Amerikai Dráma (2014)
Rendezők: Richard Glatzer, Wash Westmoreland
Szereplők: Julianne Moore, Kristen Stewart, Kate Bosworth, Alec Baldwin, Seth Gilliam, Hunter Parrish
Still Alice (2014)
2014. december 10. 08:32
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
8 felhasználónak tetszik:
Horgi,
Toxic,
SmileyZ,
Szandi0820,
Lindsay019,
idone,
duracell,
nightfever
2015. február 03. 22:28
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
Nagyon kíváncsi vagyok erre a filmre. Julianne szerintem jó választás a szerepre, biztos vagyok benne, hogy hitelesen vissza tudja majd adni Alice minden érzelmét. Már annak idején is meglepett, hogy Kristen alakítja Lydiát, őt teljesen máshogy képzeltem el, úgyhogy ő érdekel most a legjobban a filmben. Kate szerintem tökéletes Anna lesz. Az előzetes szerintem nagyon szép és megható lett, bár én kicsit spoileresnek érzem, ez lehet, hogy csak azért van, mert olvastam a könyvet és tudom, hogy melyik jelenet mikor volt, nem tudom... Bár a végéből nem lő le semmit, az igaz.
Kapcsolódó sztárok
Olivia Wilde elárulta, miből jött rá, hogy vége a házasságának
Olivia Wilde elárulta, miből jött rá, hogy vége a házasságának
2020-ban ért véget a kapcsolatuk.
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvolt a hagyatéki eljárás.
Selena Gomez férjének frizurája kiborította a rajongókat
Selena Gomez férjének frizurája kiborította a rajongókat
Félig kopasz lett vagy átverés?
Összejött a kollégájával az Off Campus sztárja?
Összejött a kollégájával az Off Campus sztárja?
Románc alakulhatott a forgatáson.
Kiderült, melyik volt az a pillanat, amikor Zendaya beleszeretett Tom Hollandba
Kiderült, melyik volt az a pillanat, amikor Zendaya beleszeretett Tom Hollandba
A pillanat gyorsan terjedt az interneten.
„Ezt akarják látni az emberek” - A Your Fault: London színészei megvédték a toxikus mostohatestvéri románcot
„Ezt akarják látni az emberek” - A Your Fault: London színészei megvédték a toxikus mostohatestvéri románcot
Ma volt a második rész premierje.
Tom Holland Pókember tetoválása váratlan problémát okozott a Pókember forgatásán
Tom Holland Pókember tetoválása váratlan problémát okozott a Pókember forgatásán
Az egyik tetoválása problémát okozott.