona még a tagja.
Érdekességek
- A szobáját Yeo Reum-el osztja meg.
- Kínai neve: Duo Rong (多榮)
- Vércsoport: A
- Kínai csillagjegy: Nyúl
- Kedvenc színe a fehér.
Filmográfia
Show műsorok
2016: Would You Like Girls „My Cosmic Diary”
2016: Uzzu Tape
2016: Weekly Idol (03.23.)
2016: Bros (03.19.)
2016: After School Club (03.15.)
2011-2012: Kpop Star 1
Diszkográfia
Cosmic Girls (WJSN) kiadások
Mini albumok
2016: Would You Like?
Xuan életrajza
Amit tudni kell róla
Wu Xuan Yi egy kínai énekesnő. A Starship Entertainment alatt álló Cosmic Girls (WJSN) 12 tagot számláló lánybanda tagja. A lányok 2016. február 25-én debütáltak Mo Mo Mo címet viselő kislemezükkel. Xuan Yi a csapatban énekesi és táncosi posztot tölt be. Valamint a főcsapaton kívül a Joy Unit alegység tagja.
Életrajz
Wu Xuan Yi 1995. január 26-án született a kínai Hunanban.
Xuan Yi 11 másik szerencsés lánnyal karöltve tagja lett az összesen 12 tagú Cosmis Girls-nek. A csapatot Dél-Koreában a Starship Entertainment, míg Kínában a Yuehua ügynökség kezeli. Xuan Yi-t 2015 december 17-én mutattak be hivatalosan, majd 2016. február 25-én debütált a csapat első dalával a Mo Mo Mo-val. Xuan Yi csapaton belül énekesi és táncosi posztot tölt be. Illetve a főcsapaton kívül őt is besorolták a négy készülő alegység egyikébe. Így ő most EunSeo-val és YeoReum-el alkotják a Joy Unit-ot.
Filmográfia
Show műsorok
Videó klipekben való megjelenései
2015: UNIQ – Happy New Year
Diszkográfia
Mini albumok
Cosmic Girls (mivel ez a rész közös az életrajzukban, gondoltam nem másolom be még egyszer)
A csapatnak több hivatalos neve is van, ugyanis nemzetközi szinten a Socmic Girls-t használják, ám mint sok csapatnak az ő nevüknek is vannak „helyi átiratai”. Így koreai nevük a Woo Joo So Nyeo vagyis rövidítve WJSN. Valamint a csapat rendelkezik kínai névvel is, mely a Yǔzhòu shàonǚ és ennek rövidítése a YZSN.
Cosmic Girls nevüket pedig azzal magyarázta az ügynökség, hogy a kozmosz túl mutat időn és téren, ezzel is azt sugallva, hogy szeretnék ha a Cosmic Girls lenne minden idők legjobb lánycsapata.
A csapatot dél-koreai részről a Starshiphez, míg kínai részről a YueHua Entertainmenthez tartozik.
A csapat tagjainak profiljai 2015 decemberében kerültek nyilvánosságra, valamint ekkor fedték fel, hogy a főcsapat mellett a lányokat hármasával négy alegységbe osztották szét. A négy alegység a Wonder Unit, Joy Unit, Sweet Unit és a Natural Unit nevet kapták. Ennek köszönhetően pedig a későbbiekben a lányok triókban is debütálni fognak.
Debütálásuk előtt viszont december 21-én felkerült YouTube-oldalukra egy videóklip, melyben Mariah Carey – All Is Want For Christmas Is You című dalát énekelték. Az ügynökség ezzel is szerette volna hangsúlyozni a lányok remek vokális teljesítményét.
Ezt követően viszont néhány nappal később 29-én felkerült a happy New Year karácsonyi videó is, melyben a Starship egy másik csapatával a UNIQ-al láthatóak.
2016. február közepén jelentették be, hogy február 25-én végre debütál a 12 tagot számláló lány csoport. Február 18-án meg is jelent a trailer, majd szintén ezen a napon kiderült, hogy a lányok debütáló mini albuma a Would You Like? címet kapta és a vezér dalként megjelenő Mo Mo Mo-t nem csak koreai, hanem kínai verzióban is kiadnak.
Végül koreai idő szerint február 25-én pontban délben elérhetővé vált a lányok első mini albuma, illetve a vezér dalhoz készült videó klip is megjelent.
Március 9-én pedig az album egy másik számához a Catch Me-hez kiadtak egy klipet.
Előre is köszönöm!
Szeretném elkérni Yim Da Young és Xuan Yi adatlapját.
Im Da Young életrajza
Amit tudni kell róla
Im Da Young egy dél-koreai énekesnő. A Starship Entertainment alatt megalakult Cosmic Girls (WJSN) nevezetű 12 tagú lány banda tagja. A csapat 2016 februárjában debütált Mo Mo Mo címet viselő kislemezükkel. Da Young pedig, mint 4. főénekes és a csapat maknaeja foglal helyet a csapatban.
Életrajz
Da Young 1999. május 14-én született a dél-koreai Jeju-szigeten.
2011-ben Do Young mindössze 12 évesen benevezett a Kpop Star első évadjába, ahol végül a legjobb tízbe már nem került be.
Ezt követően került be gyakornoknak a Starship Entertainmenthez, ahol 2015. december 10-én hivatalosan is bemutatták, mint a cég készülő új lánycsapatának egyik tagja. Végül 2016. február 25-én debütált Da Young a 12 fős Cosmic Girls tagjaként. Csapaton belül ő a 4. főénekes, illetve legfiatalabbként ő viseli a maknae címet is. Illetve a főcsapat mellett a lányokat 4 különböző alegységbe osztották szét. DaYoung a Wonder Unit tagja, melynek Cheng Xiao és Bona még a tagja.
Érdekességek
- A szobáját Yeo Reum-el osztja meg.
- Kínai neve: Duo Rong (多榮)
- Vércsoport: A
- Kínai csillagjegy: Nyúl
- Kedvenc színe a fehér.
Filmográfia
Show műsorok
2011-2012: Kpop Star 1
Diszkográfia
Mini albumok
Xuan életrajza
Amit tudni kell róla
Wu Xuan Yi egy kínai énekesnő. A Starship Entertainment alatt álló Cosmic Girls (WJSN) 12 tagot számláló lánybanda tagja. A lányok 2016. február 25-én debütáltak Mo Mo Mo címet viselő kislemezükkel. Xuan Yi a csapatban énekesi és táncosi posztot tölt be. Valamint a főcsapaton kívül a Joy Unit alegység tagja.
Életrajz
Wu Xuan Yi 1995. január 26-án született a kínai Hunanban.
Xuan Yi 11 másik szerencsés lánnyal karöltve tagja lett az összesen 12 tagú Cosmis Girls-nek. A csapatot Dél-Koreában a Starship Entertainment, míg Kínában a Yuehua ügynökség kezeli. Xuan Yi-t 2015 december 17-én mutattak be hivatalosan, majd 2016. február 25-én debütált a csapat első dalával a Mo Mo Mo-val. Xuan Yi csapaton belül énekesi és táncosi posztot tölt be. Illetve a főcsapaton kívül őt is besorolták a négy készülő alegység egyikébe. Így ő most EunSeo-val és YeoReum-el alkotják a Joy Unit-ot.
Filmográfia
Show műsorok
Videó klipekben való megjelenései
2015: UNIQ – Happy New Year
Diszkográfia
Mini albumok
Cosmic Girls (mivel ez a rész közös az életrajzukban, gondoltam nem másolom be még egyszer)
A csapatnak több hivatalos neve is van, ugyanis nemzetközi szinten a Socmic Girls-t használják, ám mint sok csapatnak az ő nevüknek is vannak „helyi átiratai”. Így koreai nevük a Woo Joo So Nyeo vagyis rövidítve WJSN. Valamint a csapat rendelkezik kínai névvel is, mely a Yǔzhòu shàonǚ és ennek rövidítése a YZSN.
Cosmic Girls nevüket pedig azzal magyarázta az ügynökség, hogy a kozmosz túl mutat időn és téren, ezzel is azt sugallva, hogy szeretnék ha a Cosmic Girls lenne minden idők legjobb lánycsapata.
A csapatot dél-koreai részről a Starshiphez, míg kínai részről a YueHua Entertainmenthez tartozik.
A csapat tagjainak profiljai 2015 decemberében kerültek nyilvánosságra, valamint ekkor fedték fel, hogy a főcsapat mellett a lányokat hármasával négy alegységbe osztották szét. A négy alegység a Wonder Unit, Joy Unit, Sweet Unit és a Natural Unit nevet kapták. Ennek köszönhetően pedig a későbbiekben a lányok triókban is debütálni fognak.
Debütálásuk előtt viszont december 21-én felkerült YouTube-oldalukra egy videóklip, melyben Mariah Carey – All Is Want For Christmas Is You című dalát énekelték. Az ügynökség ezzel is szerette volna hangsúlyozni a lányok remek vokális teljesítményét.
Ezt követően viszont néhány nappal később 29-én felkerült a happy New Year karácsonyi videó is, melyben a Starship egy másik csapatával a UNIQ-al láthatóak.
2016. február közepén jelentették be, hogy február 25-én végre debütál a 12 tagot számláló lány csoport. Február 18-án meg is jelent a trailer, majd szintén ezen a napon kiderült, hogy a lányok debütáló mini albuma a Would You Like? címet kapta és a vezér dalként megjelenő Mo Mo Mo-t nem csak koreai, hanem kínai verzióban is kiadnak.
Végül koreai idő szerint február 25-én pontban délben elérhetővé vált a lányok első mini albuma, illetve a vezér dalhoz készült videó klip is megjelent.
Március 9-én pedig az album egy másik számához a Catch Me-hez kiadtak egy klipet.
Előre is köszönöm!
duracell
2016. július 06. 15:30
kaliforhnia= |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 1624 Csatolások: 65 Azonosító: 255526 offline |
Sziasztok!
Szeretnélek arra kérni titeket, hogy az itt található adatlapokat csatoljátok hozzám. /profilt váltottam/
Szeretnélek arra kérni titeket, hogy az itt található adatlapokat csatoljátok hozzám. /profilt váltottam/
duracell
2016. július 06. 21:30
hmzoli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.27. Hozzászólás: 3190 Csatolások: 9815 Azonosító: 168010 offline |
Sziasztok, három dél-koreai lány adatlapját szeretném, elkérni mielőtt esetleg végleg törlitek, őket szeretném meg menteni őket, mert egyikkel sem foglalkozik senki a lányok kettő a ChoColat tagja, amely hiányzik még és így teljes lenne a csapat még pedig Choi Min Ji "Min Soa"
Neki egyáltalán nincs szerkesztője a másik Juliane Alfieri őneki a szerkesztője már egy éve nem aktív, de ha ez nem lehetséges azt is megértem a harmadik Song Danah, akinek, két tárának én szerkesztem a lapjaikat előre is és nagyon szépen köszönöm
Neki egyáltalán nincs szerkesztője a másik Juliane Alfieri őneki a szerkesztője már egy éve nem aktív, de ha ez nem lehetséges azt is megértem a harmadik Song Danah, akinek, két tárának én szerkesztem a lapjaikat előre is és nagyon szépen köszönöm
duracell
2016. július 07. 11:53
2kyra2új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.11. Hozzászólás: 32 Csatolások: 1 Azonosító: 68705 offline |
Sziasztok.
Ha lehet akkor szeretném elkérni ennek a színésznek az adatlapját szerkesztésre.
http://starity.hu/sztarok/nagy-ervin/
Előre is köszönöm.
Üdv:Klaudia
Ha lehet akkor szeretném elkérni ennek a színésznek az adatlapját szerkesztésre.
http://starity.hu/sztarok/nagy-ervin/
Előre is köszönöm.
Üdv:Klaudia
duracell
2016. július 07. 19:16
Üdv!
Elkérhetem őt? Eléggé hátul van a rangsorban és a szerkesztője már nagyon régen szerkesztette, de amúgy sem aktív már a tag... Esetleg elkérhetem? Nem szeretném, hogy törlődjön.
Lehet nem volt amúgy "veszélyzónában" de inkább jeleztem.
Köszönöm előre is a választ.
Elkérhetem őt? Eléggé hátul van a rangsorban és a szerkesztője már nagyon régen szerkesztette, de amúgy sem aktív már a tag... Esetleg elkérhetem? Nem szeretném, hogy törlődjön.
Lehet nem volt amúgy "veszélyzónában" de inkább jeleztem.
Köszönöm előre is a választ.
duracell
2016. július 08. 18:55
Üdv^^!
GomNanával megbeszéltünk egy cserét, szóval hozzám csatoljátok Kim Han Bin "B.I" és Ahn Jae Hyo, míg GomNaNához Kim Dong Hyuk és Jung Chan Woo lapját.
Köszönjük!
GomNanával megbeszéltünk egy cserét, szóval hozzám csatoljátok Kim Han Bin "B.I" és Ahn Jae Hyo, míg GomNaNához Kim Dong Hyuk és Jung Chan Woo lapját.
Köszönjük!
2016. július 09. 09:35
AMaya http://starity.hu/profil/43838-amaya/ sztáradatlapjaihoz áttennétek? - Sziasztok!! - megbeszélve, és köszönjük!!: http://starity.hu/sztarok/gorbe-janos/
duracell
2016. július 09. 13:17
Sziasztok!
A következő lapokat rendbe raktam, így szeretném átcsatoltatni őket a starity profilra: Xuan Yi | Yim Da Young | Emmalyn Estrada
Előre is köszönöm!
A következő lapokat rendbe raktam, így szeretném átcsatoltatni őket a starity profilra: Xuan Yi | Yim Da Young | Emmalyn Estrada
Előre is köszönöm!
duracell
2016. július 10. 09:45
Sziasztok adminok, moderátorok! szeretném elkérni ezt az adatlapot, mert 2011. óta nincs frissítve. a férje adatlapját én csináltam meg, és mai hír, hogy díjat nyertek. Ha nem lehet hozzám csatolni, akkor írjátok be, kérlek?? http://starity.hu/sztarok/torok-illyes-orsolya/------------------------------------------------------------a mai hír itt: http://starity.hu/sztarok/hajdu-szabolcs/eletrajz/, köszönöm!
duracell
Megvan a toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Megvan a toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Kiderült, mi volt a szervezetében.
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Komoly gondokkal küzdött Liam Payne - nem véletlenül maradt tovább Argentínában
Komoly gondokkal küzdött Liam Payne - nem véletlenül maradt tovább Argentínában
Kiderült, miért maradt tovább az országban, mint először tervezte.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.