Zayn Malik nem fogadta jól a hírt, miszerint egyes újságírók szerint azért maradt ki a FOUR promóciózásából, mert ismét kábítószerekhez nyúlt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Drogozással vádolták Zayn Maliket
2014. november 20. 21:29
Ez borzasztó!! Hogy miket találnak ki egy ilyen helyés és cuki fiúról!! Szánalmasak a sajtók!!
2014. november 20. 21:29
Valaki megfázott és mindjárt azt hiszik drogozott.
2014. november 20. 21:32
Ez is mutatja azt,hogy a sajtó mennyire próbálja megbundázni a dolgokat.....
2014. november 20. 21:34
kutyuska01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.08. Hozzászólás: 282 Csatolások: 3 Azonosító: 234261 offline |
Miket ki nem találnak egy kis reklámért,szánalmas
2014. november 20. 21:44
E. és Zendaya everMelankólikus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.15. Hozzászólás: 1327 Csatolások: 10 Azonosító: 216874 offline |
Ez milyen egy hülye ember, mármint a műsorvezeteő. Most komolyan, attól, mert valaki nem vesz részt a promón, akkor tuti be van drogozva... De megérdemelte, hogy kirúgják, mivel ilyeneket feltételez valakiről. Ja, és akkor, hogyha az elbocsájtott műsorvezeteő náthás lesz, akkor ő is tuti be van drogozva. Pff...
2014. november 20. 21:53
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2037 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline |
Nem tudom.. Imáádom Zayn-t, de szerintem a Steal My Girl akusztikus verzióban sem néz ki jól a szeme, és nagyon-nagyon szeretném, hogy megfázás legyen, de nem tudom.. Még ha az is lenne bunkóság volt ezt állítania gondolom élőben.. -.-
2014. november 20. 21:57
Vikikee4♡Angel-chan♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.27. Hozzászólás: 1203 Csatolások: 0 Azonosító: 200960 offline |
Azért lássuk be, valahol van alapja, hogy ezt felhozta a műsorvezető. Egyszer már VIDEÓBAN drogozott, most is simán gondolhatnak rá. Lehet utálni, nem érdekel, de a műsorvezető poénját értékelni tudom.
2014. november 20. 22:16
Vikikee4, igazad van. Már videóban is drogozott, ilyenkor is gondolhatnánk rá. Azért én bízom benne, hogy többször nem fognak droghoz nyúlni...
2014. november 20. 22:16
DylanSmith |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 202974 offline |
Sztem tök gáz, hogy elbocsátanak egy showmant az állásából azért, mert mondott vmit a show kedvéért. Lehet, hogy most nem drogozott, de régen igen. Visszaesnek az alkoholisták is sajnos. Az ilyen agyonsztárolt emberek meg ha nem tudják kezelni a dolgot akkor hozzányúlnak. Lehet h nem drogozott csak másnaposan fetrengett otthon.
2014. november 20. 22:22
N.Noncs98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.06. Hozzászólás: 276 Csatolások: 0 Azonosító: 160151 offline |
emberek, nézzetek rá Zaynre: Csont és bőr a srác. Én imádom, szeretem, álmaim pasija, de ez a drog hatása. És én teljes mértékben megértem, hogy ezekhez nyúlt. Sosem volt szent gyerek, sosem lesz az. Perrie sem fogja megváltoztatni pláne úgy nem, hogy több kilométer van közöttük. Teljesen érthető, hogy drog hatásával tudja megemészteni a hírnévvel járó negatív dolgokat.
Azt is megértem, hogy beteg volt pont akkor, de drogozni 100%-ig biztos vagyok benne, hogy drogozik. Ez a hirtelen fogyás nem az állítólagos vallása miatt van. Senki sem szent, ezt el kell fogadni!
Azt is megértem, hogy beteg volt pont akkor, de drogozni 100%-ig biztos vagyok benne, hogy drogozik. Ez a hirtelen fogyás nem az állítólagos vallása miatt van. Senki sem szent, ezt el kell fogadni!
2014. november 20. 22:34
Az tényleg igaz, hogy eléggé lefogyott az utóbbi időben, de ő is csak ember bármikor ledöntheti a lábáról egy betegség. Ettől még nem kéne máris minden félét kitalálni..
2014. november 20. 23:01
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline |
hát ez egy elég durva beszólás volt...nemtom mi igaz meg mi nem,de egy műsorvezetőnek akkor sem szabadna ilyen viccelődnie...
2014. november 20. 23:24
blacksidevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.11. Hozzászólás: 124 Csatolások: 0 Azonosító: 234349 offline |
ÉS MI VAN AKKOR HA EGYSZERŰEN CSAK BETEG? HMM? mert senki nem volt még beteg az életében ugye? az valami ismeretlen dolog...
egyébként az emberek manapság olyan gonoszak miért kell mindig a rosszra gondolni? nem értem... és ez a műsorvezető meg mit akar? honnan veszi ezt? hát tényleg nagyon okos lehet akkor ha ő ilyeneket gondol...
és szerintem nem kéne senkinek semmi rosszat állítani zaynről, mivel senki nem ismeri őt személyesen tehát MIRŐL IS BESZÉLÜNK? o.O
JA IGEN! és arról persze senki nem beszél hogy mennyit adományoz és hogy igazából ő az egyik legjólelkűbb ember a világon...
egyébként az emberek manapság olyan gonoszak miért kell mindig a rosszra gondolni? nem értem... és ez a műsorvezető meg mit akar? honnan veszi ezt? hát tényleg nagyon okos lehet akkor ha ő ilyeneket gondol...
és szerintem nem kéne senkinek semmi rosszat állítani zaynről, mivel senki nem ismeri őt személyesen tehát MIRŐL IS BESZÉLÜNK? o.O
JA IGEN! és arról persze senki nem beszél hogy mennyit adományoz és hogy igazából ő az egyik legjólelkűbb ember a világon...
1 felhasználónak tetszik:
LDreamP
2014. november 21. 05:14
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 offline |
Csak magának köszönheti, hogy ezzel "viccelődnek". Ha nem nyúlt volna droghoz vagy legalábbis ha nem derül ki, akkor nyilván nem hoznák fel neki se. Tudhatta volna, hogy ez lesz a következménye, de ha már meg csinálta ne háborogjon
2014. november 21. 06:53
Lejlus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 2565 Csatolások: 0 Azonosító: 217999 offline |
Minden sztar drogozik szoval nyugodjatok le UTALOK.Nemhiszem hogy drogozik megint csak sokat dolgoznak...az azert jobban meglatdszodna rajta szerintem bsrnigyis sokat fogyott szegeny...De ezt egyikunk sem tudhatja es nincs is kozunk kozza.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.