Az a pletyka járja, hogy új taggal bővülhet a Bosszúálók csapata, méghozzá Pókemberrel.
A teljes cikkhez kattints ide!
Pókember csatlakozik a Bosszúállókhoz?
2015. január 20. 16:03
AngelSt☆rlight™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.21. Hozzászólás: 2479 Csatolások: 3541 Azonosító: 120837 offline |
Ezt a pletykát hallottam, de elég érdekes lenne. Hiszen lássuk be: Pókember ha csatlakozna a Bosszúállókhoz, akkor csatlakozhatnának az X-men-ek is. Egy és ugyanaz a világ. Viszont elég érdekes lenne, mivel Pókember nem olyan szuperhős, mint a többiek. Kíváncsi vagyok mi sül ki ebből, hiszen elég érdekes szituáció lenne: lövöldözik ott a hálóival össze-vissza míg a többiek vért verejtékezve harcolnak?! Azért remélem lesz egy olyan biztos forrás, ahonnan hamar megtudjuk az igazságot.
2015. január 20. 16:37
Vikikee4♡Angel-chan♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.27. Hozzászólás: 1203 Csatolások: 0 Azonosító: 200960 offline |
Nem hiszem, hogy benne lesz, de nem is kell. A bosszúállók így Bosszúállók (Thor, Hulk, Vasember, Amerika kapitány, Fekete özvegy, Sólyomszem), Pókember meg Pókember. Szerintem így jó, ahogy van az egész.
2015. január 20. 17:16
awwparadiseHalf-Blood Princess ♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.14. Hozzászólás: 2890 Csatolások: 222 Azonosító: 231501 offline |
ha már pókember csatlakozik hozzájuk, akkor az eredeti csatlakozzok, ne a 'csodálatos'... Tobey Maguire az eredeti, és senki más!
2015. január 20. 17:54
Nem kifejezetten örülnék neki, főleg nem akkor, ha a Csodálatos Pókember fog szerepelni benne. Az eredetit sokkal inkább el tudnám képzelni a Bosszúállókkal, hiszem az összes többi szereplő is az eredeti. Bár nem is tudom, részemről így már összeállt a stáb
2015. január 20. 17:57
Dojcy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.03. Hozzászólás: 1072 Csatolások: 51 Azonosító: 92123 offline |
Egyrészről örülnék, mert pókember is marvel szuperhős és szomorú, hogy elválasztották a többitől de másrészről már annyira felépítették a bosszúállók világát, hogy nem tudnám elképzelni ott közöttük, vhogy nem illene oda, meg hogy vennék be a történetbe, hogy hogy nem tudott eddig róla a shield meg ilyesmi...
2015. január 20. 18:05
KlauDia |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.08. Hozzászólás: 561 Csatolások: 1 Azonosító: 179806 offline |
Alapból azt se értettem hogy mért nem volt benne a Bosszúállok első részében na de ha most tényleg úgy lesz hogy benne lesz akkor az csak hab a tortán bár kár hogy nem Andrew játszaná
Amúgy meg alig várom már!!!
Amúgy meg alig várom már!!!
2015. január 20. 18:26
Bettyke94#CherylBombshell™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.18. Hozzászólás: 12482 Csatolások: 3081 Azonosító: 143593 offline |
Az első három Pókember filmet még szerettem, de ez a "csodálatos" pókember már nem nyerte el a tetszésemet. Szerintem a Bosszúállók csapata így jó ahogy van, nem illene oda. De ez csak az én véleményem
2015. január 20. 18:52
DettyBetta97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.02. Hozzászólás: 1023 Csatolások: 0 Azonosító: 164675 offline |
Akkor lenne egész a bosszúállók
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.