Starity

Harry Styles biszexuális?

13 oldal 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. november 09. 17:14 #201
Kitticica
Kitticica
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 14.11.09.
Hozzászólás: 2
Csatolások: 0
Azonosító: 235756
Offline offline
Hát nem lepődtem meg(;
2014. november 09. 18:31 #202
Bellavook
Bellavook
visszatérő vendég
 
StátuszA story about my life would be utterly dull.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.05.15.
Hozzászólás: 236
Csatolások: 0
Azonosító: 202007
Offline offline
Dylan tudod hagy döntsem már el,hogy kit miért szeretek oké? Mert lehet,hogy te neked nem imponál az ha valaki különleges, de attól több ezer (vagy millió) rajongónak bejön. Én nem erőltettem rád semmit, hogy te magadra vetted-e nem tudom, de már várom azt a pillanatot amikor rájössz akkora baromságokat hortál össze, hogy pfúúú. És tőlem tagadhatod,hogy a véleményed nem változik meg, de who knows? wink.gif
2014. november 09. 18:32 #203
Pluto de Vil
Pluto de Vil
új tag
 
Státuszkókuszzsír
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 14.07.27.
Hozzászólás: 50
Csatolások: 0
Azonosító: 230301
Offline offline
Gyerekes hogy még mindig szitokszóként fogjátok fel a meleg jelzőt, mintha valami szégyellnivaló, ciki dolog lenne. Ebben semmi kivetnivaló nincs, egy természetes jelenség. Harry meg hidegen hagy, akkor is ha hetero, akkor is ha nem.
1 felhasználónak tetszik: JBT1
2014. november 09. 18:36 #204
Lulika
Lulika
 
Státuszonedirection♥onedirection♥onedirection♥
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.05.31.
Hozzászólás: 623
Csatolások: 0
Azonosító: 202867
Offline offline
Sajnálom a sztárokat hogy még viccelniük sem lehet és még egy irónikus mondatukat is kiforgattják! Istenem , még viccelni sem lehet? ohmy.gifO
2014. november 09. 19:11 #205
Shawol19
Shawol19
visszatérő vendég
 
Státuszmonstantól x lesz
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 14.04.15.
Hozzászólás: 334
Csatolások: 0
Azonosító: 224313
Offline offline
Az is lehet meleg, akinek van családja, megsúgom. Jajj... sziveim.... Szarul esik, h lemelegezik a kedvenceteket? Tudnék mesélni...
2014. november 09. 23:03 #206
Mille
Mille
visszatérő vendég
 
StátuszFeelings that come back are feelings that never left
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 14.06.24.
Hozzászólás: 445
Csatolások: 970
Azonosító: 228201
Offline offline
Basszus, szerencsétlen Harry ha a homlokára tetováltatná, hogy "meleg vagyok!", akkor is a rajongók sajnos nagy része egy viccként fogná fel a dolgot és annyit mondanának, hogy milyen vicces fiú is ez a Harry...Pár kivétellel minden hozzászólásban annyi szerepel, hogy milyen kár, hogy a nagy többség nem érti az iróniát és komolyan veszi Hazzát.
Mert ugyebár ha valami nem fér bele a One Direction köré vont rózsaszín ködbe, akkor az nem is létezik, vagy csak vicc, nem igaz?! Márpedig én sokkal komolyabbnak és érettebbnek gondolom őt annál, minthogy ilyenekkel poénkodjon. És különben is, mi a probléma azzal, ha meleg/biszex? Miért olyan elfogadhatatlan ez az opció??
2014. november 09. 23:50 #207
- törölt felhasználó -    
Most miért kell ezen annyit problémázni? Hogy csak néhány olyan hírességet említsek, akik (tudomásom szerint) biszexuálisak: Megan Fox, Angelina Jolie, Pink, Jessie J, Lady Gaga, Kesha és még sorolhatnám. Szerintem ezzel nincsen semmi baj.
2014. november 10. 00:32 #208
Mille
Mille
visszatérő vendég
 
StátuszFeelings that come back are feelings that never left
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 14.06.24.
Hozzászólás: 445
Csatolások: 970
Azonosító: 228201
Offline offline
T.Bo-nak:

Nem is tudom, melyik részébe kössek bele először a hozzászólásodnak, annyi alaptalan dolgot hordtál itt össze, mellesleg bántót is, különösek a Larrysekre nézve (akik megsúgom, a fandomnak már a 80%-át alkotják, szóval annyira megcsinált, photoshop képekre alapozott mégsem lehet a Larry).
Na jó, kezdem az elején, azaz azzal, hogy miért lenne meleg. Nem, nem azért meleg, mert hosszabb a haja és nem is a gyűrűk miatt. Ebből a feltételezésedből is látszik, hogy annyira ismered Harry-t, mint egy utcán szembejövő idegent. Tudod, hogyan néz ki, de annyit már nem tudsz róla, hogy felmerüljön benned, hogy a viselkedése, a tettei, a szavai, voltaképp minden megmozdulása alapot ad arra, hogy a rajongók is megkérdőjelezzék identitását. Ha gondolod ezt szívesen kifejtem hosszabban privátban, csak hogy tudd, nem a levegőbe beszélek.
Második téma amire kitértél az a Larry képek. Igen, vannak photoshoppolt képek, de azokról senki nem tagadja, hogy nem valósak, azokat csak saját szórakozásunkra csináljuk, nézzük (most nem a gusztustalanabb képekre gondolok), de nem ezek miatt hiszünk a Larry Stylinsonban. Ez a rész volt az, ahol megint látszott, hogy 2 hónapnál régebb óta nem szeretheted a 1D-t, mert akkor talán egy kicsit több információt szerezhettél volna már a saját fandomodról, egyben magáról a bandáról. Na de ezzel egy kicsit elkanyarodtam. Szóval, nincs SEMMI bizonyítékunk Louis és Harry szerelmére?! Őszintén mondom, itt felröhögtem, mert azt hittem, hogy azért az Elounor shipperek is belátják, hogy van indokunk és jó pár nyomós indokunk hinni a Larryben, de úgy látszik csalódnom kellett (remélem csak benned, én nem minden Elounorosban). Na de nesze, itt van pár bizonyíték a trillió közül - ezekhez, ha nem hiszed el őket, tudok képekkel, videókkal, gifekkel szolgálni, plusz még több indokkal is megsorozhatlak, csak sajnos már éjfél van és fáradt vagyok ahhoz, hogy annyi érvet felsoroljak -:
● a tetkóik kb. 90%-a összetartozik (pl.: Oops! és a Hi, a kinyitott kalitka és a repülő madarak, hajó és az iránytű..) vagy indokkal, szorosan kapcsolódik a Larryhez (pl.: Hazz I can't change tetkója - '11-es Leeds fesztiválra Louis-val ketten mentek el, ahol fellépett Hazza egyik kedvenc együttese a Rise Against, akiknek egyik számában ez a sor szerepel, ezért miután egy év után levette a karszalagot, a helyére tetováltatta ezt a feliratot)
● Nézd meg az X-Factoros videónaplókat. Vak vagy, ha nem látod a vonzalmat. Meg süket is, mert többször Lou csak Harryt hallgatta végig, akkor hangzott el az ominózus 'I'd mary you Harry' és még egy halom dolog, ami tökéletes bizonyíték
● Ha már X-Factor, akkor az egyik interjú, ahol Harry elmondta, hogy az első igaz szerelme Louis (my first real crush was Louis Tomlinson)
● a színpadon nem egyszer "szájbasúgnak", vagyis úgy csinálnak, mintha valamit nagyon suttognának, csak egyáltalán nem találták meg egymás fülét
● milliószor egymás ruháit veszik fel (Lou egy úriember és Eleanornak is oda szokta adni a kabátját, ha fázik,...kivétwl egyszer, amikor Harry kabátját viselte, pedig a szegény lány egyetlen miniruhában volt)
● nézést nem lehet photoshoppolni, így két barát nem néz egymásra
● Ed Sheeran (Harry egyik legjobb barátja) Friends című száma, ami egyértelműen Larryre utal, különösen, amikor úgy konferálta fel a dalt, hogy ezt két olyan barátjának írta, akik legjobb barátok voltak, de egymásba szerettek
● They Don't Know About Us, Strong (Louis írta), Happily (Harry írta), Don't Let Me Go (szintén Harry írta) szövege. Mindegyik erre utal..

Na jó, ennyi jutott így hirtelen eszembe, inkább áttérek a következő mondatodra, amiben azzal érveltél Hazza heterosága mellett, hogy barátnői voltak. Erre annyit, hogy ezek a kapcsolatok annyira voltak valósak, mint egy unikornis. Na jó, egy unikornis létezésére valamivel több esély van, mint arra, hogy Harry bármit is érzett Taylor, Kendall vagy bármelyik másik lány iránt.
Következő rész, Eleanor eljegyzése. Ahogy azt pár hónappal ezelőtt Louis is mondta ugyanerre: No no no (nagyon szívesen küldök róla videót bárkinek). Fáradt is vagyok, hétfői is van már, erre a mondatra több választ nem tudok adni, már csak azért sem, mert én nem érzem értelmét kifejteni megint, hogy miért esélytelen ez az esküvő.
És zárásképp, Eleanorról is pár szó. Nyugalom, nem kell kitaposnod a belem, ahogy azt kedvesen közölted, ugyanis semmi rosszat nem tudok és nem is akarok mondani róla. Nem szeretem az Elounort, mert nem szeretem ha hazudnak nekem és hülyére vesznek, de Elounor nem összetévesztendő Eleanorral, akivel a világon semmi problémám sincs, sőt, kedvelem. Aranyos, szimpatikus és jól öltözködik. Ezzel pedig még egy ostoba sztereotípiát is megcáfoltam, miszerint minden Larry shipper utálja és bántja Elt.
2014. november 10. 16:14 #209
csakegycsajszi
csakegycsajszi
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.08.09.
Hozzászólás: 327
Csatolások: 1
Azonosító: 208723
Offline offline
Jobb dolguk nincs az embereknek, mint egy egyszerű párbeszéd szavait kiforgassák? Könyörgöm az ilyeneknek milyen életük van? éljetek saját életet és ne a sztárok ironikus beszélgetésein akadjatok fel!
2014. november 10. 17:28 #210
Melodyem
Melodyem
új tag
 
StátuszI'm Happy Forever
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 14.11.10.
Hozzászólás: 5
Csatolások: 0
Azonosító: 235800
Offline offline
Jajj ez annyira kamu -.-. Totál félre értenek mindent és mások szavait forgatják ki. Ráadásul arra az újságíró egy cseppet sem gondolta, hogy képletesen érti ... Istenem 13 évesen jobban értem mint ők -.-
AKi meg azt hiszi, hogy az, azt csak sajnálni tudom!
2014. november 10. 17:47 #211
L Lily
L Lily
 
StátuszI ♥: https://youtu.be/AzuBcGsVm2Q
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.08.18.
Hozzászólás: 935
Csatolások: 10
Azonosító: 209653
Offline offline
Nem tom miért kell minden ilyen dolgot bántani. És ha viccnek sánta, és ha meleg vagy mit tudom én?! Nem kell mindent nagydobra verni. De ezek az újságírok...
2014. november 10. 19:09 #212
Bellavook
Bellavook
visszatérő vendég
 
StátuszA story about my life would be utterly dull.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.05.15.
Hozzászólás: 236
Csatolások: 0
Azonosító: 202007
Offline offline
Hélló emberek Hélló!
Mille, először is, nem tudom, hogy sikerült ilyen hosszú listát írnod erről a "dolgokról" (amit majd kifejtek mindjárt jobban miért idézőjeles), de Respect! És akkor kezdem is: Ha valaki valaminek a "fanja" akkor nem tudom elégszer szajkózni, hogy nem azért vagy ezért szereti. Ügye ezt letisztáztuk. DE ha majd Louis és Harry kimondja azt amit vártok (Larrysek) addig nem mondhatjuk, hogy már pedig ők vonzódnak egymáshoz. NE a bizonytalan dolgokat bizonygassátok, hanem vegyétek elő a kész tényeket. Ez kész tény? Nem. Ki mondta Harry vagy Louis valaha szemtől szembe (vagy képernyőbe),hogy """"melegek""""? Nem? Nem. Nos, akkor lehet hinni benne, de ettől még nem igaz. Az egész vita és kommentháború értelmetlen, tehát kedves Staritys emberek, ne azon vitatkozzunk, hogy most a-e vagy sem. Semmi értelme, míg valamelyikőjük nem tisztázza. SEMMI. És most lehet visszaszólni, hogy ezer ok van Larryre, ők mondták? Ha rólad állítanák,hogy meleg vagy, mert esetleg(ESETLEG)úgy viselkedsz, te tegyük fel nem vagy az, mit csinálsz? Rosszul érzed magad? Mert szerintem, most pontosan ezt csináljátok velük. Lehet,hogy ott ép nevet és viccel (ha viccel), de amikor a kamera elfordul mi történik? Higgyétek el nem éri meg ezen veszekedni hiszen ki tudja mi lesz holnap? Lehet,hogy ki jelentik, az is lehet, hogy elsírják magukat. Mert ilyen egy hagy ne mondjam milyen rajongói vannak. Engem csak elszomorít a tény, mint nagy fan (nem az 1D-nek, bár szó mi szó kedvelem őket, de nem Directioner vagyok, addig még nem jutottam,sőt nem is szeretnék), ennyire kettéválik a tábor. Miért nem lehet végre dűlőre jutni? Mondjuk egy meglátjuk mi lesz-ben? Szerintem korrekt lenne....
2014. november 10. 22:16 #213
Lora Momsen
Lora Momsen
visszatérő vendég
 
StátuszI'm just a small town girl livin' in a lonely world
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 14.09.30.
Hozzászólás: 127
Csatolások: 0
Azonosító: 233972
Offline offline
Én nem rajongok a One Direction-ért. A fiúkat, mint embereket szeretem, és egyszer szeretnék is velük találkozni, de a zenéjüket még muszájból is csak elhúzott szájjal tudom meghallgatni. Kezdjük ott, hogy mit számít, ha Harry biszexuális. Miért befolyásolná a rajongókat a nemi indentitása, mikor a zenéjük miatt kezdték el szeretni a bandát? És ha a fiúkhoz is vonzódik? Kit érdekel, ha több millió embernek bejön az, ahogyan énekelnek? Ez csakis rá tartozik. Ha nem igazak a pletykák, akkor nyilván megzáfolja őket. Ha nem? Akkor pedig bele kell törődni, mert ő akkor is egy remek srác marad a szemünkben.
2014. november 10. 22:17 #214
JBT1
JBT1
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.04.04.
Hozzászólás: 379
Csatolások: 44
Azonosító: 199487
Offline offline
Nem érdekel, hogy ki minek mondja, leginkább az aggaszt, hogy mostanában olyan nagy divat lett mindenkit besorolni a homo-bi-hetero kategóriába. Pedig a szexuális irányultság ennél kimondottan sokrétűbb. Ha valaki a saját nemét és az ellenkező nemet is megnézi, az nem azt jelenti, hogy akkor bár csak biszexuális lehet az illető. A kommentekből kifolyólag ezt sajnos sokan nem tudják.
2014. november 11. 08:21 #215
Dorcy1999
Dorcy1999
But still, like dust, I'll rise.
 
StátuszI know my value
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.12.09.
Hozzászólás: 1686
Csatolások: 7
Azonosító: 216577
Offline offline
JBT1, tökre igazad van. Egyébként nehezen találnak olyan tinilányokat, akik ne őrülnének meg értük? Tessék, itt vagyok, és a legtöbb barátom sem őrül meg értük, maximum meghallgatja őket. Egyébként meg az, hogy valaki híres és gazdag, nem biztos, hogy azt jelenti, hogy az illetőnek igénytelennek kellene lennie. Harry-re ráférne egy hajmosás.
2014. november 11. 18:28 #216
Rusher01
Rusher01
visszatérő vendég
 
StátuszJustemi bitches.♥
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.12.07.
Hozzászólás: 195
Csatolások: 0
Azonosító: 216477
Offline offline
Nem vagyok 1D rajonó egyáltalán nem,de szerintem majd Harry tudja hogyő biszexuális-e vagy nem.
2014. november 11. 21:21 #217
Kim Malik
Kim Malik
új tag
 
StátuszOne direction 4ever <3
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 14.05.25.
Hozzászólás: 10
Csatolások: 0
Azonosító: 226606
Offline offline
Hogy nem tudjàk egyes emberek felfogni hogy Harry csak hülyéskedik? Nem gondolta komolyan .
2014. november 11. 21:23 #218
Kim Malik
Kim Malik
új tag
 
StátuszOne direction 4ever <3
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 14.05.25.
Hozzászólás: 10
Csatolások: 0
Azonosító: 226606
Offline offline
Dorcy1999 rajongó vagyok de ebben teljesen egyetértek.Beül egy interjúra zsiros hajjal.Inkàbb ezen akadtak volna ki nem ilyen hülyeségen .
2014. november 11. 21:27 #219
nikiiii2
nikiiii2
visszatérő vendég
 
Státusz"Normalness leads to sadness" - Phil Lester
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 14.10.16.
Hozzászólás: 146
Csatolások: 1
Azonosító: 234521
Offline offline
Én mindig is azt hittem, hogy az, így ez nem is újdonság. Mondjuk nekem mindegy, mert az egész bandát egyszerűen nem hallgatom... úgyhogy 8
2014. november 11. 21:53 #220
Tori Vega
Tori Vega
visszatérő vendég
 
Státusz....szeretem. Fogadd el, hogy te a múlt vagy ő meg a jelen, az életem.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.08.29.
Hozzászólás: 188
Csatolások: 0
Azonosító: 210795
Offline offline
Hát... Harry biztos tudja az igazat. Szerintem minden embernek ugyanolyan joga van szóval ne cikizze senki másikat ezen a téren sem se másikon. Talán ez az 1D rajongóknak rossz mert mostmár nem csak a csajokkal kell versenybe szállni smileeee.gif
13 oldal 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok