Feloszlik hamarosan a One Direction?
2015. február 07. 17:48
Hurra!!!!!ideje volt jajj en mar nagyon untam komolyan
jaaj is tenem de jo
jaaj is tenem de jo
2015. február 07. 17:53
Gesztenye2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.23. Hozzászólás: 424 Csatolások: 0 Azonosító: 206949 offline |
2 éve is beszéltek már arról, hogy 2016-ban az 1D-nek lejár a szerződése (nem tudom, a Sonyval vagy ki tudja mivel). De szerintem hülyék lennének nem alá írni utána még egyet Én abszolúte nem tudom elképzelni Harryt mint egy színész, és nagyon nem bírom amúgy, hogy minden jött ment híresség, modellek és énekesek azt mondják, hogy ők színészek lezsnek. Színész nem lehet akárki, vagy legalább is jó színész nem lehet akárki. Lehet, hogy jó hangja van... esetleg Musical-ekben (?)
Szerintem nem sok alapja van a pletykának, még akkor is ha Harry színésznek való és megjátszaná esetleg, hogy jó neki a bandában, véleményem szerint elég jól megvan Ő így és ezzel Ő is tisztában van, arról nem is beszélve, hogy így is sz.rrá keresheti magát. Ha kiszállna csak a fél világ utálná meg, lenne belőle egy pár szaftos cikk.
Nem azért rakták őket 2010-ben az x-faktorban össze, mert hű na csinálni kell valamit, hogy legyen nézettség, hanem mert együtt megállják a srácok a helyüket, magukban pedig nem biztosan...
Szerintem nem sok alapja van a pletykának, még akkor is ha Harry színésznek való és megjátszaná esetleg, hogy jó neki a bandában, véleményem szerint elég jól megvan Ő így és ezzel Ő is tisztában van, arról nem is beszélve, hogy így is sz.rrá keresheti magát. Ha kiszállna csak a fél világ utálná meg, lenne belőle egy pár szaftos cikk.
Nem azért rakták őket 2010-ben az x-faktorban össze, mert hű na csinálni kell valamit, hogy legyen nézettség, hanem mert együtt megállják a srácok a helyüket, magukban pedig nem biztosan...
2015. február 07. 17:54
LiveLoveLifeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.26. Hozzászólás: 95 Csatolások: 0 Azonosító: 232245 offline |
Biztos, hogy nem fog kilépni. Ha valaki kilép, az csakis Zayn lesz. Egyébként az egész zenekarnak még max 10 évet adok, de inkább 8-at.
2015. február 07. 18:00
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline |
na,jó ez nem unalmas már egy kicsit. Először Niall,utána Zayn most meg Harry. Muszáj állandóan ezen a témán csámcsogni??? Majd elhiszem ha látom. Ja,igen és pont a filmipar. Ebben a bandában,egyedül csakis Zaynnek lenne értelme kiszállnia. Meg amúgy is. Kit érdekel?? Az ő életük,az ő döntésük. Directioner vagyok,de nem fogok belehalni abba ha a bandának vége. DIRECTIONEREK!! EZ EGY PLETYKA!! De készüljetek fel arra,ha a banda közli hogy: Bye-bye
2015. február 07. 18:16
Leonetta48#ASHTAG |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.27. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 237848 offline |
Az nem lenne jó,mert királyak a számaik,de szerintem ez is csak egy pletyka
2015. február 07. 18:20
A lap számos fals információt leközölt már, nem hiszem hogy pont ez lenne majd igaz. Egyébként meg ha Harry úgy dönt, hogy otthagyja a bandát úgy is ott fogja hagyni, ez nem kérdés, persze ezt a többi tag is megteheti. Nem értem minek akadunk ki olyan dolgon, ami ugyan megtörténhet, de egyáltalán nem valószínű. Az meg, hogy úgy kezdődik a cikk, hogy "bennfentes" árulta el már kizárja a valóságalapot
2015. február 07. 18:21
RutaPrimroseLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 697 Csatolások: 5 Azonosító: 202135 offline |
Már nem azért, de mi az, hogy "a rajóngótábor adott"? A rajongók, a One Directiont szeretik. Nem CSAK Harryt, nem CSAK Liamet, hanem a bandát. Egyáltalán nem biztos hogyha Harry megcsillogtatja fantasztikus színészi tehetségét, akkor a rajóngók majd lélekszakadva rohannak őt segítebi. Félreértés ne essen, abszolúte tisztelem az 1D rajongókat, nem azt mondom, hogy nem támogatnák ők. De azért az mégis más, hogy egy bandát szeretünk, vagy egy embert. Itt nem fog a csapat együtt lenni, a körülmény full más lesz. Egy rajóngótábor nem lehet "adott"....
2015. február 07. 18:24
FireBreathervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.06. Hozzászólás: 112 Csatolások: 0 Azonosító: 240016 offline |
És akkor mi lesz?...
2015. február 07. 19:19
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6163 Csatolások: 3306 Azonosító: 234699 offline |
Őszintén én nem nagyon bánom. De két év alatt még annyi minden változhat!
2015. február 07. 19:23
Lajuraxxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.17. Hozzászólás: 157 Csatolások: 0 Azonosító: 209595 offline |
Annyira szeretik az 1D felbomlásával kapcsolatos pletykákat, pedig már olyan unalmas... "Bennfentesek." Ó igen, persze, egy bennfentes majd biztos egy pletykamagazinnak fogja elárulni ezt a titkos információt, hogy mindenki megtudja. Hagyjuk már x)
2015. február 07. 19:45
Arra azért számítsatok, hogy nem fognak vén trotty korukban is együtt zenélni. Ha nem most, akkor pár év múlva feloszlanak majd.
2015. február 07. 20:16
OneDirectionlover1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.10. Hozzászólás: 941 Csatolások: 0 Azonosító: 235813 offline |
Istenem ez nem lehet igaz
mégis miért kell minden évben vagy kétszer kiírni hogy Harry ki foglépni a bandából
nem igaz biztos vagyok benne
nem lenne semmilyen oka annak hogy kiszálljon nem lenne jó senkinek sem a bandának sem Harry-nek sem a rajongóknak
ha kiszállna feloszlana a banda és amilyennek megismertük már régóta nem lenne képes elhagyni a fiúkat sem a rajongókat túl nagy lenne felháborodás és ahoz meg túlságosan hozzákötődött a fiúkhoz
Nem tenné ezt senkivel
mégis miért kell minden évben vagy kétszer kiírni hogy Harry ki foglépni a bandából
nem igaz biztos vagyok benne
nem lenne semmilyen oka annak hogy kiszálljon nem lenne jó senkinek sem a bandának sem Harry-nek sem a rajongóknak
ha kiszállna feloszlana a banda és amilyennek megismertük már régóta nem lenne képes elhagyni a fiúkat sem a rajongókat túl nagy lenne felháborodás és ahoz meg túlságosan hozzákötődött a fiúkhoz
Nem tenné ezt senkivel
2015. február 07. 20:27
Kittikeee2002új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.03. Hozzászólás: 47 Csatolások: 0 Azonosító: 228708 offline |
OneDirectionlover1D teljesen egyet értek
De 2 év alatt annyi minden változhat nem?
De ezek a "meg nem tévesztett források" valahogy érdekes hogy mindíg azt mondják hogy Harry ki fog lépni és minden hírt egy "meg nem tévesztett forrás" adja :/
De 2 év alatt annyi minden változhat nem?
De ezek a "meg nem tévesztett források" valahogy érdekes hogy mindíg azt mondják hogy Harry ki fog lépni és minden hírt egy "meg nem tévesztett forrás" adja :/
2015. február 07. 20:30
thestupidboy96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.04. Hozzászólás: 412 Csatolások: 0 Azonosító: 177188 offline |
Adná az Isten A zeneipar kevesebb lenne ezekkel a rinyap*nákkal.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.