Mégsem döntött rekordot a One Direction
2014. november 02. 15:27
|
|
JohannaRoxellevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.05. Hozzászólás: 262 Csatolások: 0 Azonosító: 234153 offline
|
Kissé korán ittak a medve bőrére, nem?
2014. november 02. 15:28
|
|
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline
|
nem nagy cucc.mi így is szeretjük őket
2014. november 02. 16:12
Mondjuk számomra ez egy kis egoizmusra vallt de mindegy
Teljesen egyetértek Kazuo-val, nem holmi rekorddöntéseken vagy felkapottság miatt szeressünk valakit (hírességet)^^
Teljesen egyetértek Kazuo-val, nem holmi rekorddöntéseken vagy felkapottság miatt szeressünk valakit (hírességet)^^
2014. november 02. 17:01
Szerintem kicsit túl elszánt volt Harry a dal megtenintésével kapcsolatban,bár szerintem ez az Anacodna klip semmifel nem jobb
2014. november 02. 18:57
|
|
ViviSelenatorúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.28. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 235138 offline
|
"kedves" dórikkka így hogy nem tudták megdönteni a rekordot a VEVON így már nem olyan "nagy cucc"
2014. november 02. 19:03
|
|
DorykaaaCrystal Sky |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.29. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 53 Azonosító: 161375 offline
|
Idézet (dórikkka @ 2014.11.02. 14:41)
Miért lenne ez ciki vagy kínos ? Minden ember tévedhet és az is lehet elhitteték velük , hogy sikerült megdönteni ezt a borzalmas rekordot ! A utálkozóknak üzenem , hogy mi Directionerek kitartóan küzdünk , hogy a fiúk minél jobb eredményt érjenek el és hogy, segítsünk nekik , ha valami csalódás érné őket ...! Amúgy is ez a VEVO rekord egy nagy kalap trugyi ! Nicki klipje borzalmas a dallal eggyütt ! Aki meg azt mondja , hogy Nicki klipje jobb mint az 1D jé az szálljon magába és gondolkozzon el , hogy milyen sérelem érhette , hogy ilyet gondol vagy mond ! Felháborító , hogy léteznek ilyen picsa rázogató magát "rap királynőnek" nevező hölgyemények ! Iggy Azalea legalább normális és kiegyensúlyozott dalokat ad elő :> ...
Nem baj Directionerek ... Lesz még rengeteg kislemezük amik szászor jobbak lesznek mint a többi tucat zene
Nem baj Directionerek ... Lesz még rengeteg kislemezük amik szászor jobbak lesznek mint a többi tucat zene
Nem , az tény , hogy Nicki klippje is olyan amilyen , de ennek ellenére még a te ''nem tucat'' 1D-öd klippje sem hordoz olyan világmegvátó mondanivalót ,és ha ezt te/ti nem ismeritek el akkor gondolkozz/gondolkozzatok el azon , hogy titeket milyen ''sérelmek'' érhettek ...
2014. november 02. 19:26
az anaconda és Nicki is borzalmas, amúgy meg hülyeség ez az egész VEVO rekord megdöntögetés. szerintem nem az a lényeg hogy egy dal vagy klip hány rekordot döntött meg és mekkora a nézettsége. akár megdöntik akár nem nekem ugyanaz az 5 daloló kis srác maradnak. és szerintem ez a dal sem volt olyan "hű de nagyon jó"
2014. november 02. 19:32
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Én is elég gáznak tartom, hogyha valaki a jútúb nézettség alapján dönti el, hogy valami jó vagy nem jó. Én értem, hogy nekik ez hatalmas siker lehet, hiszen a lemezeladásaikról soha sem látunk viszont ezen a fórumon egy infót sem. Tehát akkor lehet ebből arra következtetni, hogy a lemezeladásokkal egyáltalán nem kecsegtetnek, ezért lovagolják meg a cikkben említett videómegosztót? Cinkes.
2014. november 02. 19:37
'Egy picit elhamrakodott..'
Én először megnéztem volna pontosan,hogy is áll a dolog,mielőtt ki twittelném a fandomnak,hogy rekordot döntöttünk,de hát,se baj.
Én először megnéztem volna pontosan,hogy is áll a dolog,mielőtt ki twittelném a fandomnak,hogy rekordot döntöttünk,de hát,se baj.
2014. november 02. 20:34
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
Kicist korai volt a nagy öröm
de nem baj,azért szeretem őket:D<3
de nem baj,azért szeretem őket:D<3
2014. november 02. 21:10
|
|
bazsi888visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.24. Hozzászólás: 163 Csatolások: 0 Azonosító: 128015 offline
|
Na és? Nem lehet, hogy nem elég jó a dal, és azért nincs akkora nézettség? Mellesleg a Youtube video nézegettség elég ferde képet mutat a sikerességről, hiszen ha egy videót 1 millió a nézettsége, az azt jelenti, hogy 1 milliószor nézték meg, és nem egymillióan. Nem ugyanaz...
2014. november 03. 01:52
|
|
gipszjakab66új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.14. Hozzászólás: 49 Csatolások: 1 Azonosító: 117434 offline
|
Engem csak az idegelt hogy amikor még azt hitték sikerült, több directioner minden semminek, gyengének stb-nek elmondta a többi fandom-ot aztán koppantak...
2014. november 03. 08:12
|
|
LiveLoveLifeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.26. Hozzászólás: 95 Csatolások: 0 Azonosító: 232245 offline
|
Mondjuk én már az elején gondoltam, hogy nem döntötték meg a vevo rekordot. Nem lett olyan nagy szám ez a klip most.
2014. november 03. 10:34
|
|
e.maros |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.29. Hozzászólás: 572 Csatolások: 4 Azonosító: 223452 offline
|
Jézusom, ez komoly?!
Most mindenki ezen lovagol?... először, hogy megdöntötték, aztán meg hogy nem...istenem, az a legegyszerűbb, ha nem szól róla semmit, és kész! Úgy sem szeretik vlm hű, de sokan...
Most mindenki ezen lovagol?... először, hogy megdöntötték, aztán meg hogy nem...istenem, az a legegyszerűbb, ha nem szól róla semmit, és kész! Úgy sem szeretik vlm hű, de sokan...
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Megkezdődött a ceremóniasorozat.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.

0 felhasználónak tetszik: