A hatéves csendet követően 2014 októberében jelent meg a .5: The Gray Chapter, a rajta található Custer pedig most új kisfilmet kapott egy fellépésnek köszönhetően.
A teljes cikkhez kattints ide!
Klippremier: Slipknot - Custer
2015. február 03. 05:53
Idézet (Annie2 @ 2015.02.02. 19:48)
Ez nemjóóóóó
Figyelj. Ha valami nem tetszik akkor nem kell hallgatni, de akkor inkább ne is szólj hozzá. Én szeretem ezt az együttest, ez a számuk szerintem rohadt jó és az tud felbosszantani, hogy nem lehetek ott február 5-én, a koncertjükön.
2015. február 03. 16:30
|
|
OneRockerBoyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.30. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 232506 offline
|
Slipknot <3 Reméljük jó felvétel lesz a Budapesti koncertról..Ha már nem lehetek ott legalább a Youtube-on élvezzem
2015. február 04. 04:23
Áh, Slipknot. Régi szerelem.
Sajnos a budapesti koncertre nem tudok elmenni, viszont júniusban Nova Rockon ott a helyem, és első sorban fogok tombolni.
Zenére visszatérve: imádom.
Sajnos a budapesti koncertre nem tudok elmenni, viszont júniusban Nova Rockon ott a helyem, és első sorban fogok tombolni.
Zenére visszatérve: imádom.
2015. október 30. 13:35
|
|
Fenrir Wolfvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.28. Hozzászólás: 121 Csatolások: 5 Azonosító: 245489 offline
|
Az a káromkodás az elején :DDD a példaképem Andy mellett
D
2016. február 12. 12:20
|
|
megeszekvalakithunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.21. Hozzászólás: 2863 Csatolások: 672 Azonosító: 239298 offline
|
Nagyon jó a videó.
Imádom a számot.
Kapcsolódó sztárok
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Valódi volt a sok férfi nemi szerv.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Lesifotókon háborodtak fel az emberek.
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Meglepő dolgot árult el.
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Hónapokkal ezelőtt megtörtént.
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Miller Dávid fontos szerepet játszik a sorozatban.

0 felhasználónak tetszik: