Sziasztok!
El szeretném kérni az Ő adatlapját, mert nincs szerkesztője. Előre is köszönöm! :)
Adatlapos topik 2.
2016. szeptember 11. 18:43
Kedves Moderátorok!
Szeretném, ha Go Min Soo "Kogyeol", Lee Sungjoon "Wei" és Lee Dong Yeol "Xiao" lapját exoverdose-hoz csatolnátok, mivel neki adtam.
Köszönjük!
Szeretném, ha Go Min Soo "Kogyeol", Lee Sungjoon "Wei" és Lee Dong Yeol "Xiao" lapját exoverdose-hoz csatolnátok, mivel neki adtam.
Köszönjük!
2016. szeptember 11. 19:01
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline |
Sziasztok!
Sajnos időhiány miatt nem tudom szerkeszteni az adatlapjaimat így mind egytől-egyig odaadnám valakinek.Levélben írjon akit érdekel.
UPDATE:
Jolie_77-nek csatoljátok át kérlek Lawrence Fishburne lapját (lemondtam róla a javára,de nem tudta felvenni).
Időközben Teddy Sears és Mans Zelmerlöw is gazdára talált!
Gyerünk emberek,vigyétek a többit is
Sajnos időhiány miatt nem tudom szerkeszteni az adatlapjaimat így mind egytől-egyig odaadnám valakinek.Levélben írjon akit érdekel.
UPDATE:
Jolie_77-nek csatoljátok át kérlek Lawrence Fishburne lapját (lemondtam róla a javára,de nem tudta felvenni).
Időközben Teddy Sears és Mans Zelmerlöw is gazdára talált!
Gyerünk emberek,vigyétek a többit is
1 felhasználónak tetszik:
duracell
2016. szeptember 12. 13:19
Pasi Imádó Csajszi4új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.21. Hozzászólás: 44 Csatolások: 36 Azonosító: 258230 offline |
duracell
2016. szeptember 12. 17:35
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline |
Idézet (Csillámkecske04 @ 2016.09.11. 20:12)
Sziasztok szeretném elkérni Szabyest adatlapját szerkeszteni mert már több, mint 2 éve nem frissítették. Köszönöm!
1500 alatti, pályáznod kell rá, ha lesz nyitva neki topik.
2016. szeptember 12. 18:02
Mgirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.06. Hozzászólás: 1816 Csatolások: 3218 Azonosító: 152436 offline |
Sziasztok!
Szeretném szerkeszteni Alina Plotnikova Boz-t. A jelenlegi szerkesztője már lassan egy hónapja nem lépett fel az oldalra, és szerintem hiányosan szerkesztette meg a lapot!
Előre is köszönöm!
Szeretném szerkeszteni Alina Plotnikova Boz-t. A jelenlegi szerkesztője már lassan egy hónapja nem lépett fel az oldalra, és szerintem hiányosan szerkesztette meg a lapot!
Előre is köszönöm!
2016. szeptember 13. 18:24
Moonlight1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.20. Hozzászólás: 404 Csatolások: 0 Azonosító: 252430 offline |
Sziasztok!
Szeretném elkérni Harvey Cantwell profilját
Előre is köszönöm!
Szeretném elkérni Harvey Cantwell profilját
Előre is köszönöm!
Glamster
2016. szeptember 13. 18:54
Sziasztok! ^^
Néhány taggal megbeszéltem egy-egy átcsatolást, szóval sissy0803-hoz Ahn Hyo Jin, Frenihez Heo Sol Ji, és mucika01-hez pedig Huang Ren Jun, Zhong Chenle, és Lee Jeno lapjait csatoljátok.
Köszönjük!
Néhány taggal megbeszéltem egy-egy átcsatolást, szóval sissy0803-hoz Ahn Hyo Jin, Frenihez Heo Sol Ji, és mucika01-hez pedig Huang Ren Jun, Zhong Chenle, és Lee Jeno lapjait csatoljátok.
Köszönjük!
2016. szeptember 14. 19:20
missdaisysérendipité |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.20. Hozzászólás: 1633 Csatolások: 34832 Azonosító: 249895 offline |
Kedves moderátorok!
Kérlek csatoljátok Tyler lapját Empresshez, hozzám pedig Ellie Gouldingét, mert megbeszéltük a cserét. Előre is köszönjük!
Kérlek csatoljátok Tyler lapját Empresshez, hozzám pedig Ellie Gouldingét, mert megbeszéltük a cserét. Előre is köszönjük!
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Családon belüli erőszak áldozata volt.
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
Az énekesnőt nagyon szíven ütötte.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Férjhez ment a 13 okom volt sztárja
Férjhez ment a 13 okom volt sztárja
Igent mondott a szerelmének.