Hát én nem is szoktam nézni! LovelyBarbaraPalvin írta:
mit tanít ez a sorozat? biggrin.gif Semmit. Azt hogy fontos, hogy legyen egy pasid. Istenem... már minden 3. lány ezt hajtogatja a facebookon. Szerelmi bánat így meg úgy. Ch..de sokra tanít
Hát ja ...
Véget ért a Violetta
2015. február 09. 18:37
2015. február 09. 18:38
mayuszkavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.11. Hozzászólás: 216 Csatolások: 0 Azonosító: 219072 offline |
Most komolyan azoknak akik nem nézik/szeretik a sorozatot nem mindegy? Most úgy őszíntén bántott téged Martina/Jorge vagy a többiek? Nem! Es az hogy: UtÁlOm A vIoLeTtÁt!1!1 elág primitív kifejezés! Utálni nem tudod mert nem ismered egyikőjüket sem igazából.
Jó igen tudod hogy nem a világ vége mert lesz még másik sorozat amit ennyien fognak szeretni/Lesz még martinának CD-je és igen képzeljétek el lesz meg másik sorozat amiben valamelyikük valamilyen formában fel fog még tünni! (és ezt TINISTA létemre mondom)Nem fognak eltünni a föld színéről(Legalábbis martina,jorge,mechi,diego,ruggero,cande,facu biztos nem...)
Igen sajnálom de nem tehetünk ez ellen semmit!
Másrészt:Azok akik utálják azoknak mondom Jól esik undok commenteket írni?! Komolyan emberek! Valiknek nagyon fontos volt ez a sorozat! Attól még hogy nincsen különösebb tanulsága még lehet jó ,élvezi is lehet.
Én ennyit akartam mondani (még lett volna de lehet hogy le tiltottak volna az oldalról )Gyülölködő commentek nem érdekelnek
too fab to give a damn about the haters so fvck of...
Jó igen tudod hogy nem a világ vége mert lesz még másik sorozat amit ennyien fognak szeretni/Lesz még martinának CD-je és igen képzeljétek el lesz meg másik sorozat amiben valamelyikük valamilyen formában fel fog még tünni! (és ezt TINISTA létemre mondom)Nem fognak eltünni a föld színéről(Legalábbis martina,jorge,mechi,diego,ruggero,cande,facu biztos nem...)
Igen sajnálom de nem tehetünk ez ellen semmit!
Másrészt:Azok akik utálják azoknak mondom Jól esik undok commenteket írni?! Komolyan emberek! Valiknek nagyon fontos volt ez a sorozat! Attól még hogy nincsen különösebb tanulsága még lehet jó ,élvezi is lehet.
Én ennyit akartam mondani (még lett volna de lehet hogy le tiltottak volna az oldalról )Gyülölködő commentek nem érdekelnek
too fab to give a damn about the haters so fvck of...
2015. február 09. 19:00
Nagyon szeretem a sorozatot, szerintem nagyon jó a története és a szereplők is jók. Nem sajnálom azért, hogy vége van, hiszen egyszer úgyis vége kell hogy legyen, és ez nem a Pretty Little Liars, ezt nem lenne jó még vagy 4 évadon át csűrni-csavarni, hisz mindegyik sorozatban - általában - az utolsó epizód az, ami rejti a válaszokat, különben nem lenne már nézettsége. Nem értem, mire írjátok azt, hogy mennyire utáljátok Martinát meg a többieket. Nem ismeritek Tinit, csak a karakterét. Az lehet, hogy unszimpatikus, de Martina teljesen más az életben.
2015. február 09. 19:20
Teen12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.09. Hozzászólás: 173 Csatolások: 0 Azonosító: 229135 offline |
Idézet (Average Girl @ 2015.02.09. 01:07)
Nálunk is megszűnhetne már....elegem van aból, hogy amikor a Disneyre kapcsolok szinte mindig ez az agyhalottakkal és nyávogással teli, undormány műsor megy....
Úgy van ahogy mondod Average Girl
2015. február 09. 19:23
De az mért olvassa el aki nem szereti?
Én nem örülök, hogy vége lesz, mert nekem tetszett.Aki meg nem szeretin az ne nézze és ne olvasa!
Én nem örülök, hogy vége lesz, mert nekem tetszett.Aki meg nem szeretin az ne nézze és ne olvasa!
2015. február 09. 19:39
Igazából sajnálom is meg nem is,hogy véget ér,mert tényleg nagyon sok rajongója lett rövid idő alatt és a barátaim közt is igen sokat megszerették.De engem semmi se fogott meg abba a 6-7 rész alatt amit megnéztem és csak a dalok tetszettek benne és a színészek is eléggé irritáltak sok helyen.A sorozattal kapcsolatban még azt nem bírtam hogy bárhová felnéztem csak ezt a szarságot láttam.Csak egy kicsit ijesztett meg!
Na szóval nekem eléggé vegyes érzelmeim vannak iránta,mert ha jobban megnézzük nem csak arról szól,hogy Violetta 2 fiú szerelmes egyszerre és bár sokszor a Disney Channel-es reklámokból ez szűrhető le,de azért többről szól!
Na szóval nekem eléggé vegyes érzelmeim vannak iránta,mert ha jobban megnézzük nem csak arról szól,hogy Violetta 2 fiú szerelmes egyszerre és bár sokszor a Disney Channel-es reklámokból ez szűrhető le,de azért többről szól!
2015. február 09. 19:41
Csilllavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.24. Hozzászólás: 288 Csatolások: 0 Azonosító: 215803 offline |
Végre!!!! Nem lesz több nyál, idióta baromság, visítás, sírás, idióta sikongatás... Violetta így, Violetta úgy... 8 éves húgom másról sem tud beszélni... Vége!!! Vége!!! Vége!!! Vége!!! Vége!!! Vége!!! Vége!!! Vége!!! Vége!!! Vége!!! Vége!!! Vége!!! Vége!!! Vége!!! Vége!!! Vége!!!
2015. február 09. 19:54
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6165 Csatolások: 3306 Azonosító: 234699 offline |
Csilla: NEM nálunk lesz vége a sorozatnak, hanem Argentínában, ha figyeltél! Ebből látszik, hogy el sem olvastad a cikket.
2015. február 09. 20:50
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9490 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline |
láttam vagy három részt összesen eddig, leszűrtem, amit le kellett, hogy semmi értelmes nincs benne és a világ egyik legnagyobb talánya számomra jelenleg (unalmas életem van xD) hogy EBBEN mi a jó? az érdekes? tehetséges énekesek? hol? a ruhák meg borzalmasak...hála az egének, bár kétlem, hogy ezzel kevesebb cikk lesz róla, mint eddig...
2015. február 09. 22:14
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Régen Hannah Montana miatt voltatok kiakadva, most Violettára. Ki lesz a következő? Nem értem mit izgatjátok magatokat miatta. nem kell nézni és kész. Engem sem izgat az 1D, kerülöm is a zenéit, meg minden velük kapcsolatos dolgot. Inkább azzal foglalkozzatok amit szerettek, ne azzal amit nem szerettek
2015. február 09. 23:01
MissTiniStoesselsmoke & mirrors |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 70 Azonosító: 219904 offline |
Egyébként, sokaknak tényleg nem tűnt fel, hogy a sorozat nem nálunk fog véget érni, hanem Argentinában.
Szóval, lehet Hallelujah-zni, de Magyarországon még egy jó pár hónapon keresztül futni fog a sori.
Muhahahahahahah.
Szóval, lehet Hallelujah-zni, de Magyarországon még egy jó pár hónapon keresztül futni fog a sori.
Muhahahahahahah.
2015. február 10. 11:16
Fu Sajna nálunk még van 1 év
Egyébként érdekes hogy nem a tinisták irnak ide hanem az utálokozók
Egyébként érdekes hogy nem a tinisták irnak ide hanem az utálokozók
Kapcsolódó sztárok
Aubrey Plaza most először nyilatkozott a férje haláláról
Aubrey Plaza most először nyilatkozott a férje haláláról
Megrendítő nyilatkozatot tett.
Tom Holland tényleg eljegyezte Zendayát!
Tom Holland tényleg eljegyezte Zendayát!
Megtörtént a várva várt lánykérés!
Ezeknek a sztároknak vált a tűz martalákává az otthona a Los Angeles-i tűzvészben – fotók
Ezeknek a sztároknak vált a tűz martalákává az otthona a Los Angeles-i tűzvészben – fotók
Szerencsére ők maguk biztonságban vannak.
Kiszivárgott egy hangfelvétel, amelyen Justin Baldoni arról beszél, hogy Blake Lively "száműzte őt" a filmjük premierjéről
Kiszivárgott egy hangfelvétel, amelyen Justin Baldoni arról beszél, hogy Blake Lively "száműzte őt" a filmjük premierjéről
Újabb infó a Lively vs Baldoni botrányról.
Hivatalos Liam Payne halálának oka
Hivatalos Liam Payne halálának oka
A brit vizsgálat megerősítette.
Kiderült, miért érhetett véget Jessica Alba és Cash Warren házassága
Kiderült, miért érhetett véget Jessica Alba és Cash Warren házassága
Újabb hírek a válásról.