Egészen Afrikából utazott az USA-ba az elszánt úriember, hogy megkérje a színésznő kezét, de esküvő helyett távoltartási végzést kapott.
A teljes cikkhez kattints ide!
Feleségül akarja venni egy férfi Vanessa Hudgenst
2014. november 27. 11:31
Hát igen ilyen sajnos előfordul, bár szerintem erős túlzásba esett az illető, arra mondatára pedig no comment..-.-
Vannessa szerintem nagyon közönségesen néz ki ilyen külsővel, az öt réteg smink ami rajta van az még csak hagyján de az a haj? Hiszem olyan gyönyörű haja volt, nem tudom hogy lehet így tönkretennie magát... Pedig egy nagyon szép lány lehetne...
Vannessa szerintem nagyon közönségesen néz ki ilyen külsővel, az öt réteg smink ami rajta van az még csak hagyján de az a haj? Hiszem olyan gyönyörű haja volt, nem tudom hogy lehet így tönkretennie magát... Pedig egy nagyon szép lány lehetne...
2014. november 27. 12:09
Szegény Vanessa, ez nagyon idegesítő lehet. Amúgy szerintem jó lett az új frizurája.
2014. november 27. 13:03
DulceRBDfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.27. Hozzászólás: 947 Csatolások: 0 Azonosító: 207395 offline |
Imádtam a vörös ombrés haját, de így is gyönyörű. Az üzeneten meg jót röhögtem . Nem hiszem el hogy vannak ilyen emberek xd
2014. november 27. 13:07
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline |
Még-még az elfogadható lenne ha egy nagy fanatikus oda menne a háza elé adna neki egy csokit vagy mittomén, képet készítene vele, megköszönné, és élné tovább az életét boldogan. De ezz?
Megértem, hogy a bírósághoz fordult, azért neki is van magánélete.
Megértem, hogy a bírósághoz fordult, azért neki is van magánélete.
2014. november 27. 13:56
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6163 Csatolások: 3306 Azonosító: 234699 offline |
Ó,ez durva!Nekem is tetszik a frizurája,de a régebbi jobban
2014. november 27. 14:03
De nem irigylem ezért.Az ilyenek meg is érdemlik a távol tartási végzést.
2014. november 27. 14:50
Ez nagyon hülye ember lehetet!! Bár ha szereti akkor mit lehet tenni csak megkérem ot éloben és a haja nagyon tetszik teljesen rockos lett! <33
2014. november 27. 14:58
jól áll neki ez a haj, mint eddig szerintem amúgy konkrétan mindegyik ,a pasi meg már túl messzire ment
2014. november 27. 15:10
DettyBetta97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.02. Hozzászólás: 1023 Csatolások: 0 Azonosító: 164675 offline |
Jól áll így a haja elég durva
2014. november 27. 15:20
LucyKalmanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.24. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 236412 offline |
Durva de jó a haja
2014. november 27. 15:31
Sung-Ravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.14. Hozzászólás: 316 Csatolások: 0 Azonosító: 216809 offline |
Megesik xD bár ez a csávó kicsit elvetette a sulykot. a végzést pedig megérdemelte,simán eltudnám képzelni,hogy letámadja Vanessát ha már ilyen messzire elment csakhogy megkérje a kezét.
Vanessa haja szerintem is jó lett bár én inkább ombre párti vagyok.
Vanessa haja szerintem is jó lett bár én inkább ombre párti vagyok.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.