Ezt nektek állatvédők! Kardashianék lánya bundában!
2015. február 13. 14:43
pamoreworldvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.05. Hozzászólás: 139 Csatolások: 0 Azonosító: 232770 offline |
Írto cukin néz ki???? hát hogy irhat ilyet egy cikk irtó? igen anyira cuki hogy kiírtja az állatokat.
2015. február 13. 14:54
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6163 Csatolások: 3306 Azonosító: 234699 offline |
Soha de soha nem bírtam ezt a Kardashian gárdát, hát íme egy plusz ok, hogy miért is utáljam őket továbbra is!
2015. február 13. 14:55
állatvédő is vagyok, de nem különösebben ezért vagyok felháborodva ezen. Hogy lehet egy ennyi idős gyereket ilyenbe öltöztetni??? Akinek van pénze, miért ilyen baromságra költi???
2015. február 13. 14:59
Borzasztó! Példás szülők... A bunda is felháborító, de az is, hogy mi a francért ilyenbe öltöztetnek egy ekkora gyereket? Miért kell elrontani őt?
2015. február 13. 15:10
A cikk utolsó mondata nevetséges. Nem cuki hanem inkább undorító. Ez a gyerek már most el van rontva mi lesz ha megnő?! Valószínűleg Kendallhoz hasonlóan neki is csak a nevét nézik majd ((kit érdekel hogy tehetséges-e?)) és rögtön modell lesz belőle. Csak így tovább. Szánalmas ez a felhajtás az egész család körül.
2015. február 13. 15:11
Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy minek kell egy másfél éves gyereket mini dívának öltöztetni. Egyrészt, ha valódi bunda, szerintem nem éri meg azért irtani az állatokat, de ezt az előttem hozzászólók bővebben kifejtették, úgyhogy én nem érzem szükséget. Teljesen egyet tudok azokkal érteni, akik ez ellen vannak. Másrészt szerintem egy kisgyerek egyáltalán nem igényel bundákat, sőt. Márkás cuccokra se lenne szüksége, a gyerekeket kényelmes ruhákba kéne öltöztetni. Szegény kislányt sajnálom, ki se lát abból szőrméből.
2 felhasználónak tetszik:
JBT1,
Lindsay019
2015. február 13. 15:14
amanda2000₩αяяıסя† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.10. Hozzászólás: 5952 Csatolások: 116 Azonosító: 201753 offline |
No comment -.-"
2015. február 13. 15:20
szerintem is nagyon édes, és őszintén csak röhögök azon h mit gondolhatnak a zöldek, hát így jártatok!
2015. február 13. 15:23
Vilu459 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.30. Hozzászólás: 559 Csatolások: 0 Azonosító: 233969 offline |
"aquablue05
szerintem is nagyon édes, és őszintén csak röhögök azon h mit gondolhatnak a zöldek, hát így jártatok!"
és ha mondjuk a te kutyádból/macskádból/nyuladból/stb. készült volna?
szerintem is nagyon édes, és őszintén csak röhögök azon h mit gondolhatnak a zöldek, hát így jártatok!"
2015. február 13. 15:28
awwparadiseHalf-Blood Princess ♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.14. Hozzászólás: 2890 Csatolások: 222 Azonosító: 231501 offline |
Szánalmas ez a nő meg a férje... Látszik, hogy minden amit tesznek csak a címlapokért van. Hírességük csak azon áll vagy bukik, hogy mekkora botrányt vagy "szenzációt" csinálnak, tehetségük viszont az nulla. Ennek a tetejébe, ott van még szegény, szerencsétlen gyerekük is, akire alig egy éves korában szőrmebundát akasztanak... Ezt is csak a feltűnőségért teszik. Már el van rontva szegény teremtés, ilyen "szülőknek" még egy szobanövényt se engednék a közelükbe, mert másnapra a sok szeméttől ami belőlük árad az is elpusztulna. a gyereket meg mire nevelhetik? Ha egyáltalán foglalkoznak vele... "Hogyan légy híres anélkül, hogy egy szemernyi tehetség lenne benned"? Szépségről meg itt nem érdemes beszélni, mivel Kimen ami nem mű, az photoshop és sok-sok smink alá van rejtve... A cikkel kapcsolatban azt tudom csak mondani, hogy már az felháborító, hogy állatbőrt hord egy ember, meg, hogy olyat készítenek, hát még gyerek méretben is létezik ilyesmi. Úgy látszik, ha valakinek van pénze azt hiszi mindent megtehet, és maga az, hogy a gazdagságot nem olyan hasznos dolgokra használja, mint az állatkínzás, állatszőrfelhasználás elleni küzdés, hanem még költ ilyen gyalázatos dolgokra, csak annyit mutat, hogy mekkora egy idióta, erkölcstelen, magamutogató, beképzelt, szégyenfoltja az emberiségnek. North Westről meg annyit mondok a cikk írójának, hogy igen a gyerekek szépek, de Kimnek meg Kanyenek (két csodálatosan gyönyörű embernek, belsőleg és külsőleg értve ) a csemetéje, minden csak nem "cuki".
2015. február 13. 15:41
Ariella2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 1170 Csatolások: 0 Azonosító: 229442 offline |
Ööööö és erről írtak egy cikket?
2015. február 13. 15:48
Forrás: http://starity.hu/magazin/54649-ezt-nektek-allatvedok-kardashianek-lanya-bundaban/#comment#ixzz3RdWnIqq6
Csak hogy tudd: a csillámpónihányásos embereket kerülöm és ők is jobban teszik ha elkerülnek engem, amúgy meg most őszintén? ki kérte a véleményed?
Forrás: http://starity.hu/magazin/54649-ezt-nektek-allatvedok-kardashianek-lanya-bundaban/#comment#ixzz3RdWnIqq6
Csak hogy tudd: a csillámpónihányásos embereket kerülöm és ők is jobban teszik ha elkerülnek engem, amúgy meg most őszintén? ki kérte a véleményed?
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.