A napokban nyilatkozta az SM ügynökség, hogy az öt tagból álló dél-koreai fiúformáció jövö hónap elejére tervezi a visszatérését.
A teljes cikkhez kattints ide!
Hamarosan érkezik a SHINee legújabb albuma
2015. február 20. 10:31
A tegnapi napom fénypontja volt ez a hír.
Már most tűkön ülök, nagyon kíváncsi vagyok ezúttal milyen sikerszerzeménnyel állnak elő.
Ahogy ezt a fotót és azt a pár másodperces előzetest elnéztem, véleményem szerint a fiúk stílusa nem változik.
Nem vagyok jós, de én egy hasonló koncepcióra gondolok, mint Tae Min Danger-je vagy Jong Hyun Crazy-je.
Már most tűkön ülök, nagyon kíváncsi vagyok ezúttal milyen sikerszerzeménnyel állnak elő.
Ahogy ezt a fotót és azt a pár másodperces előzetest elnéztem, véleményem szerint a fiúk stílusa nem változik.
Nem vagyok jós, de én egy hasonló koncepcióra gondolok, mint Tae Min Danger-je vagy Jong Hyun Crazy-je.
2015. február 20. 10:56
|
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2930 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline
|
Jobb szeretem a koreai comebackeket, nem csak a SHINee-nál, hanem úgy általánosan mindenkinél, de ettől függetlenül ezt a visszatérést is nagyon várom már, hisz azért van egy-két japán nyelvű daluk, ami nem kicsit tetszik, na meg persze a lényeg maguk a srácok
2015. február 20. 12:56
|
|
Sung-Ravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.14. Hozzászólás: 316 Csatolások: 0 Azonosító: 216809 offline
|
Hm,japán comeback? >.< a koreainak jobban örültem volna,de természetesen visszatér a SHINee szóval ennek is nagyon örülök már és várom :3 a dalra is kíváncsi leszek,hogy mit alkotnak,de az mv is fontos
^^
2015. február 20. 14:18
|
|
impeacegirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.21. Hozzászólás: 138 Csatolások: 0 Azonosító: 221528 offline
|
Jupíííííííí
Imádom a SHINeet!! <3 :3
Imádom a SHINeet!! <3 :3
2015. február 20. 16:47
A napokban mikor olvastam a hírt az első reakcióm kb az volt, hogy jó lenne, ha végre hazai terepre hozná az SM a srácokat...
Viszont azért kíváncsian várom már mi sül ki belőle, nekem a teaser elég semmit mondó. A stílusuk tetszik, viszont a dal ennyiből nekem elég álmosítónak hat. Bár ki tudja okoztak már nekem meglepetést és lehet most is nagyot nézek, majd ha kijön a teljes dal.
Egyébként 5 órája már a YouTube-ra is felöltötte az Universal Music Japan. Bár ahogy a Downtown baby-hez, úgy gondolom ehhez sem teszik fel a teljes verziót...
Viszont azért kíváncsian várom már mi sül ki belőle, nekem a teaser elég semmit mondó. A stílusuk tetszik, viszont a dal ennyiből nekem elég álmosítónak hat. Bár ki tudja okoztak már nekem meglepetést és lehet most is nagyot nézek, majd ha kijön a teljes dal.
Egyébként 5 órája már a YouTube-ra is felöltötte az Universal Music Japan. Bár ahogy a Downtown baby-hez, úgy gondolom ehhez sem teszik fel a teljes verziót...
2015. február 20. 20:19
|
|
Ncskcsk~SHINee lover~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.14. Hozzászólás: 1943 Csatolások: 5 Azonosító: 147253 offline
|
https://www.youtube.com/watch?v=IWC9eAPa4kw de. kijött már a rendes előzetes is :3. Amúgy ez alapján nekem se a stílusom a szám, de sokszor volt már így velem, hogy alapjáraton nem voltak az eseteim a szerzemények, de mégis megtetszett a dal. A teljes verzióra mindenesetre kíváncsi leszek
.
Viszont az nem igaz, hogy a LOVE a vezető dal a singlen. A Your Number az, a Love az a b-side track, azaz kísérő szám.
Aki pedig várja már a koreai visszatérést, annak egy jó hír: most márciusban lesznek a fiúknak a Tokyo Dome koncertjeik, utána viszont gőzerővel a koreai comebackra fognak fókuszálni. Pletykák szerint április-május, max. júniusra tehető a comeback :3.
Viszont az nem igaz, hogy a LOVE a vezető dal a singlen. A Your Number az, a Love az a b-side track, azaz kísérő szám.
Aki pedig várja már a koreai visszatérést, annak egy jó hír: most márciusban lesznek a fiúknak a Tokyo Dome koncertjeik, utána viszont gőzerővel a koreai comebackra fognak fókuszálni. Pletykák szerint április-május, max. júniusra tehető a comeback :3.
2015. február 21. 11:27
végre egy normális hír..huhh ^^
Szeretem a SHINee-t kiváncsi vagyok az új albumukra, nagyon jó számaik vannak^^
Szeretem a SHINee-t kiváncsi vagyok az új albumukra, nagyon jó számaik vannak^^
2015. február 21. 19:43
|
|
SilverWolfST✯RLIGHT, A.R.M.Y. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.01. Hozzászólás: 1069 Csatolások: 5 Azonosító: 179105 offline
|
Imádom őket, szóval már nagyon várom! Biztos hogy jó lesz!
2015. április 25. 11:07
|
|
SHINee BTRúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.02. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 239885 offline
|
NAGYON SZERETEM ŐKET BIZTOS HOGY MEGHALGATOM
JUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII (LOVE)
JUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII (LOVE)
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Megmutatta átalakult testét Elliot Page
Megmutatta átalakult testét Elliot Page
Félmeztelen képet osztott meg.
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Nagyon szerelmes a híresség.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
A Barátok közt sztárjával alkot egy párt Kapu Tibor?
A Barátok közt sztárjával alkot egy párt Kapu Tibor?
Kapu Tibor és Erdélyi Tímea egy párt alkot?
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Kiderült, milyen volt a meghívó.
Ez lehetett a gond Margaret Qualley házasságával
Ez lehetett a gond Margaret Qualley házasságával
Kiderült, mi lehetett a baj.
Erre a dalra vonult be Taylor Swift az esküvőjén
Erre a dalra vonult be Taylor Swift az esküvőjén
Meglepő, melyik számot választotta.

1 felhasználónak tetszik: