Megjelent a Suburban Gothic legelső hivatalos trailere, melynek főszerepében a 2 Broke Girls sztárja és Matthew Gray Gubler láthatóak.
A teljes cikkhez kattints ide!
Horror-vígjátékban szerepel Kat Dennings
2014. december 27. 17:22
|
|
Samargzöldúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.28. Hozzászólás: 72 Csatolások: 1 Azonosító: 233897 offline
|
Hát ez nagyon érdekes..
2014. december 27. 18:00
|
|
FashionLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 1110 Csatolások: 3 Azonosító: 155125 offline
|
nekem a két műfaj (horror és vígjáték) még mindig nem jön be együtt...
2014. december 27. 18:31
|
|
E. és Zendaya everMelankólikus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.15. Hozzászólás: 1327 Csatolások: 10 Azonosító: 216874 offline
|
Ömm, ömm érdekes egy film.
De szerintem meg fogom nézni!
De szerintem meg fogom nézni!
2014. december 27. 19:17
|
|
Adul |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.27. Hozzászólás: 541 Csatolások: 1 Azonosító: 178786 offline
|
Imádom Katet, szóval emiatt biztosan meg fogom nézni. Másik kérdés, hogy elnyeri-e a tetszésemet, a trailer alapján kissé kusza a történet, és a férfi főszereplő karaktere Katéhez képest a szememben eltörpül. Mindenesetre meg kell adni neki az esélyt.
2014. december 27. 21:06
Pontosan ! FashionLady-nek igaza van!!! Nekem se jön valahogy össze ezt bírni!
2014. december 27. 21:33
|
|
pamoreworldvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.05. Hozzászólás: 139 Csatolások: 0 Azonosító: 232770 offline
|
Igen,én is egyetértek veletek ez igy tényleg nem jön össze nekem sem.
Én imádom a horrort és vigjátékokat is de ez így eggyütt.... Attol függetlenül biztos belenézek a filmbe
Én imádom a horrort és vigjátékokat is de ez így eggyütt.... Attol függetlenül biztos belenézek a filmbe
2014. december 27. 23:41
|
|
Dalienthvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.17. Hozzászólás: 354 Csatolások: 0 Azonosító: 222836 offline
|
Imádom a horror-vígjáték kategóriát, és szerintem abszolút összeegyeztethető a kettő. Viszont, ez az a kategória, aminél a legnagyobbat lehet bukni szerintem. Itt nincs átmenet. Egy filmet vagy jól hoznak össze és akkor rohadtul üt (lásd: Horrorra Akadva-széria, bár utóbbiak már kicsit gyengécskébbre sikerültek), vagy elcseszik és akkorát bukik, hogy még a belefektetett pénzt se hozza vissza. De tény, hogy van egy fajta stílusuk ezeknek a filmeknek, ami nem mindenkinek jön be. Na bumm. Nem is kell. Mindenki azt néz, amit akar. Attól másnak még bejöhet.
Én mindenesetre nagyon várom, mert Kat és Matthew a kedvenceim között vannak.
Én mindenesetre nagyon várom, mert Kat és Matthew a kedvenceim között vannak.
2014. december 28. 10:14
|
|
blackcoffee˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.23. Hozzászólás: 3325 Csatolások: 144 Azonosító: 234796 offline
|
Hát nem valami nagy durranás az előzetes alapján..
2014. december 28. 11:29
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
Gratulálok neki, bár nem fogom megnézni, mert bármilyen horror esélytelen, hogy megijedjek, max. egy jó vígjátéknak megnézem!
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
Megbetegedett a forgatáson.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.

0 felhasználónak tetszik: