Kedves Moderátorok!
Szeretném elkérni ezt az adatlapot a Starity adatlapjáról: http://starity.hu/sztarok/pippa-middleton/
előre is köszi
Adatlapos topik 2.
2016. július 10. 17:15
2016. július 10. 18:14
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Sajnos páran az adatlap frissítését még mindig rosszul értelmezik. Az nem frissítés, ha képet cseréltek csupán, vagy a szerkesztem gombot nyomogatjátok. Aktív sztárnál az életrajzát is frissíteni kell, aktualizálni. Ha van frissíteni a filmográfiát vagy a diszkográfiát. Még egyszer hangsúlyozom: aktív sztárnál.
Nem nehéz kigoogle-zni, a friss adatokat. Segít az imdb vagy a wikipédia. Segítségetekre lehetnek rajongói oldalak, közösségi oldalak (Twitter, Facebook, stb...) Persze ezeknek azért néha nem árt utánanézni, hogy mennyi is a valóság belőle.
Nem nehéz kigoogle-zni, a friss adatokat. Segít az imdb vagy a wikipédia. Segítségetekre lehetnek rajongói oldalak, közösségi oldalak (Twitter, Facebook, stb...) Persze ezeknek azért néha nem árt utánanézni, hogy mennyi is a valóság belőle.
7 felhasználónak tetszik:
Szandi0820,
funny18,
lucymharding,
idone,
Grace Benning,
LaTasha,
FruFruChan
2016. július 10. 19:47
Kedves Moderátorok!
Kérlek Titeket, csatoljátok át a következő profilokat a Starity profilra:
http://starity.hu/sztarok/filiz-ahmet/
http://starity.hu/sztarok/ladanyi-patricia/
köszönöm előre is
Kérlek Titeket, csatoljátok át a következő profilokat a Starity profilra:
http://starity.hu/sztarok/filiz-ahmet/
http://starity.hu/sztarok/ladanyi-patricia/
köszönöm előre is
1 felhasználónak tetszik:
duracell
2016. július 11. 13:57
ShenaylaSheyka |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 3667 Csatolások: 40063 Azonosító: 158683 offline |
Sziasztok!
Légyszi csatoljátok hozzám az alábbi két lapot!
http://starity.hu/sztarok/natalia-streignard/ - nincs szerkesztője, de nem tudom felvenni,
http://starity.hu/sztarok/juan-pablo-raba/eletrajz/
Köszönöm!
Légyszi csatoljátok hozzám az alábbi két lapot!
http://starity.hu/sztarok/natalia-streignard/ - nincs szerkesztője, de nem tudom felvenni,
http://starity.hu/sztarok/juan-pablo-raba/eletrajz/
Köszönöm!
duracell
2016. július 11. 15:53
Lena0visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.07. Hozzászólás: 178 Csatolások: 305 Azonosító: 257831 offline |
2016. július 11. 18:40
Kedves Moderátorok!
Tegnapi kérésemet, ami Ladányi Patrícia, és Filiz Ahmet lapjára vonatkozott, nem fogalmaztam meg pontosan. Csatolásukat kértem a Starity profilra, mert ezt hagytam ki➡pályázatra szánom őket, mivel 1500 alatti lapokról van szó.
Elnézést kérek BritGirl-től is, aki jelenleg Filiz Ahmet lapját szerkeszti.
És ezúton kérnék elnézést a moderátoroktól is.
Megértéseteket köszönöm.
Tegnapi kérésemet, ami Ladányi Patrícia, és Filiz Ahmet lapjára vonatkozott, nem fogalmaztam meg pontosan. Csatolásukat kértem a Starity profilra, mert ezt hagytam ki➡pályázatra szánom őket, mivel 1500 alatti lapokról van szó.
Elnézést kérek BritGirl-től is, aki jelenleg Filiz Ahmet lapját szerkeszti.
És ezúton kérnék elnézést a moderátoroktól is.
Megértéseteket köszönöm.
duracell
2016. július 11. 23:46
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Most már nem lehet kifogás, hogy nem ismerünk bizonyos nyelvet, ezért nem tudjuk megírni az életrajzot. Itt a visszabeszélőben indítottam egy topikot, ahol segítséget nyújtunk nekik. Természetesen nem komplett fordításról van szó - ennyire azért senki ne örüljön / lustuljon. Ha van egy vagy több szószerkezet, szleng, mondat, amit nem értetek, ott rákérdezhettek hátha tudják a többiek.
Bárki segíthet, nincs megszabva semmi.
Bárki segíthet, nincs megszabva semmi.
10 felhasználónak tetszik:
lucymharding,
Szandi0820,
Grace Benning,
missdaisy,
idone,
Shenayla,
Selz1992,
Lindsay019,
FruFruChan,
kurrek
2016. július 12. 09:13
missdaisysérendipité |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.20. Hozzászólás: 1633 Csatolások: 34832 Azonosító: 249895 offline |
Sziasztok!
Szeretném starity profilra csatoltatni ezt a lapot. Előre is köszönöm!
Szeretném starity profilra csatoltatni ezt a lapot. Előre is köszönöm!
Lindsay019
2016. július 12. 11:28
hmzoli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.27. Hozzászólás: 3189 Csatolások: 9815 Azonosító: 168010 offline |
sziasztok három lány adatlapját szeretném elkérni és folytatni Hwang JiSun a New.F.O egyik tagja akinek a szerkesztője már több mint négy éve nem aktív két társa nálam van ezért szeretném megmenteni a teljes törléstől továbbá majd pedig most két olyan adatlapot szeretnék elkérni inkább visszakérni amely az enyém volt csak el kérték szinte el könyörögték és én át adtam de közben látom hogy lemondtak róluk így vissza kérném ha lehet ök. pedig a két japán Ami Nakashima és Tamura Meimi előre is köszönöm
duracell
2016. július 12. 12:42
Ez a kérés lemaradt múlthétről ^^"
Idézet (thalien @ 2016.07.08. 18:55)
Üdv^^!
GomNanával megbeszéltünk egy cserét, szóval hozzám csatoljátok Kim Han Bin "B.I" és Ahn Jae Hyo, míg GomNaNához Kim Dong Hyuk és Jung Chan Woo lapját.
Köszönjük!
GomNanával megbeszéltünk egy cserét, szóval hozzám csatoljátok Kim Han Bin "B.I" és Ahn Jae Hyo, míg GomNaNához Kim Dong Hyuk és Jung Chan Woo lapját.
Köszönjük!
Glamster
2016. július 12. 20:31
ShenaylaSheyka |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 3667 Csatolások: 40063 Azonosító: 158683 offline |
Sziasztok!
Érdekelne Braghini Rozina adatlapja, viszont 1500 alatti. Kérdésem, hogy lehetne e pályázni rá a jövő héten?
Ennek a lapnak sincs szerkesztője, és 1500 alatti.
Köszönöm!
Érdekelne Braghini Rozina adatlapja, viszont 1500 alatti. Kérdésem, hogy lehetne e pályázni rá a jövő héten?
Ennek a lapnak sincs szerkesztője, és 1500 alatti.
Köszönöm!
duracell
2016. július 12. 21:03
duracellmockingjay™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 2085 Csatolások: 34566 Azonosító: 133509 offline |
Idézet (hmzoli @ 2016.07.12. 11:28)
sziasztok három lány adatlapját szeretném elkérni és folytatni Hwang JiSun a New.F.O egyik tagja akinek a szerkesztője már több mint négy éve nem aktív két társa nálam van ezért szeretném megmenteni a teljes törléstől...
Szia! Hwang JiSun adatlapja teljes életrajz ellenében kérhető el, mivel jelenleg üres a lap.
2016. július 13. 13:34
ScreamQueensITZY? ITZY! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.11. Hozzászólás: 1007 Csatolások: 1457 Azonosító: 246374 offline |
Kedves moderátorok!
El szeretném kérni Jourdan Dunn adatlapját a starity profilról. Köszönöm előre is!
El szeretném kérni Jourdan Dunn adatlapját a starity profilról. Köszönöm előre is!
2016. július 13. 18:25
Juanitavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.03. Hozzászólás: 193 Csatolások: 3927 Azonosító: 250324 offline |
Sziasztok moderátorok!
Szeretném ha két adatlapot átcsatolnátok tőlem a starity profilra, mert jelenleg nincs rá időm, hogy megcsináljam, haladékot meg már nem szeretnék kérni, mert már sokszor kihasználtam ezt a lehetőséget mostanában
Szóval a két adatlap amiről szó van: Joan Cusack és Maria Bello. A többi lapom készen van, már csak két sztár filmográfiáját kell megcsinálnom, azokra pedig minél előbb szeretnék sort keríteni.
Köszönöm szépen!
Szeretném ha két adatlapot átcsatolnátok tőlem a starity profilra, mert jelenleg nincs rá időm, hogy megcsináljam, haladékot meg már nem szeretnék kérni, mert már sokszor kihasználtam ezt a lehetőséget mostanában
Szóval a két adatlap amiről szó van: Joan Cusack és Maria Bello. A többi lapom készen van, már csak két sztár filmográfiáját kell megcsinálnom, azokra pedig minél előbb szeretnék sort keríteni.
Köszönöm szépen!
duracell
2016. július 14. 13:46
Rose Rowanliving doll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.05. Hozzászólás: 3045 Csatolások: 2846 Azonosító: 257763 offline |
Üdv!
Őt szeretném elkérni.
Előző szerkesztője sima tag, így szerkesztési ideje 5 hónapja lejárt.
Továbbá őt is, ha lehetséges.
Ha kell valamit tennem hogy megkapjam őket, írjátok meg légyszíves!
Őt szeretném elkérni.
Előző szerkesztője sima tag, így szerkesztési ideje 5 hónapja lejárt.
Továbbá őt is, ha lehetséges.
Ha kell valamit tennem hogy megkapjam őket, írjátok meg légyszíves!
duracell
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Családon belüli erőszak áldozata volt.
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
Az énekesnőt nagyon szíven ütötte.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Férjhez ment a 13 okom volt sztárja
Férjhez ment a 13 okom volt sztárja
Igent mondott a szerelmének.