Miley Cyrus az utóbbi években botrányos arcát mutatta a közönségnek, így a vele készült interjúban többek között erről is beszélt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Miley Cyrus: „Nem olyan vagyok, mint amilyennek beállítanak”
2015. január 24. 13:46
2015. január 24. 13:47
Ginaa29 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 782 Csatolások: 85 Azonosító: 236930 offline |
Ebben Mileynak teljesen igaza van, nem olyan mint amilyennek beállítják! És sosem volt olyan! És ez a rész hogy ha meghalljuk a nevét botrányok jutnak eszünkbe , ez főleg nem igaz! Nekem a gyerekkorom jut eszembe...
2015. január 24. 13:51
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline |
Mégis ad rá okot azt képzeljék az emberek róla.
2015. január 24. 14:00
Hát pedig megadja rá az okot hogy ilyennek állítsák be. Talán ha nem posztolna botrányos képeket sokkal inkább a tehetségére koncentrálnának!
2015. január 24. 14:02
baby95visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.02. Hozzászólás: 422 Csatolások: 13 Azonosító: 203027 offline |
Ginaa29 egyetértek, nekem is inkább a gyerekkorom jut eszembe. Viszont az is igaz, hogy ad rá okot. Nem ítéltem el soha, mert tőlem élje az életét, de néha tényleg messzire ment. Az is igaz, hogy sokat köszönhetünk neki, mert rengetegen a műsorán nőttünk fel. Szóval inkább ne ítélkezzünk.
2015. január 24. 14:22
Rocket |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.07. Hozzászólás: 644 Csatolások: 0 Azonosító: 223869 offline |
Én nem a sorozatán nőttem fel, és el is ítéltem eddig a botrányai miatt, viszont most szimpatikussá vált. Jó, hogy adakozásra használja a hírnevét, és fontos dologra hívja fel a figyelmet. Példaképnek nem tartanám, de legalább nem öntelten nyilatkozott a Grammy-jelölésről.
2015. január 24. 14:23
Lovatics04jake edwards' buddy. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.13. Hozzászólás: 2258 Csatolások: 56 Azonosító: 237163 offline |
Miley nagyon tehetséges és bár nem a kedvencem,elismerem,a hangja nagyon szép.Hátha jobb hatással lesz rá Patrick és viszont láthatjuk az igazi Miley-t
2015. január 24. 14:26
Amilyennek az emberek próbálják beállítani? Ezt az egészet magának köszönheti. Gondolhatja, hogy nem ok nélkül ítélik őt el. Abnormális dolgokat csinál, így ne várja, hogy ne ítélkezzenek. Mindenről ő tehet.
2015. január 24. 14:32
Ez mind szép és jó lenne, ha nem saját magának mondana ellent. Pár hónapja még azt hirdette, hogy mindenki bulizzon, amíg fiatal, valamint az egetrengető szexbulijaitól zengett a sajtó, a füvezési szokásairól pedig már ne is beszéljünk.
2015. január 24. 14:37
Fancsababa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.31. Hozzászólás: 583 Csatolások: 19 Azonosító: 192862 offline |
Magának okozta, hogy ilyen vélemények születnek róla. Mutasson végre valamit, hogyha nem akarja, hogy ilyennek képzeljék az emberek. Kezdetnek nem rossz ez az interjú, és szerintem mindenki szívesebben hall róla olyan híreket, mint a HIV fertőzöttek támogatása.
Én azt mondom mindenki változhat, még Miley is! És talán végre benő a feje lágya és érett nő lesz belőle. Tudom, hogy sokan most röhögtök, és ennek kevés esélyét látjátok (én is) de remélni kell, hátha.....
Én azt mondom mindenki változhat, még Miley is! És talán végre benő a feje lágya és érett nő lesz belőle. Tudom, hogy sokan most röhögtök, és ennek kevés esélyét látjátok (én is) de remélni kell, hátha.....
2015. január 24. 14:38
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6163 Csatolások: 3306 Azonosító: 234699 offline |
Aha persze! A bortányai nem erről vallanak, ne etessen ilyenekkel, már bocsánat. Miley már korántsem az, aki volt.
2015. január 24. 14:43
Azért állítják be az emberek olyannak, mert úgy viselkedik.
2015. január 24. 14:43
PeaceLoveEmpathy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.21. Hozzászólás: 656 Csatolások: 0 Azonosító: 226425 offline |
oké ebböl a szempontból igaza lehet...de attólmég a csaj eléggé nagy szégyen
2015. január 24. 14:47
luluxDvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.25. Hozzászólás: 490 Csatolások: 0 Azonosító: 186626 offline |
Mileyt ki kéne vizsgalni mert szerintem személyiség-hasadása van. Hol egy ilyen abszolút példaképnek vehető tehetségként, hol egy sarki k****ként viselkedik. Nem tudni milyen az igazi Miley mert nyilván innen senki nem ismeri, de nagyon remélem hogy az első és lassan elhagyja a második viselkedést.
Megvan a toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Megvan a toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Kiderült, mi volt a szervezetében.
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Angelina Jolie újra szerelmes! Brit rapperbe szeretett bele!
Angelina Jolie újra szerelmes! Brit rapperbe szeretett bele!
Kiderült, ki lehet az új választott.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!