10 megoldatlan rejtély
2014. október 28. 09:59
Jó kis cikk lett,nagyon érdekes,szerintem a Hasfelmetsző Jack a legjobb!
2014. október 28. 10:02
Szerintem a legdurvább Hasfelmetsző Jack és Fekete Dália története. Hasfelmetsző Jacknél arra lennék kíváncsi, hogy miért pont a hasfelmetsző nevet kapta?
Amúgy nagyon érdekes cikk lett az egész, gratulálok hozzá!
2014. október 28. 11:56
|
|
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1652 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline
|
Nagyon érdekes cikk lett, nekem tetszik. Persze, hátborzongató is egyben.
2014. október 28. 15:39
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Kareast @ 2014.10.28. 10:02)
Szerintem a legdurvább Hasfelmetsző Jack és Fekete Dália története. Hasfelmetsző Jacknél arra lennék kíváncsi, hogy miért pont a hasfelmetsző nevet kapta?
Amúgy nagyon érdekes cikk lett az egész, gratulálok hozzá!

Hasfelmetsző Jack onnan kapta a nevét, hogy nem csak a prostik nyakát vágta át, de sebészi pontossággal vágta fel a hasukat és metszett ki különböző testrészeket - egy vesét még a zsaruknak is elküldött, sőt, állítólag szívet és méhet is távolított el.
2014. október 28. 15:50
|
|
Dorcy1999But still, like dust, I'll rise. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.09. Hozzászólás: 1686 Csatolások: 7 Azonosító: 216577 offline
|
Hasfelmetszőt és a Zodiákust olyan sztoriknak tartom, amikre ha eddig nem találták meg a válaszokat, ezután sem fogják, bár az amatőr nyomozó sztorija Jack-ről számomra hihetőnek tűnik. Nem szívesen éltem volna Londonban ezekben az években, az biztos...
2014. október 28. 20:46
|
|
Sztárvadászvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 187 Csatolások: 0 Azonosító: 229428 offline
|
Halloween-i handulatom van.xd Jó cikk lett! A Zodiákus Gyilkos történetét részletesebben is hallottam már. És hát ki ne ismerné a hasfelmetszőt?
Viszont nem értem a Gradner Múzeumi lopásnál, hogy az őrök miért nem tudtak személyleírást adni a rablókról? Mert rendőrnek öltöztek és akkor az arcuk valószínüleg az arcuk is látszott.
Viszont nem értem a Gradner Múzeumi lopásnál, hogy az őrök miért nem tudtak személyleírást adni a rablókról? Mert rendőrnek öltöztek és akkor az arcuk valószínüleg az arcuk is látszott.
2014. október 28. 23:44
Idézet (Beyla @ 2014.10.28. 15:39)
Hasfelmetsző Jack onnan kapta a nevét, hogy nem csak a prostik nyakát vágta át, de sebészi pontossággal vágta fel a hasukat és metszett ki különböző testrészeket - egy vesét még a zsaruknak is elküldött, sőt, állítólag szívet és méhet is távolított el.
Ó, értem.
Köszönöm szépen Beyla, hogy elmagyaráztad!
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2014. október 29. 08:47
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
2014. október 29. 11:14
|
|
dorka02visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.02. Hozzászólás: 252 Csatolások: 0 Azonosító: 193017 offline
|
nagyon jó cikk
hasfelmetsző jack áldozatai az általános ötös abból az utolsót az otthonában ölte meg és még vagy 7 gyilkosságot egyes emberek Jack tettei közé sorolnak...a fekete dáliának volt gyanúsítottja...a zodiákus pedig a levelei mellé a megölt emberek véres ruhadarabjait is elküldte...és LovelyBarbaraPalvin Hasfelmetsző jack már rég nem él
1 felhasználónak tetszik:
LovelyBarbaraPalvin
2014. október 29. 12:07
|
|
fanni_györfi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.09. Hozzászólás: 1027 Csatolások: 0 Azonosító: 234293 offline
|
egész jó kis cikk lett, nagyon durva. ezek nagyon betegek voltak:/ hasfelmetsző jack története a legdurvább. de mindemellett télleg érdekes és elgondolkodtató cikk
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
A kifutón jelentek meg a párizsi divathéten.