Starity

Adatlapos topik 2.

279 oldal 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2015. február 01. 16:20 #1121
lA-dONNA
lA-dONNA
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 2940
Csatolások: 110
Azonosító: 144776
Syasztok, majd ha valamelyik illetékes moderátornak lesz rá ideje, kérném szépen, hogy Lee Hi adatlapját csatolja át BenceWTF-nak, hozzám pedig Park Ji Min lapját, ugyanis cseréltünk smileeee.gif
Előre is nagyon szépen köszönjük meghajolo.gif
3 felhasználónak tetszik: Betti90, _ToTo_, Misuzu86
2015. február 01. 19:12 #1122
- törölt felhasználó -    
Sziasztok!
Szeretném elkérni az ő lapját, mert nincs szerkesztője!
Köszönöm előre is! smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: _ToTo_
2015. február 01. 21:00 #1123
- törölt felhasználó -    
Sziasztok

Szeretném az ő lapját a Starity profilra csatoltatni.Az övét pedig elkérni.
2015. február 01. 21:12 #1124
Sztárok Rajongói39
Sztárok Rajongói39
visszatérő vendég

StátuszAdatlapjaimat cserélem. Érdeklődni üzenetben.
Hozzászólás: 224
Csatolások: 13
Azonosító: 233836
Tudom, hogy fura de szeretném Direction Rajongo6-hoz Jay Hernandez lapját, mivel csak képet frisíteni akartam rajta de tudom, hogy felelős szerkesztő és ezért adtam át neki.. Valamint légyszí tegyétek hozzá Direction Rajongo6-hoz Connor Paolo , Gondi Helén és Nolan Sotillo lapját.
1 felhasználónak tetszik: Direction Rajongo6
2015. február 01. 21:34 #1125
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15796
Csatolások: 67786
Azonosító: 27941
Ezek a VV-s "celebecskék" sem azért vannak jóváhagyva, mert mi annyira szeretjük őket. Annyira imádják, vagy utálják őket egyesek, hogy rendszerint a legolvasottabb cikkek sokszor róluk szólnak, szóltak. Igazság szerint annyiféle lapot küldenek be, hogy muszáj szortírozni. Jelenleg szinte már mindenféle együttes tagjáról (dobos, háttérénekes), táncosról, különböző foglalkozású emberekről érkeznek be lapok naponta. Jelenleg így is 17 ezer feletti sztáradatlappal rendelkezik az oldal, és ez csak nőni fog. Így is lehetetlen, hogy minden egyes lapnak gazdája legyen. Sokszor úgy hoznak létre lapokat, hogy nem gondolnak bele, tudják-e frissíteni 6 havonta? Vagy hogy életrajzot tudnak hozzá írni? Ha rájönnek, hogy ezek nem megoldhatóak, lemondanak róluk. Ez egy ördögi kör, így megy ez már évek óta. Persze nem mindenkinél, de sokszor tényleg megfigyelhető ez a rendszer.

Idézet (Kazuo @ 2015.02.01. 10:02)
kapásból fel tudnék sorolni akár 15 olyan YouTubert, akik joggal szerepelhetnének az adatbázisban - és hogy a te kritériumaidnak is eleget tegyenek szegénykék, szerepeltek újságok címlapján, van, akinek saját könyve van/készülőben van, valaki zenél is vagy színésznek is állt.

Aki olyan egyéb dolgokat csinál, ami megfelel az itteni kritériumoknak, pl. van hivatalos klipje, albuma, a könyve ismert népszerű, esetleg színész, és emellett Youtuber, azt valószínűleg el fogjuk fogadni. wink.gif
9 felhasználónak tetszik: idone, Darkness, Beyla, JBT1, _ToTo_, Misuzu86, Shenayla, N.k, LovelyBarbaraPalvin
2015. február 01. 21:41 #1126
Kmartin
Kmartin
új tag
Hozzászólás: 40
Csatolások: 0
Azonosító: 216512
Sziasztok kedves moderátorok!
Szeretném elkérni Eljero Elia adatlapját,mert 2011 óta nem lett hozzá nyúlva.Köszi szépen!
2015. február 02. 09:35 #1127
- törölt felhasználó -    
Kedves moderátorok!
Nem tudom, hogy készíthetnék-e érte egy csomagot, ugyanis a Starity_Ezer_Alatt profilon van, és szívesen szerkeszteném. Ha esetleg igen, akkor a 70-es csomag b részét szeretném elvállalni.
Előre is köszönöm!
2015. február 02. 18:05 #1128
Direction Rajongo6
Direction Rajongo6
Őszinte Egyéniség.

StátuszStrip That Down lázban égek annyira szeretem ezt a számot Liam Payne-től.
Hozzászólás: 2150
Csatolások: 666
Azonosító: 218747
Légyszíves tegyétek át Selz1992-höz Brant Daugherty lapját, hozzám pedig Nagy Ricsi lapját, mivel cseréltünk.
Nagyon köszi előre is.
2 felhasználónak tetszik: Selz1992, _ToTo_
2015. február 02. 20:43 #1129
lucymharding
lucymharding
Hozzászólás: 1524
Csatolások: 14577
Azonosító: 229927
Kedves ToTo!
Kérlek őt és őt csatold hozzám, mert valamiért lemaradtak.
Őt pedig kérlek csatold Direction Rajongo6-hoz, mert neki adtam.
Köszönöm szépen! meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: Direction Rajongo6
2015. február 03. 12:21 #1130
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 19 éve...
Hozzászólás: 12520
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Idézet (Wiaa @ 2015.01.31. 22:09)
Kedves Moderátorok megkaphatom Kate Upton lapját ugyanis egy hete írtam ezzel kapcsolatban hogy nem friss de akkor még 2-3 nap híján nem járt le. Azt írták hogy írjak miután lejárt. Most hogy lejárt esetleg megkaphatom?

Erről sajnos lemaradtál, mert közben a lejárat másnapján már elkérték.

Idézet (Kazuo @ 2015.02.01. 10:02)
Csak az a baj, hogy van különbség celeb és híresség közt, mert amíg egy celeb azzal kerül a címlapra, hogy különböző botrányokat csap, addig egy híresség a tehetségének köszönhetően kerül be egy nevesebb beszélgetőműsorba. Ha pedig a VV-seket többre értékelik egyesek, mint ezeket a YouTubereket, akkor omg, jobban már nem is veszthettem volna egy a hitemet az emberiségben - és ezt nem azért írom, mert YouTuberekről van szó, ha más lenne az adott téma, ugyanígy vélekednék. Maradjunk annyiban, hogy van olyan közöttük, aki már 2005-2006 óta tevékenykedik a YouTubeon és egy ilyen jellegű személyt egy lapon emlegetni egy VV-sel merő tiszteletlenség. Másrészről meg sok YouTuber már évek óta ismert, míg a kis VV-sek egy évig ismertek, mert nyomja őket a magyar média orrvérzésik, kivesézik a múltját, a magyarok meg jókat nevetgélnek rajtuk és utána mennek a süllyesztőbe. Ha szerinted ilyen személyek nagyobb prioritást élveznek, akkor finoman szólva eléggé szomorú. 
Ó és hadd kérdezzem már meg, hogy a VV-sek mivel szereznek hírnevet? Azzal, hogy bemennek egy olyan műsorba, ahol nem tudom mennyi ideig bábként játszanak velük, kamerák előtt dugnak, lekamerázzák őket, amint zuhanyoznak vagy köpködik egymást? Utána persze a feneke alá tolnak nem tudom én hány forintot és egy lakást azért, mert nem csinált jóformán semmit, csak hülyét magából? Ezek a valakik?
Másrészről látszik, hogy ez a kommented is úgy született, hogy nem is néztél utána a YouTubereknek, hanem csak úgy írtad, mert neked van egy elképzelésed arról, hogy ezek az emberek mit csinálnak és mennyi tehetségük lehet. Ezt szeretem, amikor valakit úgy ítélnek el, hogy nem is veszik ahhoz a fáradságot, hogy megnézzék, hogy ő most tulajdonképpen mit tett le az asztalra. Én már majdnem 3 éve vagyok benne ebben a témában, elég sok személyt ismerek YouTuberól és idővel ki tudtam szűrni, hogy kik azok, akik tényleg tehetségesek és megérdemlik a figyelmet. Az pedig, hogy abban méred a sztárságot, hogy ő most mennyi címlapra került vagy hányszor szóltak róla a hírek, nos...fogalomtévesztés. 
Igen, valóban vannak olyan YouTuberek, akiknek nem érdemes lapot csinálni, mert nagyon kevés a feliratkozója és eléggé macerás lenne állandóan friss életrajzot biztosítani neki, de kapásból fel tudnék sorolni akár 15 olyan YouTubert, akik joggal szerepelhetnének az adatbázisban - és hogy a te kritériumaidnak is eleget tegyenek szegénykék, szerepeltek újságok címlapján, van, akinek saját könyve van/készülőben van, valaki zenél is vagy színésznek is állt.

Akik színészkednek, zenélnek vagy műsort vezetnek, azoknak van is lapjuk. A híresség és az ismert emberek között is van különbség...

Félreérted, hogy ha azt hiszed, hogy valamire is tartom a vv-s szereplőket, mert a legtöbb, úgy is eltűnik.
Nem nekem és nem az én kritériumaimnak kell megfelelnie, hogy kinek lehet lapja, hanem a józan észnek. Ki dönti el, hogy melyik blogger vagy vlogger érdemel lapot? Én és a többség pl magasról tesz rá, hogy vki azt veszi fel és posztolja, ahogy játszik, sminkel, vagy az élet dolgairól filozofál vagy átverős videót készít. Mindenki mást követ és más érdekel, ebből kifolyólag jóskapistának is hagyni kellene, hogy adatlapja legyen, ha kiposztolja minden héten a csatornájára, ahogy lótrágyát lapátol az istállóban, mert mondjuk 2 ember erre gerjed? Azzal sem vagyunk előrébb, hogy kit hányan követnek, jól látszik ez a nézettségi adatokból, hogy olyan daloknak van rekord nézettségük, amik fabatkát sem érnek, míg az értékes és maradandó alkotások nem kapnak figyelmet.

Egy saját blog vagy videócsatorna pontosan kimeriti azt, amire kitalálták, ott követhető, elérhető és megtalálható. Minek ehhez sztár(?)adatlap? Minek 25 helyen úgyanazt megtalálni? Mindenki ismeri a legnagyobb ilyen megosztó oldalakat. Én sem fogok egy zenei videót keresgélni a neten, ha tudom, hogy a youtubeon úgy is ott van.

Idézet (Kmartin @ 2015.02.01. 21:41)
Sziasztok kedves moderátorok!
Szeretném elkérni Eljero Elia adatlapját,mert 2011 óta nem lett hozzá nyúlva.Köszi szépen!

Utoljára mondom el neked, ahol nincs életrajz, ott írnod kell hozzá és úgy elkérni. Komolyan, mintha kínaiul beszélnék egy téglafalnak.

Idézet (sound of silence. @ 2015.02.02. 09:35)
Kedves moderátorok!
Nem tudom, hogy készíthetnék-e érte egy csomagot, ugyanis a Starity_Ezer_Alatt profilon van, és szívesen szerkeszteném. Ha esetleg igen, akkor a 70-es csomag b részét szeretném elvállalni.
Előre is köszönöm!

Egyelőre a 39. oldalon kiírt csomagokból és lapokból lehet válogatni, az 'akció' hogy kevesebb/kissebb csomagokért lehet megkapni őket kizárólag azokra vonatkozik. Ha elfogytak a csomagok, lesznek újak és visszaállunk az azóta lejárt 1000 alatti lapoknál a 10-12 lapos csomagokra. Az 'akció' azért van, hogy a régebb óta szerkesztő nélküli lapok is gazdára találjanak ezzel a könnyítéssel.
8 felhasználónak tetszik: idone, Angel, Shenayla, lucymharding, kurrek, duracell, Darkness, LovelyBarbaraPalvin
2015. február 03. 14:54 #1131
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Hozzászólás: 6609
Csatolások: 1000
Azonosító: 172899
az a gond – nem csak jelen esetben, általánosságban véve az egész lap helyrehozogatással –, hogy például a sound of silence által kért Jamie Campbell Bowernek iszonyatosan sok rajongója van, nyílván nem egy ember tartana rá igényt, hiszen az előző szerkesztőjének a státuszából, profiljából levehető, hogy többen is próbálkoztak nála ez ügyben.

jómagam is hatalmas rajongója vagyok a szöszinek már vagy öt-hat éve biztosan, néha meg is fordultam a lapján, láttam, hogy esélytelen "megszerezni", és hagytam az egészet. nem tudtam, hogy nincs szerkesztője, nem figyeltem mindennap, ezért nem én kértem elsőnek, már lehetőségem se lehetne arra, hogy szerkesszem? igazságtalannak tartom, főleg, mivel ahogy ti, moderátorok, mi sem tudunk folyamatosan itt lenni, és azonnal ugrani – jelen esetben, amit kikerül a lista a választható lapokról.

tudom, hogy semmi beleszólásom nincs a dolgokba, de ilyen helyzetben nem lenne egyszerűbb visszahozni a régi pályázatos módszert, ahol az érdeklődő felek legalább egyenlő esélyekkel indulhatnának?
14 felhasználónak tetszik: szavy, lA-dONNA, Shenayla, lucymharding, Szandi0820, kurrek, duracell, demili, Darkness, Misuzu86, Angel, JBT1, Bessie, AFCfan
2015. február 03. 18:01 #1132
lucymharding
lucymharding
Hozzászólás: 1524
Csatolások: 14577
Azonosító: 229927
Kedves ToTo!
Elkészültem a lapcsomagommal, amit Frankie lapjáért vállaltam, így kérlek csatold őket Starity profilra.
Straub Dezső
Bach Szilvia
Váczi Eszter
Janikovszky Éva
Fülöp Zsigmond
Köszönöm szépen! meghajolo.gif
2015. február 03. 20:55 #1133
kia08
kia08
Hozzászólás: 1897
Csatolások: 50334
Azonosító: 179313
Kérném Direction Rajongo6 felhasználóhoz csatolni Kelly Blatz adatlapját.
Előre is köszönjük! meghajolo.gif
2 felhasználónak tetszik: Direction Rajongo6, _ToTo_
2015. február 04. 08:38 #1134
idone
idone
Timmy Tim

Státusz#retiredpersonality
Hozzászólás: 25033
Csatolások: 2325857
Azonosító: 180890
Hali!

El szeretném kérni Emile Hirsch és Jack Huston adatlapját. Köszönöm meghajolo.gif

Jack Huston, születési nevén Jack Alexander Huston, 1982. december 7-én született Londonban, Angliában. Pályafutását 2004-ben kezdte a Spartacus című televíziós alkotással. Később olyan alkotásokban volt látható, mint a Hullócsillag, a Varázsgomba - Készen állsz a végső utazásra?, A kívülálló és az Alkonyat: Napfogyatkozás. 2010 és 2013 között ő volt Richard Harrow megformálója a Gengszterkorzó című sorozatban, 2014-ben pedig a The Great Fire című mini-sorozatban kapta meg King Charles II szerepét. 2016-ban Toby Kebbell és Morgan Freeman oldalán lesz látható a Ben-Hur című feldolgozásban.
2015. február 04. 11:53 #1135
Angel
Angel
St☆rlight™

Státusz'This is all I ever wanted for you, Will. For both of us.'
Hozzászólás: 2479
Csatolások: 3541
Azonosító: 120837
Sziasztok!

El szeretném kérni Clark Gregg lapját, amennyiben nem kérte el előttem már más, ill. ha csomagot kell érte vállalni, akkor az lenne a kérdésem, hogy még melyik válaszható? smileeee.gif

Előre is köszönöm! meghajolo.gif
2015. február 04. 16:47 #1136
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 19 éve...
Hozzászólás: 12520
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Idézet (itsjustme @ 2015.02.03. 14:54)
az a gond – nem csak jelen esetben, általánosságban véve az egész lap helyrehozogatással –, hogy például a sound of silence által kért Jamie Campbell Bowernek iszonyatosan sok rajongója van, nyílván nem egy ember tartana rá igényt, hiszen az előző szerkesztőjének a státuszából, profiljából levehető, hogy többen is próbálkoztak nála ez ügyben. 
jómagam is hatalmas rajongója vagyok a szöszinek már vagy öt-hat éve biztosan, néha meg is fordultam a lapján, láttam, hogy esélytelen "megszerezni", és hagytam az egészet. nem tudtam, hogy nincs szerkesztője, nem figyeltem mindennap, ezért nem én kértem elsőnek, már lehetőségem se lehetne arra, hogy szerkesszem? igazságtalannak tartom, főleg, mivel ahogy ti, moderátorok, mi sem tudunk folyamatosan itt lenni, és azonnal ugrani – jelen esetben, amit kikerül a lista a választható lapokról. 
tudom, hogy semmi beleszólásom nincs a dolgokba, de ilyen helyzetben nem lenne egyszerűbb visszahozni a régi pályázatos módszert, ahol az érdeklődő felek legalább egyenlő esélyekkel indulhatnának?

Semmivel sem kevesebb az esélye senkinek. Ha valaki szól, hogy xy 1000 alatti lapja lejárt (nem előre) és szeretné is megkapni, akkor azt felírom és átteszem az 1000 alatti profilra és jelzem a szerkesztőnek, hogy felírtam és a következő csomagoknál, ők már biztosan a kért lapért vállalhatnak csomagot. Ha én találok 1000 alatti lejárt lapot vagy valaki csak jelzi, hogy lejárt, de nem kell neki - akkor is megy az 1000 alatti profilra és bekerül a 'közösbe' így mindenkinek van lehetősége, esélye elkérni, amikor bekerül majd a választható 1000 alatti lapok listájába. Napokkal, de volt, hogy hetekkel előre jelzem mindig azt is, hogy mikor várhatóak az új csomagok és 1000 alatti lapok kiírása. Semmivel sem több vagy kevesebb az esély megkapni/megszerezni, mint egy pályázatnál. A páláyzatot vagy megnyered vagy nem, itt meg vagy te kéred elsőnek vagy nem. 1db lap van minden sztárnak, ha megfeszülök sem tudom odacsatolni 10 embernek, még, ha szeretném, akkor sem.
11 felhasználónak tetszik: idone, Shenayla, lucymharding, Angel, Misuzu86, Selz1992, Beyla, LovelyBarbaraPalvin, Klauflau, FruFruChan, Bessie
2015. február 04. 21:07 #1137
Sugarbird
Sugarbird
Hozzászólás: 11153
Csatolások: 120184
Azonosító: 67006
Sziasztok! Szeretnék jelentkezni Laura Sanchéz adatlapjára.
2015. február 04. 22:44 #1138
N.k
N.k
[tau'ri]

StátuszWitcher ♥️
Hozzászólás: 3344
Csatolások: 111
Azonosító: 74720
Az ő Tom adatlapja jó régen nem volt szerkesztve.A szerkesztő is inaktív már 2013 óta.Pályáznék rá.

UI:A nálam lévő adatlapokat is hamarosan mind átnézem,csak ezen a héten még van pár vizsgám,így kis haladékot kérek. smileeee.gif
2015. február 05. 13:52 #1139
- törölt felhasználó -    
Sziasztok

Szeretném elkérni Géraldine Zivic lapját,mert nincs szerkesztője.Előre is kszönöm.
2015. február 05. 15:29 #1140
- törölt felhasználó -    
Kedves moderátorok!
Legyetek szívesek átcsatolni hozzám Alexa Bliss lapját, ugyanis a jelenlegi szerkesztője nekem adta.
Köszönöm!
279 oldal 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!