Szerintem mindenkinek lehet véleménye egy adott témában. Én sem szeretem a Violetta című sorozatot. És akkor mi van ? Nem szerethet mindenki mindent.
Ha meg valaki akkora fan, akkor nem kell azokat szidni akik nem azok... főleg ha helyesen sem tud írni a nagy rajongó.. szóval köszönjük minden 10 évesnek a Violetta imádós nyáladzását a kommentekbe.
Ui.: ha valakit le akarsz szólni, legalább írj helyesen
Véget ért a Violetta
2015. február 09. 16:02
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
vége
vége
2015. február 09. 16:33
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline |
Ez is egy tipikus tömeggyártmány volt.. Nem bánom, hogy vége..
2015. február 09. 16:41
Idézet (Angel @ 2015.02.08. 22:05)
Hál' istennek. Attól függetlenül, hogy nem nézem, mert a tv-ben max Viasat History-t kapcsolok, attól függetlenül a könyökömön jön ki az egész történet már. Annyira felkapták, mint a Hannah Montana-t annak idején, vagy a Jonas Brothers-t. Pedig azok még normálisak voltak. Akkor. Viszont ez a Violetta eléggé... idegesítő egy sorozat. Nem is baj, hogy vége. Én ennek csak örülök, legalább jöhet a többi agyszívó marhaság a helyére.
Nem tudom mit kell ezen hápogni érdekes én is max historyt vagy esetleg NatGeot szoktam nézni és még egyszer sem fordult elő, hogy akaratom ellenére akarták lenyomni a torkomon ezt a sorozatot amit csak sztaritin tapasztalok más sztárokkal kapcsolatban (nem fogok említeni szerintem mindenki tudja kikre gondolok) na az ami fel tud idegesíteni talán normálisnak tartom, hogy megírják cikknek, hogy vége egy sorozatnak, de az, hogy ki mikor ült a wc-n vagy evett hamburgert és gyújtott ráá. na azok a cikkek amik alatt lehetne sírni
2015. február 09. 16:59
Idézet (Emese2014 @ 2015.02.08. 22:42)
Hát ez sem tartott annyira sokáig..... Szerencsére.
Amióta le adták a DC-csatornán azóta rühellem a sorozatot. Semmi különlegesség nincs benne, inkább olyan mint egy szappanopera. Folyton megy a drámázás. Hamarosan el fogják felejteni öt is.
Amióta le adták a DC-csatornán azóta rühellem a sorozatot. Semmi különlegesség nincs benne, inkább olyan mint egy szappanopera. Folyton megy a drámázás. Hamarosan el fogják felejteni öt is.
A violetta fanok se szidják a ti kedvenceiteket akkor miert nem lehet békén hagyni a Tinistákat
Tini igazad van ez a sori egy valoraválg CSODA
Ne legyen vege kerlek
2015. február 09. 17:01
Lovatics04jake edwards' buddy. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.13. Hozzászólás: 2258 Csatolások: 56 Azonosító: 237163 offline |
Én sem szoktam nézni,de látam belőle pár részt.Engem nem győzött meg-talán csak azért,mert lehet nem az én stílusom?Amúgy sem szeretem a sorozatokat,hébe-hóba vannak olyanok amiket elkapok.
Viszont ezt a nagy felhajtást nem tudom mire vélni.Nem,nem csak az egyes fanok túlzott rajongása miatt,hanem a haterek gyűlölködése is benne van a pakliban.
Oké,hogy nem rajong valaki a műsorért(ahogy nekem se kedvencem),de nem kell szidni a színészeket sem.Nem az ő hibájuk,hogy az írók hanyagul írtak meg mindent.Sem az,hogy sablonsztorit írtak.A szereplők józanságát mérve biztos vagyok benne,hogy vannak olyanok,akiknek nem annyira hiányzik a sorozat,inkább azt várták,hogy réges-régen vége legyen már.A Violettára így már 10 év múlva senki sem fog emlékezni,nemhogy a színészekre.
Viszont ezt a nagy felhajtást nem tudom mire vélni.Nem,nem csak az egyes fanok túlzott rajongása miatt,hanem a haterek gyűlölködése is benne van a pakliban.
Oké,hogy nem rajong valaki a műsorért(ahogy nekem se kedvencem),de nem kell szidni a színészeket sem.Nem az ő hibájuk,hogy az írók hanyagul írtak meg mindent.Sem az,hogy sablonsztorit írtak.A szereplők józanságát mérve biztos vagyok benne,hogy vannak olyanok,akiknek nem annyira hiányzik a sorozat,inkább azt várták,hogy réges-régen vége legyen már.A Violettára így már 10 év múlva senki sem fog emlékezni,nemhogy a színészekre.
2015. február 09. 17:16
Teen12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.09. Hozzászólás: 173 Csatolások: 0 Azonosító: 229135 offline |
Isten adta hogy vége ennek a sz@rnak. Rühelem az első résztől kezdve az utolsóig. A kis nyávogó pics@knak meg isten adjon szar életet! Egyik se tud énekelni!
2015. február 09. 17:19
Teen12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.09. Hozzászólás: 173 Csatolások: 0 Azonosító: 229135 offline |
Idézet (LovelyBarbaraPalvin @ 2015.02.09. 14:33)
mit tanít ez a sorozat? Semmit. Azt hogy fontos, hogy legyen egy pasid. Istenem... már minden 3. lány ezt hajtogatja a facebookon. Szerelmi bánat így meg úgy. Ch..de sokra tanít
Teljesen egyet értek!
2015. február 09. 17:24
Azt hiszem, én nem szólhatok semmit, ugyanis 5-6 éve én ugyanilyen őrülten imádtam a Hannah Montanát meg a H2O-t, úgyhogy....
2015. február 09. 17:29
Ungaryúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.14. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 234458 offline |
Annyira nem érdekel a sorozat, bár az első évadot követtem.Úgy tűnik, hogy az első(általam látott) rész után megjósoltam a végét:) A zenéi viszont jók a koncerten találkozunk
2015. február 09. 18:02
SHINee BTRúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.02. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 239885 offline |
JUPIIIIIIIIIII
2015. február 09. 18:07
Rory gilmore 12Supportive |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.22. Hozzászólás: 4430 Csatolások: 35 Azonosító: 223039 offline |
Az élet nem áll meg jön helyette másik ilyen sorozat de nem igazán izgat!
2015. február 09. 18:14
liszidorka2013új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.17. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 211955 offline |
3.8 milliárd évnyi sikeres evolúció elbaszott végtermékei vagyunk, ez ebből látszik. Ezt a komit mind a hatereknek, mind a Vilu-fanoknak intézem. Kedves Fanok!
Először is tudtommal ez egy szabad ország, szóval ugyanolyan JOGUK van elmondani a véleményüket, mibt nektek. Másodszor mi nem Martinát vagy Mercedest utáljuk, hanem a sorozat témáját(legalábbis én) Attól még Martina lehet kedves, számomra szimpi csaj, csak a sorozat témája olyan 8 éves kis izéknak való.. Ui.: Mielőtt oltogatnátok a hatereket, javaslom először megtanulni helyesen írni. És haterek mindig is lesznek
Kedves Haterek!
Ha utálod, akkor miért olvasod?? Azért valamit olvasni, hogy oltogasd, elég gerekes dolog! Gondolom neked sem esne jól, ha XY kedvencedet oltogatná egy Vilu-Fan.
Ezekkel az üzenetekkel azt akarom mondani, hogy mind a Vilu-Fanok, mind a Haterek gyerekesen, nevetségesen viselkednek, és legszívesebben a föld alá bújnék.Igen, ez a sori valakinek tanácsokat ad, valakinek, meg ferfordul a gyomra tőle..
Ez csak az én meglátásom
Először is tudtommal ez egy szabad ország, szóval ugyanolyan JOGUK van elmondani a véleményüket, mibt nektek. Másodszor mi nem Martinát vagy Mercedest utáljuk, hanem a sorozat témáját(legalábbis én) Attól még Martina lehet kedves, számomra szimpi csaj, csak a sorozat témája olyan 8 éves kis izéknak való.. Ui.: Mielőtt oltogatnátok a hatereket, javaslom először megtanulni helyesen írni. És haterek mindig is lesznek
Kedves Haterek!
Ha utálod, akkor miért olvasod?? Azért valamit olvasni, hogy oltogasd, elég gerekes dolog! Gondolom neked sem esne jól, ha XY kedvencedet oltogatná egy Vilu-Fan.
Ezekkel az üzenetekkel azt akarom mondani, hogy mind a Vilu-Fanok, mind a Haterek gyerekesen, nevetségesen viselkednek, és legszívesebben a föld alá bújnék.Igen, ez a sori valakinek tanácsokat ad, valakinek, meg ferfordul a gyomra tőle..
Ez csak az én meglátásom
2015. február 09. 18:16
liszidorka2013új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.17. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 211955 offline |
Amugy most hova szarjak??? Nem jön a világvége vagy mi..
2015. február 09. 18:29
Hűha, látszik micsoda színvonal ez a sorozat. Olyan, mint az összes többi. Röhögcsélő Disney-sztárocskák, semmitmondó történettel, és a rajangók pedig 6-12 éves lánykák. Szuppper
Kapcsolódó sztárok
Ezeknek a sztároknak vált a tűz martalákává az otthona a Los Angeles-i tűzvészben – fotók
Ezeknek a sztároknak vált a tűz martalákává az otthona a Los Angeles-i tűzvészben – fotók
Szerencsére ők maguk biztonságban vannak.
Az Alkonyat-filmek sztárja befogadta otthonába a tűzvész elől menekülő exét és annak férjét
Az Alkonyat-filmek sztárja befogadta otthonába a tűzvész elől menekülő exét és annak férjét
Most mind egy fedél alatt élnek.
Saját életét kockáztatva ment vissza a tűzvész által fenyegetett házába a macskájáért a Gossip Girl sztárja
Saját életét kockáztatva ment vissza a tűzvész által fenyegetett házába a macskájáért a Gossip Girl sztárja
A színésznő nem hagyta veszni kedvencét.
Justin Baldoni szerint Blake Lively teljesen megborította a Velünk véget ér büdzséjét a ruhaválasztásaival
Justin Baldoni szerint Blake Lively teljesen megborította a Velünk véget ér büdzséjét a ruhaválasztásaival
Újabb vádak érkeztek Justintól.
Blake Lively új filmjének rendezője is hozzászólt a színésznő botrányához
Blake Lively új filmjének rendezője is hozzászólt a színésznő botrányához
A rendező is hozzászólt.
A fanok szerint Sydney Sweeney ugyanazt fogja csinálni Brandon Sklenarral, mint Glen Powell-lel
A fanok szerint Sydney Sweeney ugyanazt fogja csinálni Brandon Sklenarral, mint Glen Powell-lel
Van egy elméletük a fanoknak.
Várandós a Little Mix egykori énekese
Várandós a Little Mix egykori énekese
Ikrekkel várandós Jesy Nelson.