Klippremier: One Direction - Steal My Girl
2014. október 26. 00:49
RocketQueen98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.28. Hozzászólás: 130 Csatolások: 29 Azonosító: 225057 offline |
Na mutatnak egyfajta haladó tendenciàt bàr még igy is van mit tanulniuk
A klipjeik nem jönnek be mert gyerekesek és túl vannak jàtszva viszont ennek a klipnek a helyszine gyönyörű. Remek vàlasztàs volt. Hangilag még nem igazàn győztek meg (és nem is fognak) de jó uton haladnak
A klipjeik nem jönnek be mert gyerekesek és túl vannak jàtszva viszont ennek a klipnek a helyszine gyönyörű. Remek vàlasztàs volt. Hangilag még nem igazàn győztek meg (és nem is fognak) de jó uton haladnak
2014. október 26. 16:20
krisztinaa 22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 480 Csatolások: 0 Azonosító: 204511 offline |
Imádom, imádom, imádom, imádom, imádom, imádom, imádom, imádom, imádom, imádom, imádom, imádom, imádom, imádom, imádom, imádom, imádom, imádom, imádom, imádom, imádom, imádom, imádom, imádom!!!!! <3
2014. október 27. 09:48
AvrilSmile |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.17. Hozzászólás: 926 Csatolások: 4 Azonosító: 226218 offline |
Kivételesen meghallgattam... a klip nagyon nem jön be, de a dal egész hallgatható, ami tőlem igencsak nagy szó. Mondjuk nem tudnám ezt hallgatni egész nap, de első benyomásra nem egy rossz dal. A helyszín szép, bár a táncizós, össze-visszaság a kipben nem az én világom, és Harry haja olyan, mintha egy egész flakon zselé lenne rajta... de a dal tényleg jobb, mint az eddigiek.
2014. október 27. 21:17
blacksidevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.11. Hozzászólás: 124 Csatolások: 0 Azonosító: 234349 offline |
hahaha imádom mikor az emberek azt mondják hogy sokan kiszeretnek belőlük és hogy egyre kevesebb a fanjuk (végülis csak 3 éjszaka léptek fel egymás után a rose bowl stadionban mert annyi jegy kelt el..)
ja és ezeknek az embereknek ajánlom hogy ezt nézzék meg : http://i3.mirror.co.uk/incoming/article3656831.ece/alternates/s2197/One-Direction.jpg
pusszancs :*
ja és ezeknek az embereknek ajánlom hogy ezt nézzék meg : http://i3.mirror.co.uk/incoming/article3656831.ece/alternates/s2197/One-Direction.jpg
pusszancs :*
2014. október 28. 13:50
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline |
"jaj de kevesen nézték meg"
még is rekordot döntöttek..
Én se' vagyok rajongó, se utáló de ne beszéljünk hülyeségeket
még is rekordot döntöttek..
Én se' vagyok rajongó, se utáló de ne beszéljünk hülyeségeket
2014. október 28. 20:35
Imádom a klippet is és a zenét is.DE Harry haja NAGYON ROSSZ!
2014. október 28. 20:40
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline |
milyen visszatérés? (sajnos) nem tűntek el, egy napra sem, mindenhol ők vannal, annyira UNALMAS amúgy a szám és a klip is ezzel jellemezhető, meg az banda karaktere: UNALMAS
És Harry (főleg ) és Liam hogy néznek ki??
És Harry (főleg ) és Liam hogy néznek ki??
2014. október 29. 08:17
Fantasztikus a dal és a klip is! Egyszerűen imádom a srácokat és a zenéiket.
2014. október 29. 10:55
Nem tetszik se a klipp se a szám, de ezt ne vegye senki sértésnek. Az a baj, hogy gyakorlatilag a megszálott rajongók utáltatták meg velem őket. Egyszerűen nem értem, hogy hogy lehet ennyire oda lenni egy bandáért. És nekem semmelyik rajongó ne mondja azt hogy azért szeretik őket annyira mert annyira jó hangjuk van. Egyszerűen sokan a kinézetük miatt szeretik őket elsődlegesen. (Tisztelet a kivételnek) Összesen 2 számuk tetszik, a másik ami zavar, hogy sokak szerint a világ leghelyesebb pasijai ami nem igaz. Túlzásba viszik mert annyira azért nem néznek ki jól. Egyedül Zayn és Harry az aki jobban néz ki de Harry is csak azóta amióta felnőtesebb lett. Ráadásul sajnálom azt, hogy a rajongók a csapaton belül is jobban kiemelik pl. Harryt csak azért mert jobban néz ki és aki már nem néz ki annyira jól azt már nem is szeretik annyira.
2014. október 29. 10:57
Direction Rajongo6Őszinte Egyéniség. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.06. Hozzászólás: 2150 Csatolások: 666 Azonosító: 218747 offline |
Engem egyedül Liam fogott meg a klipben.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.