10 megoldatlan rejtély
2014. október 25. 19:50
|
|
LadyRekavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.03. Hozzászólás: 471 Csatolások: 17 Azonosító: 142444 offline
|
A szépségversenyes kislány halálát olvasva kirázott a hideg. Persze a többi sem szebb, de érdekes mindegyik. És teljesen megértem, hogy a kapitányság vezére, aki nem jött rá Hasfelmetsző Jack kilétére, lemondott. Hihetetlen, hogy sosem fejtették meg.
2014. október 26. 09:52
Wow ez aztan erdekes cikk es ezekkel a krimirejtelyekkel kapcsolatban mindent imadok!
2014. október 26. 14:59
|
|
Sarah0315The Book Thief |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 1088 Csatolások: 0 Azonosító: 214155 offline
|
Idézet (Loreena0 @ 2014.10.25. 20:04)
A 4-est megoldották, Hasfelmetsző egy lengyel származású férfi volt, a neten fennt van részletesebben a kutatás végeredménye.
Nincs megoldva, attól hogy a csávó DNS-e rákerült a sálra, még simán lehetett a nő kuncsaftja, át sem vizsgálták még teljesen, és valószínű sose lehet majd 100%-ig bizonyítani bármit is.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2014. október 26. 17:12
|
|
LeeSungHyoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.13. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 234430 offline
|
Jó lett:) Gratu! Igazi krimik
könyvet lehetne irni belőle. Loreena0 ! U, tényleg megolották? Majd rákeresek!
2014. október 26. 18:43
Csodás cikk lett! Nagyon érdekes és titokzatos történetek. Eddig még egyedül csak Hasfelmetsző Jack-ről hallottam, a többi eddig ismeretlen volt.
2014. október 26. 22:41
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Számomra ez egy kifejezetten kellemes cikk volt.
Hiszitek vagy sem, de voltak köztük olyanok is, amikről most olvastam először, pedig évek óta bújom a kriminalisztikát, köztük is a legrejtélyesebb bűncselekményeket. A gyémántrablók egyébként kib*szottul okosak és agyafúrtak lehettek, hogy így sikerült a XXI.-dik században kijátszani a hatóságokat. Tudom, hogy tolvajok és a törvényt megszegték, de valamit csak jól csinálhattak, ha 118 millió dolcsi értékű drágakővel sikerült megpattanni. Hasfelmetsző Jackről és a Zodiákusról jó magam is tettem hosszabb kitérőt a Sorozatgyilkosos cikkben, és bár tudtában vagyok annak, hogy ezek az emberek degenerált őrültek voltak, mégis csak csodálkozásra tátja a száját az ember például a Zodiákus-gyilkosnál. Hülyét csinált a rendőrségből és sosem sikerült elkapni, pedig megjegyzem, kábé negyven évvel ezelőtt volt, nem is olyan régen. Fekete Dáliáról pedig nemrég küldtem be egy cikket, így az ő történetéről hamarosan kicsit hosszabb terjedelemben is olvashattok. Iszonyú, hogy azzal a nővel is mit műveltek... A cikkért pedig köszönet!
Örülök, hogy nem csak én érdeklődöm ilyen szinten a rejtélyes bűntények, gyilkosok iránt.
1 felhasználónak tetszik:
sorcery
2014. október 26. 22:50
|
|
Fancsababa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.31. Hozzászólás: 583 Csatolások: 19 Azonosító: 192862 offline
|
Fantasztikus cikk!
2014. október 27. 08:28
|
|
SweetDancer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.25. Hozzászólás: 703 Csatolások: 8 Azonosító: 200804 offline
|
Hasfelmetsző Jack esetében az egyik vádlott DNS-e miatt bizonyíték is van, de nem lehet megmondani hogy a gyilkost kapták el vagy belementek egy tökéletes elterelőhadműveletbe. szerintem az első.
2014. október 27. 09:03
Nagyon szeretem az ilyen történeteket, örülök is, hogy végre találtam ezen az oldalon egy ilyen cikket. Nem gondoltam volna.
2014. október 27. 14:30
|
|
amanda2000₩αяяıסя† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.10. Hozzászólás: 5952 Csatolások: 116 Azonosító: 201753 offline
|
Azért ez a Hasfelmetsző Jack...xdddd Ilyen nevet adni valakinek. Amúgy jó cikk lett.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
Megbetegedett a forgatáson.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Nagyon nagy barátoknak tűntek.
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Kiderült, milyen volt a meghívó.