Úgy látszik, a színésznő végleg tiszta vizet akar önteni a pohárba. Annak érdekében, hogy eloszlassa a róla és Ariana Granderől szóló pletykákat az E! Online-nak adott interjút.
A teljes cikkhez kattints ide!
Victoria Justice: "Szívből kívánom Arianának a legjobbakat"
2015. január 25. 20:46
diamondnonaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.01. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 235392 offline |
Nem is hittem el a dolgot... Victoria soha nem bántana senkit sem.
2015. január 25. 21:02
Sajnos nem ismerem Victoria-t személyesen, de szerintem sem terrorizálna ő senkit.
2015. január 25. 21:11
Esztii. SellykeFan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.08. Hozzászólás: 933 Csatolások: 17 Azonosító: 197399 offline |
Imádom Victoriát,és én ilyet soha ki nem néznék belőle!
2015. január 25. 21:49
Szerintem Victoria sohasem bántana senkit. De Ariana-ból kinézem
2015. január 25. 21:52
"Nagyon boldog vagyok, hogy tisztázni tudom ezeket az alaptalan pletykákat. Ezek a dolgok már egy ideje folynak, de eddig úgy gondolkodtam, hogy nem figyelek az utálkozókra, és nem fogom belevetni magam ebbe a sok negatívba, de azt hiszem, azzal, hogy csendben maradtam, az emberek azt hiszik, én tehetek mindenről, és ez nem igazságos"
Hihetetlen, hogy még 3 év után is hazudik, mint a vízfolyás. A sok kis naív meg be is veszi. Szánalmas.
"Grande és Justice a V, mint Viktória című sorozat forgatásai alatt ismerkedtek meg. Akkoriban úgy tűnt a két sztár nagyon jól kijön egymással, azonban mikor a sorozat véget ért kapcsolatuk megszakadt, ezért keletkeztek a pletykák, hogy megromlott köztük a viszony. Amikor a sorozat véget ért, Victoriát sok támadás érte, mivel szólóturnéba kezdett ahelyett, hogy tovább forgatott volna, így sokan úgy gondolták miatta nem folytatódott a sorozat."
Így van és a drága kis szent Victoria a teljes felelősséget megpróbálta Arira hárítani. Ez volt az a pillanat, amikor Ari sem bírta tovább az évek óta tartó szivatást és hazugságokat: beszólt neki.
"A turnénak semmi köze nem volt a V, mint Viktória végéhez. Nagyszerű a kapcsolatom a Nickelodeon vezetőségével és az ottani kollégáimmal is."
Hát nem tudom, mennyire tartja a kapcsolatot a többiekkel, de legtöbbször csak Avannal látni, ők már akkor barátok voltak, amikor még híre-hamva sem volt a V mint Viktóriának.
"Nincs közöttünk harag. Remek zenét csinál, és szívből kívánom neki a legjobbakat, és további sok sikert mindenhez!"
Bár örülök, hogy ezzel elismerte a vereségét, egyúttal megint saját magát próbálja fényezni. Karrierje nem egy a legjobban, sorozata bukásnak tűnik, így megpróbálja tisztára mosni magát. Nem baj, már a helyére lett téve.
Hihetetlen, hogy még 3 év után is hazudik, mint a vízfolyás. A sok kis naív meg be is veszi. Szánalmas.
"Grande és Justice a V, mint Viktória című sorozat forgatásai alatt ismerkedtek meg. Akkoriban úgy tűnt a két sztár nagyon jól kijön egymással, azonban mikor a sorozat véget ért kapcsolatuk megszakadt, ezért keletkeztek a pletykák, hogy megromlott köztük a viszony. Amikor a sorozat véget ért, Victoriát sok támadás érte, mivel szólóturnéba kezdett ahelyett, hogy tovább forgatott volna, így sokan úgy gondolták miatta nem folytatódott a sorozat."
Így van és a drága kis szent Victoria a teljes felelősséget megpróbálta Arira hárítani. Ez volt az a pillanat, amikor Ari sem bírta tovább az évek óta tartó szivatást és hazugságokat: beszólt neki.
"A turnénak semmi köze nem volt a V, mint Viktória végéhez. Nagyszerű a kapcsolatom a Nickelodeon vezetőségével és az ottani kollégáimmal is."
Hát nem tudom, mennyire tartja a kapcsolatot a többiekkel, de legtöbbször csak Avannal látni, ők már akkor barátok voltak, amikor még híre-hamva sem volt a V mint Viktóriának.
"Nincs közöttünk harag. Remek zenét csinál, és szívből kívánom neki a legjobbakat, és további sok sikert mindenhez!"
Bár örülök, hogy ezzel elismerte a vereségét, egyúttal megint saját magát próbálja fényezni. Karrierje nem egy a legjobban, sorozata bukásnak tűnik, így megpróbálja tisztára mosni magát. Nem baj, már a helyére lett téve.
2015. január 25. 22:39
Már akkor is azt gondoltam, hogy ez a pletyka alaptalan amikor elkezdték terjeszteni..
2015. január 26. 00:16
Miss.Elizabeth✨Focus✨ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.14. Hozzászólás: 1303 Csatolások: 9 Azonosító: 226085 offline |
En mindig tudtam h nem o az...van par tippem h ki az >< de en Victoriat is szeretem, Arianat neg imadom, a peldakepem, kedvencem es waa xd<3
2015. január 26. 09:01
PuppySasha34visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.06. Hozzászólás: 124 Csatolások: 0 Azonosító: 230957 offline |
nemtom kinek higgyek arinak vagy victoriának P
2015. január 26. 12:03
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6163 Csatolások: 3306 Azonosító: 234699 offline |
Gondoltam, hogy ez nem lehetett igaz...
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.