Hamarosan érkezik az HBO sorozatának legújabb, immáron ötödik évada, a készítők pedig szokásukhoz híven egy trailerrel lepték meg a rajongókat.
A teljes cikkhez kattints ide!
Hamarosan érkezik a Trónok harca ötödik évada
2015. február 01. 13:45
rammievengeance |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.09. Hozzászólás: 2007 Csatolások: 5022 Azonosító: 227324 offline |
Jaj, már nagyon várom. Tavaly pár nap alatt kivégeztem az első hármat, aztán végigkövettem a negyediket is, és ennyi várakozás után mostmár nagyon nézném az újabb részeket.
2015. február 01. 14:50
Nagyon várós a folytatás A legtöbb szál ígéretesnek és érdekfeszítőnek tűnik így elsőre, de majd meglátjuk mi sül ki belőle. Tyrion sorsa foglalkoztat elsősorban valamint Jaime "új vidékre" tévedése és persze ezzel együtt az új szereplők személye is. Ja igen és hogy szegény Jorahnak milyen hányadtatást kell elszenvednie, mert jót akart az "úrnőjének"
2015. február 01. 14:53
Karaba Boglárkavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 234 Csatolások: 0 Azonosító: 180145 offline |
úúú de várom már
2015. február 01. 15:42
Istenem ,legyen már április!Annyira kíváncsi vagyok már folytatásra.Legeslegjobban Tyrion sorsa érdekel ,hogy mi lesz vele,mert könyvekkel még le vagyok maradva.
Kapcsolódó sztárok
Ijesztő, mit rendelt a halála napján Liam Payne
Ijesztő, mit rendelt a halála napján Liam Payne
Még több szomorú dolog derült ki.
Sokkolta a fanokat Lizzo nagy fogyása
Sokkolta a fanokat Lizzo nagy fogyása
Nagyon sokat fogyott a sztár.
Itt van J.Lo válasza arra, hogy Ben Affleck Jennifer Garnerrel töltötte a Hálaadást
Itt van J.Lo válasza arra, hogy Ben Affleck Jennifer Garnerrel töltötte a Hálaadást
Új fotót posztolt a sztár.
Sokan már kínosnak tartják a Wicked sztárjainak viselkedését, Ariana Grande szerelme megvédte az énekesnőt
Sokan már kínosnak tartják a Wicked sztárjainak viselkedését, Ariana Grande szerelme megvédte az énekesnőt
Megvédte Arianát a kedvese.
Újabb fejlemény - Liam Payne ki akart szökni a szobájából, amikor a mélybe zuhant
Újabb fejlemény - Liam Payne ki akart szökni a szobájából, amikor a mélybe zuhant
Új elmélet terjed a haláláról.
Ezzel a megható dologgal tisztelgett Liam Payne előtt az énekes temetésén Zayn Malik
Ezzel a megható dologgal tisztelgett Liam Payne előtt az énekes temetésén Zayn Malik
Nagyon megható dolgot tett.
Lindsay Lohan a dubaji életről mesélt
Lindsay Lohan a dubaji életről mesélt
Ez a legnagyobb különbség Los Angeleshez képest.
Ariana Grande ezt az egyet nem volt hajlandó megtenni a Wickedért
Ariana Grande ezt az egyet nem volt hajlandó megtenni a Wickedért
Volt valami, amire nemet mondott.