Sziasztok!
Kérlek a következő lapokat helyezzétek át hozzájuk, mert nekik adtam. Előre is köszönöm.
RockerLány - Laurie Holden
Lady Suzy - Jaimie Alexander
RuthUribe - Ki Hong Lee és Billy Unger
awwparadise - Jason Isaacs
NutellaHoney - Amber Riley
Adatlapos topik 2.
2015. március 31. 19:58
Niki0718Kilencedik év...... |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.16. Hozzászólás: 3955 Csatolások: 63254 Azonosító: 236119 offline |
Sziasztok!
El szeretném kérni az ő : http://starity.hu/sztarok/gem/
adatlapját a starity profilról. 7 hónapja nem volt frissítve és az életrajza sincs teljesen kész.
Köszönöm
El szeretném kérni az ő : http://starity.hu/sztarok/gem/
adatlapját a starity profilról. 7 hónapja nem volt frissítve és az életrajza sincs teljesen kész.
Köszönöm
1 felhasználónak tetszik:
_ToTo_
2015. március 31. 23:37
Misuzu86동방신기 사랑해요 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 1253 Csatolások: 28 Azonosító: 204515 offline |
Kedves moderátorok. Március 5.-é írtam levelet Godfrey Gao lapjának jelenlegi szerkesztőjének, aki február közepe óta nem lépett fel. Azt szeretném kérdezni, hogy elkérhetném-e a lapot, mert elég régi az utolsó információ benne, hiszen már 2015-ös sorozata is van. Elnézést kérek, hogy a szerkesztője "háta mögött" kérem el! És előre is köszönöm válaszotokat!
_ToTo_
2015. április 01. 10:25
ShenaylaSheyka |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 3667 Csatolások: 40063 Azonosító: 158683 offline |
Elore szeretnék elnézést kérni, amiért olyan lapot kérek el amit nemrég én csatoltattam Starity profilra, de az életrajzában át kell javítani 1-2 dolgot. Szoval kérlek csatoljátok vissza hozzám Iván lapját.
Koszonom!
Koszonom!
2015. április 01. 13:54
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12520 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Idézet (Niki0718 @ 2015.03.23. 19:06)
Sziasztok !
Im Ju Hwan adatlapjáról törölnétek az Im Ju Hwan - Cosmopolitan April 2015 című fórumtémámat? Köszönöm szépen
Im Ju Hwan adatlapjáról törölnétek az Im Ju Hwan - Cosmopolitan April 2015 című fórumtémámat? Köszönöm szépen
Mibaj vele? Miért kellene törölni?
Idézet (awwparadise @ 2015.03.26. 13:40)
Kedevs moderátorok/Toto!
Hát szóval, én már nem tudom, hogy itt mi van, de látom elkértek már jópáran előre lapokat lapberendezés céljából és akkor hát én is elszeretnék kérni, hogy ha lehet. Nem tudom, hogy elkérték-e Jamie Campbell Bower lapját már vagy nem, de ha lehet én őt kérném el, ha pedig nem, akkor Eminem lapját. Ha esetleg mindkettő foglalt lenne már, akkor valaki jelezze, de én nem láttam sehol, hogy elkérték volna...
Előre is köszönöm!
Hát szóval, én már nem tudom, hogy itt mi van, de látom elkértek már jópáran előre lapokat lapberendezés céljából és akkor hát én is elszeretnék kérni, hogy ha lehet. Nem tudom, hogy elkérték-e Jamie Campbell Bower lapját már vagy nem, de ha lehet én őt kérném el, ha pedig nem, akkor Eminem lapját. Ha esetleg mindkettő foglalt lenne már, akkor valaki jelezze, de én nem láttam sehol, hogy elkérték volna...
Előre is köszönöm!
Nembaj, hiába kéregetnek, nemlesz figyelembe véve. Mindenki egyenlő eséllyel választhat majd az 1000 alatti lapokból, ha meglesznek az új csomagok. Kivételt képeznek azok a lapok, amelyeket jelezték nekem, hogy lejárnak és majd szeretnék megkapni, ha elkészülnek az új csomagok.
Ez sincs másként, mint amikor 1000 feletti lapokat kér vki. Ha lejárt és kéri, akkor megkapja. Annyi a különbség, hogy most meg kell várnotok az új csomagokat is mellé. A többi 1000 alatti lap, melyet én gyűjtöttem össze, mert lejártak, az megy a közösbe, ahonnan egyformán választhat mindenki, aki részt vesz benne - akkor, ha elkészültek az új csomagok. Ezeket hiába kéritek előre, nem fogom/tudom figyelembe venni.
Idézet (Metalchild @ 2015.03.27. 07:17)
Szia!
Ezeket a sztárokat megkaphatom?
Agnetha Fältskog
Gyurta Gergely
Kulka János
Köszi
Ezeket a sztárokat megkaphatom?
Agnetha Fältskog
Gyurta Gergely
Kulka János
Köszi
Persze, miután a nálad lévő lapot vagy lapokat is kitöltötted és nem állnak üresen.
Idézet (healy. @ 2015.03.27. 15:03)
Szia!
Régebben én már jeleztem Jamie lapját, akkor viszont még nem lehetett érte csomagot vállalni. Idő közben azonban az a profilom törlésre került. Azt nem tudom, hogy még tehetnék-e érte rendbe lapokat, de ha nem, az sem gond.
Régebben én már jeleztem Jamie lapját, akkor viszont még nem lehetett érte csomagot vállalni. Idő közben azonban az a profilom törlésre került. Azt nem tudom, hogy még tehetnék-e érte rendbe lapokat, de ha nem, az sem gond.
Igen, fel vagy írva, hiszen te találtad, hogy lejárt. Neked majd csak csomagot kell választani.
Idézet (pezzie @ 2015.03.27. 15:21)
Kedves _ToTo_ !
Az lenne a kérdésem, hogy Justin Bieber adatlapjáért lehet-e csomagot vállalni majd a későbbiekben. Ugyanis a Te lapjaid között van, viszont előttem néhány hozzászólással Ed Westwick adatlapját is elkérték, ami szintén Nálad van. Ha nem lehet, akkor elnézést, de gondoltam, megkérdezem.
Az lenne a kérdésem, hogy Justin Bieber adatlapjáért lehet-e csomagot vállalni majd a későbbiekben. Ugyanis a Te lapjaid között van, viszont előttem néhány hozzászólással Ed Westwick adatlapját is elkérték, ami szintén Nálad van. Ha nem lehet, akkor elnézést, de gondoltam, megkérdezem.
Lehet majd, terveim szerint jövő hét végére összeállnak az új csomagok és az 1000 alatti lista is, de ahogy fentebb írtam, előre nem lehet, csak azoknak, akik a lejáratkor kérték a lapokat. Amiket én gyűjtöttem (pl Bieber lapja), azok közül majd bárki választhat.
Idézet (beanie @ 2015.03.28. 17:29)
Sziasztok!
Elkérhetném az Ő lapját? Mivel egyáltalán nincs életrajza...
Elkérhetném az Ő lapját? Mivel egyáltalán nincs életrajza...
Ilyenkor írni kellene hozzá és azzal együtt lehet elkérni.
Idézet (flóranekem8 @ 2015.03.28. 22:53)
Srácok, elnézést a már-már szégyellni való tájékozatlanságomért, de pár órája rákerestem az ő a lapjára, és kíváncsiságból rákattintottam a "szerkesztem" gombra. Megijedtem, hogy most mi van, mert azt hittem nem lehet majd rögtön szerkeszteni az egész lapot, de végül írogattam pár dolgot az életrajzához, próbáltam rendezetté varázsolni a dolgokat... A kérdésem az, hogy akkor most az ő lapját már 100%-osan én szerkesztem addig, amíg nem teszitek át a szerkesztési jogot máshoz?
Még egyszer bocsánat!
Még egyszer bocsánat!
Igen, a tied. arra ügyelj, hogy 6 havonta legalább egyszer lásd el friss információkkal a lapot, ha nem teszed, akkor jön az, hogy elkérhetik. További tudnivalókat a topik legelején találsz.
Idézet (Hala Real Madrid @ 2015.03.29. 21:21)
Szia nem veszem sértésnek és köszi javítani fogom Még egyszer köszi
Akkor légyszíves csináld is meg őket, ha már ilyen szépen összeszedték neked, mert ellenőrizni fogom. És valóban jobb lenne 1-2 mondatnál többet írni a lapokra is.
Idézet (NutellaHoney @ 2015.03.31. 10:08)
Továbbra is Justin Timberlake lapja iránt érdeklődnék a moderátoroknál, hogy készül-e érte a csomag,vagy van-e már érdeklődő.
Neked van felírva, te találtad amikor lejárt, majd csak csomagot kell választanod, ha meglesznek.
Ők vannak biztosan felírva, hiszen ezeket a lejárt lapokat ők találták és kérték:
Selz 1992 - Miranda Cosgrove
healy. - Jamie Campbell Scott
Idone - Natalie Horler
duracell - James McAvoy
LeerdammerGirl - Cariba Heine
Glorita - Kat DeLuna
NutellaHoney - Justin Timberlake
lucymharding - Britney Spears
Carries - Jennifer Morrison
Pique - Eminem
Illetve még néhány lapért van készülőben csomag, de a többi az választható lesz majd bárki számára.
Lesz néhány 1000 feletti lap is, amelyek 1-2 db lap rendbetételéért lehet majd megkapni, ilyet már most is találtok a profilomon.
13 felhasználónak tetszik:
LeerdammerGirl,
Pocok2001,
Lindsay019,
Misuzu86,
Selz1992,
healy.,
lucymharding,
Shenayla,
Darkness,
kurrek,
idone,
Pique,
duracell
2015. április 01. 14:01
Niki0718Kilencedik év...... |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.16. Hozzászólás: 3955 Csatolások: 63254 Azonosító: 236119 offline |
Szia !!
Azért kellene törölni Im Ju Hwan Cosmopolitan 2015 témámat mert véletlenül olyan képeket töltöttem fel, amiken nem ő szerepel.
Azért kellene törölni Im Ju Hwan Cosmopolitan 2015 témámat mert véletlenül olyan képeket töltöttem fel, amiken nem ő szerepel.
_ToTo_
2015. április 01. 15:33
Köszönöm szépen a csatolásokat! El is készültem velük.
2015. április 01. 18:50
awwparadiseHalf-Blood Princess ♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.14. Hozzászólás: 2890 Csatolások: 222 Azonosító: 231501 offline |
Idézet (_ToTo_ @ 2015.04.01. 13:54)
Nembaj, hiába kéregetnek, nemlesz figyelembe véve. Mindenki egyenlő eséllyel választhat majd az 1000 alatti lapokból, ha meglesznek az új csomagok. Kivételt képeznek azok a lapok, amelyeket jelezték nekem, hogy lejárnak és majd szeretnék megkapni, ha elkészülnek az új csomagok.
Ez sincs másként, mint amikor 1000 feletti lapokat kér vki. Ha lejárt és kéri, akkor megkapja. Annyi a különbség, hogy most meg kell várnotok az új csomagokat is mellé. A többi 1000 alatti lap, melyet én gyűjtöttem össze, mert lejártak, az megy a közösbe, ahonnan egyformán választhat mindenki, aki részt vesz benne - akkor, ha elkészültek az új csomagok. Ezeket hiába kéritek előre, nem fogom/tudom figyelembe venni.
Szóval akkor ha találtam egy lejárt lapot, mint pl ez (a szerkesztője kiemelt tag, de nem volt több mint 1 éve frissítve), akkor elkérhetem előre lapcsomagért...? Vagy inkább kellene szóljak a szerkesztőjének, hogy frissítse?
2015. április 02. 09:36
kurrekღ Emton ღ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 6362 Csatolások: 23371 Azonosító: 138617 offline |
Ők vannak biztosan felírva, hiszen ezeket a lejárt lapokat ők találták és kérték:
Idone - Natalie Horler
duracell - James McAvoy
Glorita - Kat DeLuna
Shenayla - Mercedes Lambre
Pique - Eminem
Illetve még néhány lapért van készülőben csomag, de a többi az választható lesz majd bárki számára.
Lesz néhány 1000 feletti lap is, amelyek 1-2 db lap rendbetételéért lehet majd megkapni, ilyet már most is találtok a profilomon.
Idone - Natalie Horler
duracell - James McAvoy
Glorita - Kat DeLuna
Shenayla - Mercedes Lambre
Pique - Eminem
Kedves ToTo!
Engem az érdekelne, hogy Avril lapja is a megszerezhetőek közé tartozik-e, ugyanis engem érdekelne!
Előre is köszönöm a választ!
2015. április 02. 11:39
Hailey Rhode Baldwin 1996. november 22-én született az arizonai Tucsonban. Amerikai mondel, 2013-ban kezdett el modellkedni és jelenleg a FORD models valamint a Storm models London ügynökségeknél dolgozik, emellett olyan magazinok címlapján szerepelt már, mint a Love, a Tatler, a Jalouse és a L'OfficielNL. Ő is a Baldwin család egyik tagja, édesapja Stephen Baldwin színész, nagybátya pedig Alec Baldwin. Hailey remek kapcsolatot ápol a Kardashian családdal, valamint Kendall és Kiley Jennert tartja legjobb barátainak. Rengetegszer hozták már szóba a kanadai énekessel, Justin Bieberrel, viszont, mint kiderült csupán jó barátok. Hailey jelenleg Los Angelesben él.
_ToTo_
2015. április 02. 14:05
Idézet (awwparadise @ 2015.04.01. 18:50)
Szóval akkor ha találtam egy lejárt lapot, mint pl ez (a szerkesztője kiemelt tag, de nem volt több mint 1 éve frissítve), akkor elkérhetem előre lapcsomagért...? Vagy inkább kellene szóljak a szerkesztőjének, hogy frissítse?
Ez engem is érdekelne, ugyanis a fent említett kiemelt tagnál van több lejárt lap is, én például Leonardo DiCaprio vagy Johnny Depp adatlapjáért nagyon szívesen vállanék csomagot. Kérdés, hogy lehet-e ?
awwparadise
2015. április 02. 14:09
TrixiYuukiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.17. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 240473 offline |
_ToTo_
2015. április 02. 14:35
Kim Hyun-Ahvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.14. Hozzászólás: 367 Csatolások: 6 Azonosító: 241421 offline |
Sziasztok! Ha még nincs lefoglalva, akkor elszeretném kérhetném ezt az adatlapot a staritytól: https://starity.hu/sztarok/ha-joon-young/
_ToTo_
2015. április 02. 15:07
Sziasztok!
Szeretném ha ezzeket a lapokat a Starity oldalra csatolnátok.
Amber Marshall
Hargitai Bea
Sussan Coffey
Köszönöm .
PS: Kérlek,csatoljátok hozzá Coco Jones lapját köszönöm.
Szeretném ha ezzeket a lapokat a Starity oldalra csatolnátok.
Amber Marshall
Hargitai Bea
Sussan Coffey
Köszönöm .
PS: Kérlek,csatoljátok hozzá Coco Jones lapját köszönöm.
2 felhasználónak tetszik:
Direction Rajongo6,
_ToTo_
2015. április 02. 15:25
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline |
Sziasztok, szeretném elkérni Agnetha Faltskog lapját, ha lehet, mert látom h a starity profilra került
_ToTo_
2015. április 02. 18:22
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9304 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 offline |
Szeretném őt elkérni, nincs se szerkesztője, se életrajza.
Nile Gregory Rodgers amerikai zenész, producer és gitáros, a Chic szólógitárosa és egyik alapító tagja, 1952. szeptember 19-én született New Yorkban.
Heroinfüggő beat szülők gyermeke.
Karrierjét még tinédzserkorában kezdte gitárosként a Joe Raposo által vezetett Sesame Street bandában kezdte, majd olyan legendás R&B sztárok mellett lépett fel a világhírű Apollo Theater-ben, mint Screamin' Jay Hawkins, Maxine Brown, Aretha Franklin, Ben E. King, Betty Wright, Earl Lewis and the Channels, vagy a Parliament Funkadelic. Ugyanekkor tagja volt a Fekete Párducok harlemi csoportjának - ma is közeli barátja több Párducnak, például Professor Jamal Joseph-nek.
Nile Gregory Rodgers amerikai zenész, producer és gitáros, a Chic szólógitárosa és egyik alapító tagja, 1952. szeptember 19-én született New Yorkban.
Heroinfüggő beat szülők gyermeke.
Karrierjét még tinédzserkorában kezdte gitárosként a Joe Raposo által vezetett Sesame Street bandában kezdte, majd olyan legendás R&B sztárok mellett lépett fel a világhírű Apollo Theater-ben, mint Screamin' Jay Hawkins, Maxine Brown, Aretha Franklin, Ben E. King, Betty Wright, Earl Lewis and the Channels, vagy a Parliament Funkadelic. Ugyanekkor tagja volt a Fekete Párducok harlemi csoportjának - ma is közeli barátja több Párducnak, például Professor Jamal Joseph-nek.
_ToTo_
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Családon belüli erőszak áldozata volt.
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
Az énekesnőt nagyon szíven ütötte.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.