Úgy tűnik, hogy a 7. epizódban a románc és a szerelem játsza majd a főszerepet.
A teljes cikkhez kattints ide!
Arrow: eltalálja Kupidó Felicityt?
2014. november 16. 22:55
![]() |
mili..summerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.05. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 199538 ![]() |
2014. november 17. 09:08
![]() |
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6121 Csatolások: 3306 Azonosító: 234699 ![]() |
De jó lenne!
2014. november 17. 10:33
![]() |
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 1921 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 ![]() |
Olicity rajongó vagyok de nem árt egy kis konkurencia Olivernek, remélem nam azért akarják összehozni Felicityt Palmerrel mert eredetileg Az íjjász párja kanári lenne aki Sara halála után az a piszkafa testvére. Valamiért nagyon utálom Laurelt már első évad óta csak nyávog és haragszik mindenkire
2014. november 17. 13:07
![]() |
AngelSt☆rlight™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.21. Hozzászólás: 2479 Csatolások: 3541 Azonosító: 120837 ![]() |
Én Olicity-s vagyok, szóval én azért drukkolok, hogy Oliver-rel jöjjenek össze, mert ők egy álompár
nagyon remélem, hogy ezzel a ficsúrral nem úgy végződik a randi, ahogy gondolom, mert akkor agybajt kapok

2014. november 17. 20:37
![]() |
Ariella2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 1144 Csatolások: 0 Azonosító: 229442 ![]() |
Tuti nem marad ez így sokáig
2014. november 18. 10:20
Azért azt hozzátenném, hogy a Flash megjelenése előtt, mikor még Barry Allen nem volt szuperhős, már egymásba zúgtak Felicity-vel, de igazából ily alapon a csávót is meglehetne szólni, mert ő meg a legjobb barátjába van beleesve és Felicity-t is ugyanúgy kedveli. Na.. ennyi. Sajnos nekem is az a meglátásom, hogy a képregényt fogja követni a sztori, de pl. ha azt veszem alapul, hogy a Vámpírnaplók sorozat sem igazán a könyv szerint készül, így még lehet remény arra, hogy Olicity megtörténjen. Ez a Ray, hát én nem vagyok meglepődve, a színész Superman-ként sem volt utolsó. Na de ami bosszant, a ki*ott Laurel
Fú, borzalmas lesz Kanárinak, érzem. Az egész karakter olyan semmilyen, és a színésznő sincs úgy kiképezve, szóval számomra már most hitelét vesztette, de remélem nem lesz igazam.

2014. november 18. 13:59
Még mindig nagyon is Oliciti rajongó vagyok és igen, erőteljesen reménykedem , hogy Felicity kapcsolata semmi komolyra nem fogja futni Rayyal. Másrészről pedig nekem Laurel sem tetszik annyira Kanárinak. Eddig erről az oldaláról kicsit sem nyűgözött le,de majd meglátom mit hoz ki belőle.

2014. november 18. 20:18
![]() |
Pinky Lilimythical beast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 44 Azonosító: 208704 ![]() |
Nagyon remélem, hogy Oliver meg Felicity összejönnek, eléggé shippelem őket

Kapcsolódó sztárok

Megvan az első közös fotó Timothée Chalamet-ről és Kylie Jennerről
Megvan az első közös fotó Timothée Chalamet-ről és Kylie Jennerről
Új fotó a két hírességről!

Súlyos komplikáció? - Mike Tyson szerint ez volt a baja Jamie Foxx-nak
Súlyos komplikáció? - Mike Tyson szerint ez volt a baja Jamie Foxx-nak
Mike Tyson elárulta, mi történhetett vele.

Bella Thorne-t eljegyezték - Elképesztő gyűrűt kapott
Bella Thorne-t eljegyezték - Elképesztő gyűrűt kapott
Több mint 10 karátos gyémántgyűrűt húztak az ujjára.

Justin és Hailey Bieber Dél-Franciaországban turbékol - fotók!
Justin és Hailey Bieber Dél-Franciaországban turbékol - fotók!
Európában nyaral a két híresség.

Cuki képpel ünnepelte Tom Holland születésnapját Zendaya
Cuki képpel ünnepelte Tom Holland születésnapját Zendaya
Ismét elvitték a legédesebb pár címét.

Natalie Portmant megcsalta a férje - Mégis megmentené a házasságát?
Natalie Portmant megcsalta a férje - Mégis megmentené a házasságát?
Meg tud neki bocsántani?

Kiderült, mi van most Timothée Chalamet és Kylie Jenner között
Kiderült, mi van most Timothée Chalamet és Kylie Jenner között
Így áll jelenleg a kapcsolatuk.

Paloma Faith kiakadt A kis hableány láttán
Paloma Faith kiakadt A kis hableány láttán
Kifejtette véleményét az énekesnő.