Amióta megvan az iPhone-om egyre többet netezek Amúgy meg örök életembe nehezen aludtam el. Mindig. Akkor is amikor még egyáltalán nem interneteztem. (pl. 8 éves koromban)
Szerintem ennek az egésznek nem sok valóságalapja van. Meg amúgy is, 10-kor szoktam menni aludni hétköznapokon, hétvégén hajnali 2-kor, és ha nagyon fáradt vagyok 1, ha kicsit sem akkor 2 és fél óra mire elalszok.. Ha beteg vagyok..akkor meg.. huh
UI: Ha azt akarják elérni ezzel, hogy kevesebbet internetezzünk, akkor ez elég gyenge lett
Kiderült, miért nem alszanak jól a tinédzserek
2015. február 05. 13:53
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline |
2015. február 05. 14:00
sandorreka2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.23. Hozzászólás: 670 Csatolások: 233 Azonosító: 236388 offline |
Én nem ezek miatt alszok rosszul..mert szinte nem is használom csak napi másfél óra több nem igen... hanem a suli és az egyéb gondok miatt..lehet hogy van valami valóság alapja..de nem nálam az is biztos..
2015. február 05. 14:06
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6163 Csatolások: 3306 Azonosító: 234699 offline |
Ugyan már! Ki az aki több mint két órát pötyögtet? Aki ennél többet használja, az már szerintem függő. Szerencsére én igyekszem minél kevesebbet „kockulni " telefonon vagy tableten, mivel ez a rák előidézője is lehet nagymértékben.
2015. február 05. 14:18
Ismerős. Sajnos én is sokat netezek éjszaka... illetve neteztem, mivel most már nincs tabletem. Bár most megfogadtam, hogyha lesz is a jövőben erre alkalmas eszközöm, nem fogom éjszaka sokáig használni. (És ennek semmi köze sincs ahhoz, hogy a legnagyobb példaképem pár napja egy műsorban beszélt arról, hogy ő sohasem netezik/dolgozik éjjel, ááá, dehogyis... )
2015. február 05. 14:28
Éjszakánként nem igazán szoktam használni se a mobilomat, se a laptopot, viszont legalább 11-ig szoktam használni, ez azonban még soha nem befolyásolta azt, hogy milyen nehezen tudok elaludni. Legtöbbször már 10 körül fáradt szoktam lenni és hiába nyomogattam a telefonom késő estig, maximum 5 perc alatt be tudok aludni. Ha nem tudok elaludni, az soha nem valamilyen kütyünek az oka volt.
2015. február 05. 14:35
Én teljesen nyugodtan alszom 7-11 órát, kivéve ha telihold van (farkas vagyok )
Amióta van tévém sokat nézem, hétköznap 1-2 órát laptopozok a telefonomat csak beszélgetésre használom... nem vagyok függője a kütyük nyomogatásának
Amióta van tévém sokat nézem, hétköznap 1-2 órát laptopozok a telefonomat csak beszélgetésre használom... nem vagyok függője a kütyük nyomogatásának
2015. február 05. 14:43
Azt hittem, hogy ezt mindenki tudja, de látom tévedtem. Igenis van igazságalapja, példám is lehetne rá, mondjuk saját magam. Jó alvó vagyok, az éjszakát is simán átalszom, de ha előtte sokat netezek, biztos, hogy több ideig tart elaludnom és még néha fel is kelek (plusz még teliholdkor is). Ugyan hogy lehetne nem igaz, ha 9800 ember többségénél ez jött le eredményként?
2015. február 05. 14:51
Nem hiszem, hogy ez lenne ra az ok, hogy keveset alszok. Van, hogy egesznap telefonozok vagy tabozok es van, hogy egesznap elose veszem egyiket se es igyis ugyis szarul alszok. Ejfel elott nehezen tudok elaludni es fel 7 kor kelek mindennap.
2015. február 05. 14:51
Brie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.06. Hozzászólás: 854 Csatolások: 820 Azonosító: 201479 offline |
Engem nem befolyásolnak az elektronikai eszközök az alvásban. Nem hiszem hogy a többséget az elektromos sugarak kibocsájtása akadályozna az alvásban, sokkal inkább az amit az interneten csinál, hogy amit néz az milyen érzéseket vált ki. Ha valaki fusztrált állapotban próbál meg elaludni sokkal nehezebb lesz mint annak aki nyugodt elalvás előtt.
2015. február 05. 15:07
Kriszti99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.13. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 173337 offline |
Naponta átlagosan 10 órát töltök képernyő előtt, legyen az a laptopom, tv, telefon, bármi... mégis, este tízkor már simán betudok aludni, és reggel hatig gond nélkül aludni...
2015. február 05. 15:10
ApusztákBoszorkánya♥Alexandra♥xD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.22. Hozzászólás: 5000 Csatolások: 0 Azonosító: 228068 offline |
Nem tudom,én valahogy álmos leszek a monitor bámulásától,és egy idő után megfájdul a szemem(sokat szoktam olvasni rajta)..és simán alszom,pedig sokat netezem.Az már más kérdés,hogy az ébresztőm előtt felkelek egy félórával...az nem ezért van.már a korán kelés nem tesz jót...nálam nincs köze hozzá az elektronikának...
2015. február 05. 15:13
Én próbálok keveset mobilozni,de akkor sem alszom jól.
2015. február 05. 15:17
jennymiley00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 518 Csatolások: 102 Azonosító: 129374 offline |
Szerintem se túlságosan igaz ez a cikk. Ha keveset alszik valaki az elektronikai eszközök miatt, az azért van, mert hajnalig használja őket, és nem azért, mert nappal vagy elalvás előtt csinált rajtuk valamit. Én állandóan foglalkozom vagy a telefonommal, vagy a számítógéppel, vagy a tévével, de ugyanúgy rendesen tudok aludni.
2015. február 05. 15:19
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline |
engem nem az elektronikus kütyük szoktak zavarni... inkább a stressz, aggodalom etc... pedig azért átlagosan másfél-két órát szoktam gépezni/MP4en zenét hallgatni, bár persze attól, hogy saját magamon nem látom igazolni, még lehet, hogy így van
2015. február 05. 15:24
Kriisztiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.11. Hozzászólás: 242 Csatolások: 43 Azonosító: 208954 offline |
Sosem volt problémám az alvással, pedig azért nem kevés időt töltök elektronikai eszközökkel. Én úgy gondolom, hogy ez igazából emberfüggő. Van, akire nagyobb hatással vannak ezek az eszközök, van, akire nem. Persze az sokkal inkább közrejátszik, hogy meddig használjuk őket.
2015. február 05. 15:27
stelli1212 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.05. Hozzászólás: 634 Csatolások: 0 Azonosító: 189176 offline |
Nem hiszem hogy van igazsagalapja ennek a cikknek ez hogy a tinik nem tudnak aludni lehet a stessz is vagy hogy nem fekszenek le koran talan meg az hogy energiaitalt vagy mast esznek isznak
2015. február 05. 15:31
unbroken_rekavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.21. Hozzászólás: 367 Csatolások: 12 Azonosító: 239296 offline |
Én akármennyit gépezek, érdekes, hogy csak akkor alszok két órát, ha holnap töri témazárót írok!XD
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.