Kristen Stewart a lányokat szereti?
2015. január 08. 15:09
léda00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.16. Hozzászólás: 650 Csatolások: 0 Azonosító: 211915 offline |
Őszintén szólva engem annyira nem lepne meg,mert bármennyire is hangzik bunkón,Kristen néhány képen tényleg olyan mint egy fiú. Ráadásul ha csak barátok ezzel a lánnyal elég "jó a viszonyuk".
2015. január 08. 15:09
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline |
úgy néz ki Kristen mint egy férfi
nem lepődnék meg ha tényleg meleg
nem lepődnék meg ha tényleg meleg
2015. január 08. 15:11
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline |
Kristen-t mindig is utáltam,sosem volt szimpi. Ezeken a képeken pedig szörnyen visszataszító. Azért én nem mernék így kilépni az utcára!!!! Ha pedig kiderülne,hogy......akkor nem változna semmi,mert már nem tudom jobban gyűlölni
2015. január 08. 15:19
RossioWrong Omen ▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.25. Hozzászólás: 1146 Csatolások: 56 Azonosító: 135191 offline |
anzi7, tehát ha valaki leszbikus, az már ok arra, hogy maximális szintre fokozza a gyűlöletedet. Szegény Ellen DeGeneres is, lehet, hogy eddig kedveltem, mert egy okos, vicces, sikeres nő, de a fene, elvette a barátnőjét, így most utálni kell. Az élet igazságtalan.
Kristen Stewartnak több hosszan tartó kapcsolata volt férfiakkal, ami meghatározza, hogy nem leszbikus, maximum biszex. Ami egyébként ezekről a képekről nem derül ki. Szerintem.
És baromi jó a haja.
Kristen Stewartnak több hosszan tartó kapcsolata volt férfiakkal, ami meghatározza, hogy nem leszbikus, maximum biszex. Ami egyébként ezekről a képekről nem derül ki. Szerintem.
És baromi jó a haja.
2015. január 08. 15:23
andiQa18visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.25. Hozzászólás: 256 Csatolások: 0 Azonosító: 184560 offline |
Én nem vagyok egy Kristen 'fan' vagy Twilight 'fan' de ha tényleg a lányokat szereti akkor szeresse ha meg nem akkor ne...ez nem a fél világ dolga hanem Kristen és az esetleges 'barátnője' vagy csak barátja aki éppenségel nő dolga
2015. január 08. 15:24
Most már mindenhol ez megy?! x a lányokhoz vonzódik, y a fiúhoz..szerintem HA kiderül,hogy tényleg az ami a cikkben van az akkor is az ő döntése..
2015. január 08. 15:40
A mai világban szinte már mindenből cikket csinálnak. Most nem mind1, hogy ki kivel mikor mit csinál. Mindenkinek van egy magánélete.
2015. január 08. 15:41
littleliarúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.18. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 236180 offline |
Jajj Istenem a baratnojevel logott,most biztos a lanyokhoz vonzodik. Senkinek se a dolga,o dontese,amig nem vallana be senkire se tartozik. Nem szeretem Kristent de mar nagyon idegesito,undorito es unalmas ez a tema
2015. január 08. 15:43
Hát szeresse, jók a lányok xd, mondjuk azon nem tudok eligazodni, hogy ha a leszbikusok a lányokhoz vonzódnak akkor miért a fiús külsejű lányokat szeretik és ők maguk is sokszor fiúsan öltözködnek meg viselik a hajukat... én igazából mintkét nemet más okból vonzónak találom de pont azért mert a fiúk nem lányok a lányok meg nem fiúk xd
Lehet Robert Patinson miatt most ebbe menekül, persze nem ismerem, de olyan anyaszomorító a tv-s jelenléte ha vele lennék lehet teljesen megutálnám a férfiakat én is
Lehet Robert Patinson miatt most ebbe menekül, persze nem ismerem, de olyan anyaszomorító a tv-s jelenléte ha vele lennék lehet teljesen megutálnám a férfiakat én is
2015. január 08. 15:50
nutella 20új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.12. Hozzászólás: 35 Csatolások: 0 Azonosító: 193867 offline |
Ez így elég evidens. Egy ideje lehetett róla sejteni, hogy két kapura játszik. Egyesek meg nem tudnak különbséget tenni a leszbikusság és a biszexualitás között, ami azért elég szomorú.
2015. január 08. 15:57
Idézet (anzi7 @ 2015.01.08. 15:11)
Kristen-t mindig is utáltam,sosem volt szimpi. Ezeken a képeken pedig szörnyen visszataszító. Azért én nem mernék így kilépni az utcára!!!! Ha pedig kiderülne,hogy......akkor nem változna semmi,mert már nem tudom jobban gyűlölni
Ezen jót röhögtem pedig nem is utálom
2015. január 08. 16:06
...Ha igaz akkor miért olyan nagy cucc? Ez van.Amugy már minden sztárról kitalálnak ilyen sztorit...
2015. január 08. 16:10
szösziiamii2001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.13. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 235907 offline |
ez nem jelent semmit most az h együtt üldögélnek az semmit se jelent. Mi a barátnőimmel arcra puszit is szoktunk adni egymásnak meg egész nap ölelgetés megy az osztályba mégse vagyunk leszbik :')
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.