Adatlapos topik 2.
2016. július 19. 01:11
Sziasztok! Kérlek szépen csatoljátok hozzám az alábbi lapot:
https://starity.hu/sztarok/michael-landes/
Előre is köszönöm!
https://starity.hu/sztarok/michael-landes/
Előre is köszönöm!
1 felhasználónak tetszik:
duracell
2016. július 19. 11:01
Sugarbird |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.23. Hozzászólás: 11153 Csatolások: 120184 Azonosító: 67006 offline |
Kérlek csatoljátok:
http://starity.hu/sztarok/marie-ange-casta/
http://starity.hu/sztarok/marie-ange-casta/
duracell
2016. július 19. 11:29
Sziasztok!
Szeretném elkérni Kálozi Gergely adatlapját, ugyanis egy éve nem volt szerkesztve, a szerkesztője inaktív, és az életrajzán is van mit bővíteni. Köszönöm.
Rövid életrajz:
Gergő 1990. június 18-án született Budapesten. Nagyjából hét éves kora óta dobol, valamint jó ideje gitározik is. A rock zenéért azért kezdett el érdeklődni, mert édesapja is kedvelte ezt a műfajt. Gergő több zenekarban is játszott már, példának okáért az Overspeed-ben, a Kornélkül-ben, a Megállni tilos-ban, a Bad Strike-ben, de, hogy egy nagyobb nevet is említsünk, az Invader dobosa is ő volt egészen 2011-ig. Az Ossianba Rubcsics Ricsibek, az Ossian gitárosának hála került be, akinek egyébként gitártanítványa is volt. Ricsi ajánlotta be őt az Ossian-ba, mondván, nagyon jó dobos, és rendkívül megbízható is. 2012 óta tehát Gergő az Ossian dobosa Hornyák Péter helyett. Azóta az Ossian-nak három stúdióalbuma jelent meg, és az idei év augusztusában jelenik meg egy válogatásalbumuk is.
Szeretném elkérni Kálozi Gergely adatlapját, ugyanis egy éve nem volt szerkesztve, a szerkesztője inaktív, és az életrajzán is van mit bővíteni. Köszönöm.
Rövid életrajz:
Gergő 1990. június 18-án született Budapesten. Nagyjából hét éves kora óta dobol, valamint jó ideje gitározik is. A rock zenéért azért kezdett el érdeklődni, mert édesapja is kedvelte ezt a műfajt. Gergő több zenekarban is játszott már, példának okáért az Overspeed-ben, a Kornélkül-ben, a Megállni tilos-ban, a Bad Strike-ben, de, hogy egy nagyobb nevet is említsünk, az Invader dobosa is ő volt egészen 2011-ig. Az Ossianba Rubcsics Ricsibek, az Ossian gitárosának hála került be, akinek egyébként gitártanítványa is volt. Ricsi ajánlotta be őt az Ossian-ba, mondván, nagyon jó dobos, és rendkívül megbízható is. 2012 óta tehát Gergő az Ossian dobosa Hornyák Péter helyett. Azóta az Ossian-nak három stúdióalbuma jelent meg, és az idei év augusztusában jelenik meg egy válogatásalbumuk is.
duracell
2016. július 19. 14:29
Sziasztok! Szeretném elkérni Alice Glass adatlapját, mert évek óta nem nyúltak hozzá és a szerkesztője is inaktív. Köszönöm.
duracell
2016. július 19. 16:20
Metamorphosismask of sanity |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.07. Hozzászólás: 2295 Csatolások: 544 Azonosító: 228986 offline |
Kedves Moderátorok!
Nikki Sixx adatlapját legyetek szívesek Porkéz-hez csatolni, ugyanis neki adtam.
Előre is köszönöm!
Nikki Sixx adatlapját legyetek szívesek Porkéz-hez csatolni, ugyanis neki adtam.
Előre is köszönöm!
duracell
2016. július 19. 21:50
ShenaylaSheyka |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 3667 Csatolások: 40063 Azonosító: 158683 offline |
Bocsánat még őt is!
http://starity.hu/sztarok/miguel-de-miguel/
http://starity.hu/sztarok/miguel-de-miguel/
Idézet (Shenayla @ 2016.07.19. 21:39)
duracell
2016. július 20. 00:24
Sziasztok!
Szeretném elkérni Park Na Rae lapját, mert már majdnem két éve nem nyúltak hozzá.
Előre is köszönöm!
Szeretném elkérni Park Na Rae lapját, mert már majdnem két éve nem nyúltak hozzá.
Előre is köszönöm!
duracell
2016. július 20. 22:00
VampireBellaVilágegyetemista |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.24. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 364 Azonosító: 162606 offline |
Sziasztok!
Az utóbbi időben ritkábban járok fel az oldalra, így úgy döntöttem, hogy Lewis Hamiltonon, Kiss Tibin, és Gilles Villeneuveön kívül szeretnék lemondani a lapjaimról.
Az utóbbi időben ritkábban járok fel az oldalra, így úgy döntöttem, hogy Lewis Hamiltonon, Kiss Tibin, és Gilles Villeneuveön kívül szeretnék lemondani a lapjaimról.
Shenayla
2016. július 20. 22:15
Hozzám tudnátok csatolni Peter Dinklage-t? VampireBella nekem adta.
Köszönjük.
Köszönjük.
2 felhasználónak tetszik:
VampireBella,
Lindsay019
2016. július 21. 10:47
VampireBellaVilágegyetemista |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.24. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 364 Azonosító: 162606 offline |
Sziasztok!
missdaisynek pedig odaadtam Dougie Poynter lapját, hozzá tudnátok csatolni? Előre is köszönöm.
missdaisynek pedig odaadtam Dougie Poynter lapját, hozzá tudnátok csatolni? Előre is köszönöm.
2 felhasználónak tetszik:
Lindsay019,
missdaisy
2016. július 21. 15:15
kaliforhnia= |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 1624 Csatolások: 65 Azonosító: 255526 offline |
Sziasztok!
Liya Kebede adatlapját szeretném elkérni, köszönöm előre is.
Liya Kebede adatlapját szeretném elkérni, köszönöm előre is.
duracell
2016. július 21. 18:17
Selzleighade™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.07.20. Hozzászólás: 3563 Csatolások: 68357 Azonosító: 155975 offline |
Idézet (Selz1992 @ 2016.07.21. 17:12)
Most vettem észre, hogy nincs életrajzuk
Nia:
Szatania Angelika Morze Enea néven született 1997. január 1-jén, New Yorkban. Édesanyja, Ana Lovelis színésznő és zenész, valamint van egy húga, Rena. 2008-ban húgával, valamint két másik lánnyal, Miranda Millerrel és Julia Pierce-vel megalapították a Cherri Bomb nevű együttest. 2011-ben leszerződtek a Hollywood Recordshoz, majd nem sokkal később megjelent debütáló EP-jük, a Stark. Olyan előadók előzenekara voltak, mint a Bush, a Camp Freddy, a Filter, a Foo Fighters, a The Smashing Pumpkins és a Staind and Steel Panther. Első albumuk, a This Is the End of Control 2012. májusában jelent meg. 2013-ban bejelentették, hogy Julia elhagyja a bandát, majd két hónappal később csatlakozott a lányokhoz Casey Moreta.
2015. februárjában nevet változtattak, és Hey Violet-ként folytatták a zenélést. Március 19-én megjelent egy új daluk, a This Is Why. Pár nappal később leszerződtek a 5 Seconds Of Summer kiadójához, a Hi or Hey Recordshoz. Júliusban megjelent első EP-jük, az I Can Feel It. A banda előzenekara volt a 5 Seconds Of Summernek, a Rock Out with Your Socks Out Tour nevű turnéjuk keretében az európai és észak-amerikai állomásokon. 2016-ban ismét nekik voltak az előzenekara a Sounds Live Feels Live World Tour európai, amerikai és kanadai turnéállomásain.
Rena:
Pyrena Lucrezia Morze Enea néven született New Yorkban, 1998. április 6-án. Édesanyja, Ana Lovelis színésznő és zenész, valamint van egy nővére, Nia. 2008-ban nővérével, valamint két másik lánnyal, Miranda Millerrel és Julia Pierce-vel megalapították a Cherri Bomb nevű együttest.
[innen pedig ugyanaz, mint Niának]
duracell
2016. július 21. 21:37
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline |
sziasztok, el szeretném kérni ezt az adatlapot
http://starity.hu/sztarok/tomas-rosicky/
http://starity.hu/sztarok/tomas-rosicky/
duracell
2016. július 21. 23:23
selena gomez14illegirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.11. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 12758 Azonosító: 250585 offline |
2016. július 22. 12:51
missdaisysérendipité |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.20. Hozzászólás: 1633 Csatolások: 34832 Azonosító: 249895 offline |
Sziasztok!
Felvettem és rendbe tettem Kim Dickens lapját, viszont nem szeretném, hogy elkallódjon, így kérlek tegyétek starity profilra. Előre is köszönöm!
Felvettem és rendbe tettem Kim Dickens lapját, viszont nem szeretném, hogy elkallódjon, így kérlek tegyétek starity profilra. Előre is köszönöm!
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Családon belüli erőszak áldozata volt.
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
Az énekesnőt nagyon szíven ütötte.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Férjhez ment a 13 okom volt sztárja
Férjhez ment a 13 okom volt sztárja
Igent mondott a szerelmének.