Sziasztok!
Amennyiben lehetséges szívesen frissíteném az ő lapját.
Köszönöm!
Adatlapos topik 2.
2016. november 17. 11:36
kia08 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.03. Hozzászólás: 1897 Csatolások: 50334 Azonosító: 179313 offline |
Szeretném elkérni Katie Featherston adatlapját, mivel jelenleg nem szerkeszti senki, de felvenni sem lehetséges.
Előre is köszönöm!
Előre is köszönöm!
1 felhasználónak tetszik:
Lindsay019
2016. november 17. 12:03
sziasztok! Nolan Gerard Funk adatlapja gazdátlan, ezért szívesen átvenném a szerkesztését! előre is köszönöm!
2016. november 17. 15:08
Szép napot!
LDreamP-vel cseréltünk. Légy szí csatolják Kingát hozzám, hozzá pedig Kristinat.
A csatolást köszönjük!
LDreamP-vel cseréltünk. Légy szí csatolják Kingát hozzám, hozzá pedig Kristinat.
A csatolást köszönjük!
LDreamP
2016. november 17. 16:21
Kedves Moderátorok!
Amennyiben lehetséges elkérném: http://starity.hu/sztarok/vajna-timea/
Köszönöm szépen!
Amennyiben lehetséges elkérném: http://starity.hu/sztarok/vajna-timea/
Köszönöm szépen!
2016. november 19. 10:27
Idézet (ariana gra de @ 2016.11.17. 15:08)
Szép napot!
A csatolást köszönjük!
A csatolást köszönjük!
Mivel 2016.11.02-én kérted el Kristinát, így 3 hónapig nem cserélheted...!!!!
duracell
2016. november 19. 10:35
Idézet (Lizzy Lewis @ 2016.11.19. 10:27)
Mivel 2016.11.02-én kérted el Kristinát, így 3 hónapig nem cserélheted...!!!!
Jah, rendben.
2016. november 19. 11:18
Modell Fanok4 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.07. Hozzászólás: 670 Csatolások: 439 Azonosító: 251456 offline |
Szeretném elkérni ezt az adatlapot, mivel egy ideje nem szerkesztették és lenne mit rajta frissiteni.
Köszönöm.
Köszönöm.
2016. november 19. 12:55
Kedves Moderátorok!
El szeretném kérni Bojana Krsamanovic adatlapját. (Már korábban is elkértem és életrajz kellett hozzá, elkészítettem.)
Bojana Krsmanovic
Életrajz:
Bojana Krsmanovic, ismertebb nevén Bo Krsmanovic szerb modell. 1992. március 1-én született, Krnjači-ban, Belgrádban, Szerbiában. Van egy lánytestvére, Maja Krsmanovic.
Karrier:
Bojana szerb modell, sokan Cindy Crawford szupermodellhez hasonlítják. 14 évesen kezdte a modellkedést. Bo már számos magazin címlapján szerepelt és számos tervezőnek áll modellt.
A gyönyörű modell már ismertséget szerzett egész Európában, az Amerikai Egyesült Államokat is meg akarja hódítani.
A kezdetekben a Guess Barcelona-nak modellkedett. Ismertségét akkor szerezte, amikor feltűnt egy Guess Jeans reklámban.
A Guess megállapítása: Bojana hibátlanul néz ki. Sok fürdőruha és fehérnemű reklámban tűnt fel.
Találkozott már John Nasbitt szerd szerzővel. Már beválasztották a top50 legszebb fürdőruha modellek közé.
2016-ban modellkedett a Sports Illustrated Swimsuit-nak és a Sports Illustrated Issue-nek. Dolgozott már Lise Charmelnek is.
Érdekességek:
♦ Ő volt az első szerb modell a Sports Illustrated-nál.
♦ Irina Shayk a legjobb Sports illustarted-es barátnője.
Valamint elkérném Samatha, Hannah és Rose adatlapját.
Köszönöm szépen!
Profilképe: (Bojana)
El szeretném kérni Bojana Krsamanovic adatlapját. (Már korábban is elkértem és életrajz kellett hozzá, elkészítettem.)
Bojana Krsmanovic
Életrajz:
Bojana Krsmanovic, ismertebb nevén Bo Krsmanovic szerb modell. 1992. március 1-én született, Krnjači-ban, Belgrádban, Szerbiában. Van egy lánytestvére, Maja Krsmanovic.
Karrier:
Bojana szerb modell, sokan Cindy Crawford szupermodellhez hasonlítják. 14 évesen kezdte a modellkedést. Bo már számos magazin címlapján szerepelt és számos tervezőnek áll modellt.
A gyönyörű modell már ismertséget szerzett egész Európában, az Amerikai Egyesült Államokat is meg akarja hódítani.
A kezdetekben a Guess Barcelona-nak modellkedett. Ismertségét akkor szerezte, amikor feltűnt egy Guess Jeans reklámban.
A Guess megállapítása: Bojana hibátlanul néz ki. Sok fürdőruha és fehérnemű reklámban tűnt fel.
Találkozott már John Nasbitt szerd szerzővel. Már beválasztották a top50 legszebb fürdőruha modellek közé.
2016-ban modellkedett a Sports Illustrated Swimsuit-nak és a Sports Illustrated Issue-nek. Dolgozott már Lise Charmelnek is.
Érdekességek:
♦ Ő volt az első szerb modell a Sports Illustrated-nál.
♦ Irina Shayk a legjobb Sports illustarted-es barátnője.
Valamint elkérném Samatha, Hannah és Rose adatlapját.
Köszönöm szépen!
Profilképe: (Bojana)
2016. november 19. 14:43
dani10új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.21. Hozzászólás: 80 Csatolások: 0 Azonosító: 217175 offline |
Sziasztok kedves moderátorok!Megírtam Gulácsi Petihez az életrajzot.
Családi adatok
1990. május 6-án született Budapesten.2016-ban felségül vette Vígh Diánát,aki egy magyar modell.
Kezdetek
Karrierjét 5 éves korában a lakhelyéhez közeli BVSC-ben kezdte.Az életkorához képest magas volt,ezért rögtön a kapuba állították.A Szőnyi úti együttes korosztályos csapataiban eltöltött nyolc év után 2003-ban került az MTK Budapest agárdi labdarúgó iskolájába,ahol egyrészt tanulmányait folytatta,másrészt képességeit fejlesztették.2007-ben, 17 évesen lett az MTK felnőtt keretének tagja lett,viszont bajnoki mérkőzésen nem lépett pályára.
Anglia
2007-ben a Sándor Károly Akadémia és a Liverpool között fennálló partneri viszonynak köszönhetően került Angliába,Simon András és Németh Krisztián után harmadik magyarként igazolt a világhírű klub tartalékcsapatába.2007. november 27-én a Manchester City tartalékcsapata elleni mérkőzésen védett először.Az első csapatban viszont soha nem védett egy tétmeccsen sem.Mivel a tartalékok közt meccsről meccsre remek teljesítményt nyújtott,ezért kölcsönben került az angol harmadosztályban szereplő Hereford Unitedhoz.A kölcsönszerződés ideje alatt remek védésekkel hívta magára fel a figyelmet.2010 tavaszán kölcsönbe került a Tranmere Rovers együtteséhez,amely ugyancsak az angol harmadosztályban szerepelt.Május elején a bent maradásért küzdő csapata gólvonalán Gulácsi eközben magabiztosan tette a dolgát a Stockport ellen, végül 3-0-ra nyertek és bent maradtak.2011-től kölcsönben a Hull City csapatában szerepelt.
Red Bull Salzburg
2013. június 7-én 4 évre ingyen igazolta le az osztrák Red Bull Salzburg.A bajnokságban 2013. július 20-án mutatkozott be a Wiener Neustadt elleni 5–1-es győztes meccsen.Összesen 65 bajnoki mérkőzésen állt a salzburgiak kapujában.Két bajnoki címet és egy kupagyőzelmet ünnepelhetett.
RB Leipzig
2015. június 5-én hivatalosan is bejelentették,hogy ő is az egyike annak a 3 játékosnak,aki az osztrák partnerklubtól Lipcsébe kerül.2016. február 7-én debütált az Eintracht Braunschweig ellen.Ekkor a 33. percben kellett beállnia.
Válogatott
A 2009-es U20-as világbajnokságon bronzérmet szerző magyar válogatott első számú kapusa,és a Costa Rica elleni bronzmérkőzés hőse volt,miután három büntetőt is hárított a találkozót követő tizenegyes-párbaj során.A felnőtt válogatottban 2014. május 22-én Dánia ellen játszotta az első mérkőzését.Tagja volt a 2016-os Európa-bajnokságon szereplő magyar keretnek.
Családi adatok
1990. május 6-án született Budapesten.2016-ban felségül vette Vígh Diánát,aki egy magyar modell.
Kezdetek
Karrierjét 5 éves korában a lakhelyéhez közeli BVSC-ben kezdte.Az életkorához képest magas volt,ezért rögtön a kapuba állították.A Szőnyi úti együttes korosztályos csapataiban eltöltött nyolc év után 2003-ban került az MTK Budapest agárdi labdarúgó iskolájába,ahol egyrészt tanulmányait folytatta,másrészt képességeit fejlesztették.2007-ben, 17 évesen lett az MTK felnőtt keretének tagja lett,viszont bajnoki mérkőzésen nem lépett pályára.
Anglia
2007-ben a Sándor Károly Akadémia és a Liverpool között fennálló partneri viszonynak köszönhetően került Angliába,Simon András és Németh Krisztián után harmadik magyarként igazolt a világhírű klub tartalékcsapatába.2007. november 27-én a Manchester City tartalékcsapata elleni mérkőzésen védett először.Az első csapatban viszont soha nem védett egy tétmeccsen sem.Mivel a tartalékok közt meccsről meccsre remek teljesítményt nyújtott,ezért kölcsönben került az angol harmadosztályban szereplő Hereford Unitedhoz.A kölcsönszerződés ideje alatt remek védésekkel hívta magára fel a figyelmet.2010 tavaszán kölcsönbe került a Tranmere Rovers együtteséhez,amely ugyancsak az angol harmadosztályban szerepelt.Május elején a bent maradásért küzdő csapata gólvonalán Gulácsi eközben magabiztosan tette a dolgát a Stockport ellen, végül 3-0-ra nyertek és bent maradtak.2011-től kölcsönben a Hull City csapatában szerepelt.
Red Bull Salzburg
2013. június 7-én 4 évre ingyen igazolta le az osztrák Red Bull Salzburg.A bajnokságban 2013. július 20-án mutatkozott be a Wiener Neustadt elleni 5–1-es győztes meccsen.Összesen 65 bajnoki mérkőzésen állt a salzburgiak kapujában.Két bajnoki címet és egy kupagyőzelmet ünnepelhetett.
RB Leipzig
2015. június 5-én hivatalosan is bejelentették,hogy ő is az egyike annak a 3 játékosnak,aki az osztrák partnerklubtól Lipcsébe kerül.2016. február 7-én debütált az Eintracht Braunschweig ellen.Ekkor a 33. percben kellett beállnia.
Válogatott
A 2009-es U20-as világbajnokságon bronzérmet szerző magyar válogatott első számú kapusa,és a Costa Rica elleni bronzmérkőzés hőse volt,miután három büntetőt is hárított a találkozót követő tizenegyes-párbaj során.A felnőtt válogatottban 2014. május 22-én Dánia ellen játszotta az első mérkőzését.Tagja volt a 2016-os Európa-bajnokságon szereplő magyar keretnek.
2016. november 19. 19:10
Sziasztok!
Elkérném Fabian Halbig és Franky Ziegler adatlapját, mert már elég régen voltak szerkesztve.
Előre is köszönöm!
Elkérném Fabian Halbig és Franky Ziegler adatlapját, mert már elég régen voltak szerkesztve.
Előre is köszönöm!
2016. november 19. 19:53
Üdvözletem!
Szeretném elkérni Chloë Sevigny adatlapját, mert a szerkesztője inaktív. Köszönöm!
Szeretném elkérni Chloë Sevigny adatlapját, mert a szerkesztője inaktív. Köszönöm!
2016. november 19. 20:27
FruFruChanAll My Life/By My Life™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 1653 Csatolások: 4550 Azonosító: 160107 offline |
Sziasztok!
Szeretném Kim Ji Sook lapját a Starity profilra csatoltatni.
Illetve szeretném Kamijo lapját elkérni, mivel legutóbb 2014-ben volt szerkesztve és a szerkesztő is inaktív.
Köszönöm szépen!
Szeretném Kim Ji Sook lapját a Starity profilra csatoltatni.
Illetve szeretném Kamijo lapját elkérni, mivel legutóbb 2014-ben volt szerkesztve és a szerkesztő is inaktív.
Köszönöm szépen!
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Családon belüli erőszak áldozata volt.
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
Az énekesnőt nagyon szíven ütötte.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Férjhez ment a 13 okom volt sztárja
Férjhez ment a 13 okom volt sztárja
Igent mondott a szerelmének.