Manapság már lehet akármilyen az ember tűzfala, ugyanis akadnak olyan kitartó hackerek, akik napokon keresztül ezek feltörésén dolgoznak.
A teljes cikkhez kattints ide!
A 1D is hackertámadás áldozata lett
2014. december 29. 21:06
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline |
és mindjárt jönnek a larry shipperek, akik már be vannak sózva hogy Larrys információk is elő fognak kerülni...hahaha álmodozhatnak, olyan idegesitőek...szánalmasak.
2014. december 29. 21:08
TianaBlack |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.28. Hozzászólás: 672 Csatolások: 36 Azonosító: 212599 offline |
Annyira utálom azt, hogy a celebek nem élhetnek. Nem lehetnek privát emailjeik, nem fotózhatnak azt amit akarnak és nem mehetnek utcára anélkül, hogy ne támadnák le őket hatvanezren. Mi értelme ennek? Állítólag szeretjük őket, akkor miért csináljuk ezt velük? Most nem csak a feltörésről beszélek, hanem úgy általában. Néhány fan nem tudja hol a határ és mennyi az, ami még elfogadható, mert elvakult és nem lát ki a saját ablakán sem. Önző dolog, nagyon nagyon önző. Hagy levelezzenek arról és azzal, akivel akarnak, ne kelljen már attól tartaniuk, hogy éppen melyik percben jön egy hacker-csapat, akik publikáklják a privát beszélgetéseiket. Szánalmas aki ezt teszi és az is, aki ezek miatt eldobja a fiúk iránt táplált szeretetét. Nagyon sajnálom ami történt, mert igazán nem érdemelnék meg ezt.
2014. december 29. 21:10
TianaBlack |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.28. Hozzászólás: 672 Csatolások: 36 Azonosító: 212599 offline |
*hadd. Nagyon beleéltem magam az írásba, még a helyesírásra sem koncertráltam, annyira bosszant.
2014. december 29. 21:14
Most b*szki ez kinek jó?Most sajnálom ha trágár szavakkal bárki lelki világát is megsértem,de ezen rohadtul felhúztam magam!Szerintem anno az X faktorba sem kerültek volna be,ha nem tehetségesek,és mivel sokra vitték itt vannak tömkelegével a Directionerek,akik védik őket!Nekem bármi történhet,imádni fogom őket egytől egyig!!!!!!Most komolyan,kink és miért jó az,ha másban kárt tehet?!Legtöbbünk oda van ha más csak a mittomén' milyen üzenő programban történű üzeneteit csekkolja,nekik meg akiknek meg tényleg nehéz magánéletet tartani meg főleg rosszul jöhetnek ki ebből.Nem mintha anyagi gondokkal kéne küzdeniük,mivel az elvetemült fanok szinte bármennyit képesek fizetni csak hogy rendben legyenek,ez a koncertjegy árakon is meglátszik!DE senkinek sem esik jól,ha esetleg olyan kommentet kap,amiben szidják,ráadásul így a személyes emailcíme is kikerülhet a világhálóra.Most minden haragomat nem sikerült kiöntenem,de mivel k*rvára felhúztam magam inkább agyom és később befejezem.Mindenesetre szeretlek titeket srácok
2014. december 29. 21:18
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline |
Ezeket a feltöréseket pont nem a fanok szokták csinálni. Ezek nem a kíváncsiság miatt születnek meg (értem úgy, hogy a rajongó nem tud a fenekén maradni és mindent tudni akar a kedvencéről), hanem direkt ártó szándékkal irányul.
Csak azt nem értem, hogy észak-koreai oldalról érthető a The Interview eset, viszont ez meg nem. Legalábbis számomra.
Csak azt nem értem, hogy észak-koreai oldalról érthető a The Interview eset, viszont ez meg nem. Legalábbis számomra.
2014. december 29. 21:23
Még hány sztár esik áldozatul ezeknek a szemeteknek?!..épp ugyanúgy jár nekik a magánélet, mint bármelyik más embernek. Az pedig amit ez a csoport művel ennek a megsértése. Nagyon remélem, hogy most már rá fognak jönni kik ezek és leállítják őket.
2014. december 29. 21:38
Idézet (Petrafranczia @ 2014.12.29. 21:06)
Hát ez ezzel jár...
Ezzel jár?A legtöbb sztár,azért csinálja,azt amit,hogy másokat szórakoztasson.Mind a színészek,mind az énekes,amellett,hogy szeretik ami csinálnak,megmutatják a világnak,azért,hogy örmöet okozhassanak másoknak.Soha nem értettem és nem is fogom,hogy néhányan miért hiszik azt,hogy a "sztárság",azzal jár,hogy nem lehet magánéletük,nem léphetnek ki az utcára egyedül,mindent el kell tűrniük és mindenki jobban ismeri őket,mint ők saját magukat.Nagyon nem így van!!Ők is igyekszenek normális emberekként élni,az már egy másik dolog,hogy nem mindig sikerül.(És most ne keverjük bele a reality sztárokat,akik azért csinálják a dolgokat,mert figyelemre vágynak.De nem sok dolog változik ezzel,hisz' nekik is van olyan dolog,ami magánügy.)Egyszerűen gusztustalannak tartom,hogy valaki az idézőjeles "tehetségét" vagy mijét,ilyen dolgokra használja,ráadásul egy csomó ideje rámegy,Remélem irtó boldog.*irónia az utolsó mondatban*
2014. december 29. 21:41
OMG9ezkomoly5visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 232 Csatolások: 0 Azonosító: 192246 offline |
Komolyan... A hackereknek nincs magánéletük?? Másokéba kell belepiszkálni?? Ennyire unatkoznak?? Most komolyan, ez kinek jó?? Mit érnek el azzal hogy a sztárok telefonjait, gépet, email fiókjait és egyéb olyan dolgokat feltörnek amikben lehetnek személyes cuccok is?? Ha ezt csinálják és azt gondolják csak jobb lesz a világ, hogy ők ezt nyilvánosságra hozták nagyon tévednek... Komolyan, az ilyen pofátlan, erkölcstelen barmoknak nincs magánélete.Én nem szoktam gyakran hallgatni az 1D-t de amikor hallgatom, azért mert szerintem nagyon jók És ezeknek a borzasztó embereknek, bele kell kotnyeleskedniük mások életében... Felháborító...
2014. december 29. 21:45
A One Direction eddig összes lemeze kiszivárgott a megjelenés előtt, szóval ez nem újdonság, de azért egy ilyen neves cégnél, mint a Sony eléggé érdekes, hogy minden csak úgy kiszivárog, amikor nekik eléggé biztonságos felszerelésüknek kéne lenniük.
2014. december 29. 21:48
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3781 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline |
Lambika: Érdekes, eddig te is oda és vissza voltál tőlük. Most mi van??
Tökre tudom utálni ezeket az embereket. Minek kell belenyúlni mások életébe?
Tökre tudom utálni ezeket az embereket. Minek kell belenyúlni mások életébe?
2014. december 29. 21:53
blacksidevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.11. Hozzászólás: 124 Csatolások: 0 Azonosító: 234349 offline |
nem írok litániát mert amit szerettem volna írni leírták az előttemlévők... de nagyon sajnálom, hogy vannak olyan emberek akik ezzel töltik a napjukat, hogy feltörögessék az emberek hivatalos dolgait
őszintén szólva -ez lehet gonosznak fog hangzani-de nagyon remélem, hogy megtalálják és megbüntetik őket
őszintén szólva -ez lehet gonosznak fog hangzani-de nagyon remélem, hogy megtalálják és megbüntetik őket
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.