Syasztok, majd ha valamelyik illetékes moderátornak lesz rá ideje, kérném szépen, hogy Lee Hi adatlapját csatolja át BenceWTF-nak, hozzám pedig Park Ji Min lapját, ugyanis cseréltünk
Előre is nagyon szépen köszönjük
Adatlapos topik 2.
2015. február 01. 21:12
Sztárok Rajongói39visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.27. Hozzászólás: 224 Csatolások: 13 Azonosító: 233836 offline |
Tudom, hogy fura de szeretném Direction Rajongo6-hoz Jay Hernandez lapját, mivel csak képet frisíteni akartam rajta de tudom, hogy felelős szerkesztő és ezért adtam át neki.. Valamint légyszí tegyétek hozzá Direction Rajongo6-hoz Connor Paolo , Gondi Helén és Nolan Sotillo lapját.
1 felhasználónak tetszik:
Direction Rajongo6
2015. február 01. 21:34
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Ezek a VV-s "celebecskék" sem azért vannak jóváhagyva, mert mi annyira szeretjük őket. Annyira imádják, vagy utálják őket egyesek, hogy rendszerint a legolvasottabb cikkek sokszor róluk szólnak, szóltak. Igazság szerint annyiféle lapot küldenek be, hogy muszáj szortírozni. Jelenleg szinte már mindenféle együttes tagjáról (dobos, háttérénekes), táncosról, különböző foglalkozású emberekről érkeznek be lapok naponta. Jelenleg így is 17 ezer feletti sztáradatlappal rendelkezik az oldal, és ez csak nőni fog. Így is lehetetlen, hogy minden egyes lapnak gazdája legyen. Sokszor úgy hoznak létre lapokat, hogy nem gondolnak bele, tudják-e frissíteni 6 havonta? Vagy hogy életrajzot tudnak hozzá írni? Ha rájönnek, hogy ezek nem megoldhatóak, lemondanak róluk. Ez egy ördögi kör, így megy ez már évek óta. Persze nem mindenkinél, de sokszor tényleg megfigyelhető ez a rendszer.
Aki olyan egyéb dolgokat csinál, ami megfelel az itteni kritériumoknak, pl. van hivatalos klipje, albuma, a könyve ismert népszerű, esetleg színész, és emellett Youtuber, azt valószínűleg el fogjuk fogadni.
Idézet (Kazuo @ 2015.02.01. 10:02)
kapásból fel tudnék sorolni akár 15 olyan YouTubert, akik joggal szerepelhetnének az adatbázisban - és hogy a te kritériumaidnak is eleget tegyenek szegénykék, szerepeltek újságok címlapján, van, akinek saját könyve van/készülőben van, valaki zenél is vagy színésznek is állt.
Aki olyan egyéb dolgokat csinál, ami megfelel az itteni kritériumoknak, pl. van hivatalos klipje, albuma, a könyve ismert népszerű, esetleg színész, és emellett Youtuber, azt valószínűleg el fogjuk fogadni.
2015. február 02. 18:05
Direction Rajongo6Őszinte Egyéniség. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.06. Hozzászólás: 2150 Csatolások: 666 Azonosító: 218747 offline |
Légyszíves tegyétek át Selz1992-höz Brant Daugherty lapját, hozzám pedig Nagy Ricsi lapját, mivel cseréltünk.
Nagyon köszi előre is.
Nagyon köszi előre is.
2015. február 02. 20:43
lucymharding |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.22. Hozzászólás: 1524 Csatolások: 14577 Azonosító: 229927 offline |
Kedves ToTo!
Kérlek őt és őt csatold hozzám, mert valamiért lemaradtak.
Őt pedig kérlek csatold Direction Rajongo6-hoz, mert neki adtam.
Köszönöm szépen!
Kérlek őt és őt csatold hozzám, mert valamiért lemaradtak.
Őt pedig kérlek csatold Direction Rajongo6-hoz, mert neki adtam.
Köszönöm szépen!
Direction Rajongo6
2015. február 03. 12:21
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12520 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Idézet (Wiaa @ 2015.01.31. 22:09)
Kedves Moderátorok megkaphatom Kate Upton lapját ugyanis egy hete írtam ezzel kapcsolatban hogy nem friss de akkor még 2-3 nap híján nem járt le. Azt írták hogy írjak miután lejárt. Most hogy lejárt esetleg megkaphatom?
Erről sajnos lemaradtál, mert közben a lejárat másnapján már elkérték.
Idézet (Kazuo @ 2015.02.01. 10:02)
Csak az a baj, hogy van különbség celeb és híresség közt, mert amíg egy celeb azzal kerül a címlapra, hogy különböző botrányokat csap, addig egy híresség a tehetségének köszönhetően kerül be egy nevesebb beszélgetőműsorba. Ha pedig a VV-seket többre értékelik egyesek, mint ezeket a YouTubereket, akkor omg, jobban már nem is veszthettem volna egy a hitemet az emberiségben - és ezt nem azért írom, mert YouTuberekről van szó, ha más lenne az adott téma, ugyanígy vélekednék. Maradjunk annyiban, hogy van olyan közöttük, aki már 2005-2006 óta tevékenykedik a YouTubeon és egy ilyen jellegű személyt egy lapon emlegetni egy VV-sel merő tiszteletlenség. Másrészről meg sok YouTuber már évek óta ismert, míg a kis VV-sek egy évig ismertek, mert nyomja őket a magyar média orrvérzésik, kivesézik a múltját, a magyarok meg jókat nevetgélnek rajtuk és utána mennek a süllyesztőbe. Ha szerinted ilyen személyek nagyobb prioritást élveznek, akkor finoman szólva eléggé szomorú.
Ó és hadd kérdezzem már meg, hogy a VV-sek mivel szereznek hírnevet? Azzal, hogy bemennek egy olyan műsorba, ahol nem tudom mennyi ideig bábként játszanak velük, kamerák előtt dugnak, lekamerázzák őket, amint zuhanyoznak vagy köpködik egymást? Utána persze a feneke alá tolnak nem tudom én hány forintot és egy lakást azért, mert nem csinált jóformán semmit, csak hülyét magából? Ezek a valakik?
Másrészről látszik, hogy ez a kommented is úgy született, hogy nem is néztél utána a YouTubereknek, hanem csak úgy írtad, mert neked van egy elképzelésed arról, hogy ezek az emberek mit csinálnak és mennyi tehetségük lehet. Ezt szeretem, amikor valakit úgy ítélnek el, hogy nem is veszik ahhoz a fáradságot, hogy megnézzék, hogy ő most tulajdonképpen mit tett le az asztalra. Én már majdnem 3 éve vagyok benne ebben a témában, elég sok személyt ismerek YouTuberól és idővel ki tudtam szűrni, hogy kik azok, akik tényleg tehetségesek és megérdemlik a figyelmet. Az pedig, hogy abban méred a sztárságot, hogy ő most mennyi címlapra került vagy hányszor szóltak róla a hírek, nos...fogalomtévesztés.
Igen, valóban vannak olyan YouTuberek, akiknek nem érdemes lapot csinálni, mert nagyon kevés a feliratkozója és eléggé macerás lenne állandóan friss életrajzot biztosítani neki, de kapásból fel tudnék sorolni akár 15 olyan YouTubert, akik joggal szerepelhetnének az adatbázisban - és hogy a te kritériumaidnak is eleget tegyenek szegénykék, szerepeltek újságok címlapján, van, akinek saját könyve van/készülőben van, valaki zenél is vagy színésznek is állt.
Ó és hadd kérdezzem már meg, hogy a VV-sek mivel szereznek hírnevet? Azzal, hogy bemennek egy olyan műsorba, ahol nem tudom mennyi ideig bábként játszanak velük, kamerák előtt dugnak, lekamerázzák őket, amint zuhanyoznak vagy köpködik egymást? Utána persze a feneke alá tolnak nem tudom én hány forintot és egy lakást azért, mert nem csinált jóformán semmit, csak hülyét magából? Ezek a valakik?
Másrészről látszik, hogy ez a kommented is úgy született, hogy nem is néztél utána a YouTubereknek, hanem csak úgy írtad, mert neked van egy elképzelésed arról, hogy ezek az emberek mit csinálnak és mennyi tehetségük lehet. Ezt szeretem, amikor valakit úgy ítélnek el, hogy nem is veszik ahhoz a fáradságot, hogy megnézzék, hogy ő most tulajdonképpen mit tett le az asztalra. Én már majdnem 3 éve vagyok benne ebben a témában, elég sok személyt ismerek YouTuberól és idővel ki tudtam szűrni, hogy kik azok, akik tényleg tehetségesek és megérdemlik a figyelmet. Az pedig, hogy abban méred a sztárságot, hogy ő most mennyi címlapra került vagy hányszor szóltak róla a hírek, nos...fogalomtévesztés.
Igen, valóban vannak olyan YouTuberek, akiknek nem érdemes lapot csinálni, mert nagyon kevés a feliratkozója és eléggé macerás lenne állandóan friss életrajzot biztosítani neki, de kapásból fel tudnék sorolni akár 15 olyan YouTubert, akik joggal szerepelhetnének az adatbázisban - és hogy a te kritériumaidnak is eleget tegyenek szegénykék, szerepeltek újságok címlapján, van, akinek saját könyve van/készülőben van, valaki zenél is vagy színésznek is állt.
Akik színészkednek, zenélnek vagy műsort vezetnek, azoknak van is lapjuk. A híresség és az ismert emberek között is van különbség...
Félreérted, hogy ha azt hiszed, hogy valamire is tartom a vv-s szereplőket, mert a legtöbb, úgy is eltűnik.
Nem nekem és nem az én kritériumaimnak kell megfelelnie, hogy kinek lehet lapja, hanem a józan észnek. Ki dönti el, hogy melyik blogger vagy vlogger érdemel lapot? Én és a többség pl magasról tesz rá, hogy vki azt veszi fel és posztolja, ahogy játszik, sminkel, vagy az élet dolgairól filozofál vagy átverős videót készít. Mindenki mást követ és más érdekel, ebből kifolyólag jóskapistának is hagyni kellene, hogy adatlapja legyen, ha kiposztolja minden héten a csatornájára, ahogy lótrágyát lapátol az istállóban, mert mondjuk 2 ember erre gerjed? Azzal sem vagyunk előrébb, hogy kit hányan követnek, jól látszik ez a nézettségi adatokból, hogy olyan daloknak van rekord nézettségük, amik fabatkát sem érnek, míg az értékes és maradandó alkotások nem kapnak figyelmet.
Egy saját blog vagy videócsatorna pontosan kimeriti azt, amire kitalálták, ott követhető, elérhető és megtalálható. Minek ehhez sztár(?)adatlap? Minek 25 helyen úgyanazt megtalálni? Mindenki ismeri a legnagyobb ilyen megosztó oldalakat. Én sem fogok egy zenei videót keresgélni a neten, ha tudom, hogy a youtubeon úgy is ott van.
Idézet (Kmartin @ 2015.02.01. 21:41)
Sziasztok kedves moderátorok!
Szeretném elkérni Eljero Elia adatlapját,mert 2011 óta nem lett hozzá nyúlva.Köszi szépen!
Szeretném elkérni Eljero Elia adatlapját,mert 2011 óta nem lett hozzá nyúlva.Köszi szépen!
Utoljára mondom el neked, ahol nincs életrajz, ott írnod kell hozzá és úgy elkérni. Komolyan, mintha kínaiul beszélnék egy téglafalnak.
Idézet (sound of silence. @ 2015.02.02. 09:35)
Kedves moderátorok!
Nem tudom, hogy készíthetnék-e érte egy csomagot, ugyanis a Starity_Ezer_Alatt profilon van, és szívesen szerkeszteném. Ha esetleg igen, akkor a 70-es csomag b részét szeretném elvállalni.
Előre is köszönöm!
Nem tudom, hogy készíthetnék-e érte egy csomagot, ugyanis a Starity_Ezer_Alatt profilon van, és szívesen szerkeszteném. Ha esetleg igen, akkor a 70-es csomag b részét szeretném elvállalni.
Előre is köszönöm!
Egyelőre a 39. oldalon kiírt csomagokból és lapokból lehet válogatni, az 'akció' hogy kevesebb/kissebb csomagokért lehet megkapni őket kizárólag azokra vonatkozik. Ha elfogytak a csomagok, lesznek újak és visszaállunk az azóta lejárt 1000 alatti lapoknál a 10-12 lapos csomagokra. Az 'akció' azért van, hogy a régebb óta szerkesztő nélküli lapok is gazdára találjanak ezzel a könnyítéssel.
8 felhasználónak tetszik:
idone,
Angel,
Shenayla,
lucymharding,
kurrek,
duracell,
Darkness,
LovelyBarbaraPalvin
2015. február 03. 14:54
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline |
az a gond – nem csak jelen esetben, általánosságban véve az egész lap helyrehozogatással –, hogy például a sound of silence által kért Jamie Campbell Bowernek iszonyatosan sok rajongója van, nyílván nem egy ember tartana rá igényt, hiszen az előző szerkesztőjének a státuszából, profiljából levehető, hogy többen is próbálkoztak nála ez ügyben.
jómagam is hatalmas rajongója vagyok a szöszinek már vagy öt-hat éve biztosan, néha meg is fordultam a lapján, láttam, hogy esélytelen "megszerezni", és hagytam az egészet. nem tudtam, hogy nincs szerkesztője, nem figyeltem mindennap, ezért nem én kértem elsőnek, már lehetőségem se lehetne arra, hogy szerkesszem? igazságtalannak tartom, főleg, mivel ahogy ti, moderátorok, mi sem tudunk folyamatosan itt lenni, és azonnal ugrani – jelen esetben, amit kikerül a lista a választható lapokról.
tudom, hogy semmi beleszólásom nincs a dolgokba, de ilyen helyzetben nem lenne egyszerűbb visszahozni a régi pályázatos módszert, ahol az érdeklődő felek legalább egyenlő esélyekkel indulhatnának?
jómagam is hatalmas rajongója vagyok a szöszinek már vagy öt-hat éve biztosan, néha meg is fordultam a lapján, láttam, hogy esélytelen "megszerezni", és hagytam az egészet. nem tudtam, hogy nincs szerkesztője, nem figyeltem mindennap, ezért nem én kértem elsőnek, már lehetőségem se lehetne arra, hogy szerkesszem? igazságtalannak tartom, főleg, mivel ahogy ti, moderátorok, mi sem tudunk folyamatosan itt lenni, és azonnal ugrani – jelen esetben, amit kikerül a lista a választható lapokról.
tudom, hogy semmi beleszólásom nincs a dolgokba, de ilyen helyzetben nem lenne egyszerűbb visszahozni a régi pályázatos módszert, ahol az érdeklődő felek legalább egyenlő esélyekkel indulhatnának?
2015. február 03. 18:01
lucymharding |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.22. Hozzászólás: 1524 Csatolások: 14577 Azonosító: 229927 offline |
Kedves ToTo!
Elkészültem a lapcsomagommal, amit Frankie lapjáért vállaltam, így kérlek csatold őket Starity profilra.
Straub Dezső
Bach Szilvia
Váczi Eszter
Janikovszky Éva
Fülöp Zsigmond
Köszönöm szépen!
Elkészültem a lapcsomagommal, amit Frankie lapjáért vállaltam, így kérlek csatold őket Starity profilra.
Straub Dezső
Bach Szilvia
Váczi Eszter
Janikovszky Éva
Fülöp Zsigmond
Köszönöm szépen!
_ToTo_
2015. február 03. 20:55
kia08 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.03. Hozzászólás: 1897 Csatolások: 50334 Azonosító: 179313 offline |
Kérném Direction Rajongo6 felhasználóhoz csatolni Kelly Blatz adatlapját.
Előre is köszönjük!
Előre is köszönjük!
2 felhasználónak tetszik:
Direction Rajongo6,
_ToTo_
2015. február 04. 08:38
idoneTimmy Tim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.20. Hozzászólás: 25033 Csatolások: 2325857 Azonosító: 180890 offline |
Hali!
El szeretném kérni Emile Hirsch és Jack Huston adatlapját. Köszönöm
Jack Huston, születési nevén Jack Alexander Huston, 1982. december 7-én született Londonban, Angliában. Pályafutását 2004-ben kezdte a Spartacus című televíziós alkotással. Később olyan alkotásokban volt látható, mint a Hullócsillag, a Varázsgomba - Készen állsz a végső utazásra?, A kívülálló és az Alkonyat: Napfogyatkozás. 2010 és 2013 között ő volt Richard Harrow megformálója a Gengszterkorzó című sorozatban, 2014-ben pedig a The Great Fire című mini-sorozatban kapta meg King Charles II szerepét. 2016-ban Toby Kebbell és Morgan Freeman oldalán lesz látható a Ben-Hur című feldolgozásban.
El szeretném kérni Emile Hirsch és Jack Huston adatlapját. Köszönöm
Jack Huston, születési nevén Jack Alexander Huston, 1982. december 7-én született Londonban, Angliában. Pályafutását 2004-ben kezdte a Spartacus című televíziós alkotással. Később olyan alkotásokban volt látható, mint a Hullócsillag, a Varázsgomba - Készen állsz a végső utazásra?, A kívülálló és az Alkonyat: Napfogyatkozás. 2010 és 2013 között ő volt Richard Harrow megformálója a Gengszterkorzó című sorozatban, 2014-ben pedig a The Great Fire című mini-sorozatban kapta meg King Charles II szerepét. 2016-ban Toby Kebbell és Morgan Freeman oldalán lesz látható a Ben-Hur című feldolgozásban.
_ToTo_
2015. február 04. 11:53
AngelSt☆rlight™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.21. Hozzászólás: 2479 Csatolások: 3541 Azonosító: 120837 offline |
Sziasztok!
El szeretném kérni Clark Gregg lapját, amennyiben nem kérte el előttem már más, ill. ha csomagot kell érte vállalni, akkor az lenne a kérdésem, hogy még melyik válaszható?
Előre is köszönöm!
El szeretném kérni Clark Gregg lapját, amennyiben nem kérte el előttem már más, ill. ha csomagot kell érte vállalni, akkor az lenne a kérdésem, hogy még melyik válaszható?
Előre is köszönöm!
_ToTo_
2015. február 04. 16:47
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12520 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Idézet (itsjustme @ 2015.02.03. 14:54)
az a gond – nem csak jelen esetben, általánosságban véve az egész lap helyrehozogatással –, hogy például a sound of silence által kért Jamie Campbell Bowernek iszonyatosan sok rajongója van, nyílván nem egy ember tartana rá igényt, hiszen az előző szerkesztőjének a státuszából, profiljából levehető, hogy többen is próbálkoztak nála ez ügyben.
Semmivel sem kevesebb az esélye senkinek. Ha valaki szól, hogy xy 1000 alatti lapja lejárt (nem előre) és szeretné is megkapni, akkor azt felírom és átteszem az 1000 alatti profilra és jelzem a szerkesztőnek, hogy felírtam és a következő csomagoknál, ők már biztosan a kért lapért vállalhatnak csomagot. Ha én találok 1000 alatti lejárt lapot vagy valaki csak jelzi, hogy lejárt, de nem kell neki - akkor is megy az 1000 alatti profilra és bekerül a 'közösbe' így mindenkinek van lehetősége, esélye elkérni, amikor bekerül majd a választható 1000 alatti lapok listájába. Napokkal, de volt, hogy hetekkel előre jelzem mindig azt is, hogy mikor várhatóak az új csomagok és 1000 alatti lapok kiírása. Semmivel sem több vagy kevesebb az esély megkapni/megszerezni, mint egy pályázatnál. A páláyzatot vagy megnyered vagy nem, itt meg vagy te kéred elsőnek vagy nem. 1db lap van minden sztárnak, ha megfeszülök sem tudom odacsatolni 10 embernek, még, ha szeretném, akkor sem.
11 felhasználónak tetszik:
idone,
Shenayla,
lucymharding,
Angel,
Misuzu86,
Selz1992,
Beyla,
LovelyBarbaraPalvin,
Klauflau,
FruFruChan,
Bessie
2015. február 04. 22:44
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline |
Az ő Tom adatlapja jó régen nem volt szerkesztve.A szerkesztő is inaktív már 2013 óta.Pályáznék rá.
UI:A nálam lévő adatlapokat is hamarosan mind átnézem,csak ezen a héten még van pár vizsgám,így kis haladékot kérek.
UI:A nálam lévő adatlapokat is hamarosan mind átnézem,csak ezen a héten még van pár vizsgám,így kis haladékot kérek.
_ToTo_
2015. február 05. 15:29
Kedves moderátorok!
Legyetek szívesek átcsatolni hozzám Alexa Bliss lapját, ugyanis a jelenlegi szerkesztője nekem adta.
Köszönöm!
Legyetek szívesek átcsatolni hozzám Alexa Bliss lapját, ugyanis a jelenlegi szerkesztője nekem adta.
Köszönöm!
_ToTo_
Megtörte a csendet Liam Payne kisfiának édesanyja
Megtörte a csendet Liam Payne kisfiának édesanyja
Az énekes exét, Cheryl Cole-t sokkolták a történtek.
Megvan a toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Megvan a toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Kiderült, mi volt a szervezetében.
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Komoly gondokkal küzdött Liam Payne - nem véletlenül maradt tovább Argentínában
Komoly gondokkal küzdött Liam Payne - nem véletlenül maradt tovább Argentínában
Kiderült, miért maradt tovább az országban, mint először tervezte.
Nyilvánosságra hozták, milyen drogot fogyaszthatott Liam Payne a halála előtt
Nyilvánosságra hozták, milyen drogot fogyaszthatott Liam Payne a halála előtt
Szállodai alkalmazott ellen akarnak vádat emelni.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.